ÜYELİKAL.COM ADLI SİTEDEN 6.YIL PAKETİ ALDIM DÜN AKŞAM 21:30 SULARINDA FAKAT HAYLA KODLAR GELMEDİ
ALIŞVERİŞ TAMAMLANDI KREDİ KARTIMDAN 50.00 TL ÜCRET ALDI FAKAT HAYLA KODLARIM GELMEDİ
"ÜRÜN TESLİMATI İÇİN BEKLİYOR" YAZIYOR 1 GÜN OLDU HAYLA KODLAR YOK TELEFON NUMARALARINI ARIYORUM AÇAN
YOK YÖNETİCİLER GMLER Bİ İLGİLENİN SİZE ZAHMET KENDİ PARAMIZLA REZİL OLUYORUZ . . . .
ÜYELİKAL.COM "ÜRÜN TESLİMATI İÇİN BEKLİYOR " (YÖNETİCİ,GM)
Re: ÜYELİKAL.COM "ÜRÜN TESLİMATI İÇİN BEKLİYOR " (YÖNETİCİ,G
Merhabalar Panter,
Yaşamış olduğunuz sorun ''Üyelikal'' sitesinden kaynaklanmaktadır. Şikayet ve görüşlerinizi; destek@uyelikal.com adresine mail atmalısınız sizlere en kısa sürede geri dönüş yapacaklardır. Ayrıca Playstore.com adresinden de bu tür alışverişleri gerçekleştirebilirsiniz.
İyi forumlar.
Yaşamış olduğunuz sorun ''Üyelikal'' sitesinden kaynaklanmaktadır. Şikayet ve görüşlerinizi; destek@uyelikal.com adresine mail atmalısınız sizlere en kısa sürede geri dönüş yapacaklardır. Ayrıca Playstore.com adresinden de bu tür alışverişleri gerçekleştirebilirsiniz.
İyi forumlar.
Selamlar aynısı başıma geldi ellerinde ürün olmadığı için böyle diyor iletişim sekmesinden mail atın
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Denize Özlem
Cevabınız için teşekkürler fakat telefon açtım sizinde dediginiz gibi destek@uyelikal.com adresine mail attıgım halde geri dönüş olmadı 1 gün oldu kodlar ortada yok haylaElySeeS yazdı:Merhabalar Panter,
İyi forumlar.
-
- Salgın Koruyucusu
EYUNAL yazdı:Selamlar aynısı başıma geldi ellerinde ürün olmadığı için böyle diyor iletişim sekmesinden mail atın
Mail attıgınızda geri dönüş yapıp kodları gönderdilermi ?
EvetPanter yazdı:EYUNAL yazdı:Selamlar aynısı başıma geldi ellerinde ürün olmadığı için böyle diyor iletişim sekmesinden mail atın
Mail attıgınızda geri dönüş yapıp kodları gönderdilermi ?
Yarin saat 2 gibi arayin açan olacaktir ellerinde urun olmadigi icin farkli bir sey yapacaklar
-
- Salgın Koruyucusu
Cevabınız için teşekkürler fakat mail attım cevap yok telefonlarını arıyorum bakan yok bu nasıl bir sorumsuzluktur yetkili biri bu üyelikal.com ile ilgilenebilirmi ya paramı geri versinler yada kodları aksi halde üyelikal.coma dava açacagım.ElySeeS yazdı:Merhabalar Panter,
İyi forumlar.
Sitede yaşanan problemle ilgili yetkili birimin Üyelikal servisi ile irtibata geçmesi durumunda onlardan gelen cevap, sorun yaşayan kullanıcıların ilgili mailden başvurmaları yönünde oldu. Bu sebeple sizi oraya mail atmanız gerektiği şeklinde yönlendirdik. Nitekim mağduriyetiniz muhakkak giderilecek bu konuda şüpheniz olmasın. Bu süreçte irtibat halinde olmanız gereken birim Üyelikal'dır.Panter yazdı:Cevabınız için teşekkürler fakat mail attım cevap yok telefonlarını arıyorum bakan yok bu nasıl bir sorumsuzluktur yetkili biri bu üyelikal.com ile ilgilenebilirmi ya paramı geri versinler yada kodları aksi halde üyelikal.coma dava açacagım.ElySeeS yazdı:Merhabalar Panter,
İyi forumlar.