ÜYELİKAL.COM "ÜRÜN TESLİMATI İÇİN BEKLİYOR " (YÖNETİCİ,GM)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Panter
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Denize Özlem

ÜYELİKAL.COM "ÜRÜN TESLİMATI İÇİN BEKLİYOR " (YÖNETİCİ,GM)

Mesaj gönderen Panter »

ÜYELİKAL.COM ADLI SİTEDEN 6.YIL PAKETİ ALDIM DÜN AKŞAM 21:30 SULARINDA FAKAT HAYLA KODLAR GELMEDİ

ALIŞVERİŞ TAMAMLANDI KREDİ KARTIMDAN 50.00 TL ÜCRET ALDI FAKAT HAYLA KODLARIM GELMEDİ

"ÜRÜN TESLİMATI İÇİN BEKLİYOR" YAZIYOR 1 GÜN OLDU HAYLA KODLAR YOK TELEFON NUMARALARINI ARIYORUM AÇAN

YOK YÖNETİCİLER GMLER Bİ İLGİLENİN SİZE ZAHMET KENDİ PARAMIZLA REZİL OLUYORUZ . . . .
Kullanıcı avatarı
ElySeeS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: ÜYELİKAL.COM "ÜRÜN TESLİMATI İÇİN BEKLİYOR " (YÖNETİCİ,G

Mesaj gönderen ElySeeS »

Merhabalar Panter,

Yaşamış olduğunuz sorun ''Üyelikal'' sitesinden kaynaklanmaktadır. Şikayet ve görüşlerinizi; destek@uyelikal.com adresine mail atmalısınız sizlere en kısa sürede geri dönüş yapacaklardır. Ayrıca Playstore.com adresinden de bu tür alışverişleri gerçekleştirebilirsiniz.

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Selamlar aynısı başıma geldi ellerinde ürün olmadığı için böyle diyor iletişim sekmesinden mail atın
Panter
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Panter »

ElySeeS yazdı:Merhabalar Panter,

Yaşamış olduğunuz sorun ''Üyelikal'' sitesinden kaynaklanmaktadır. Şikayet ve görüşlerinizi; destek@uyelikal.com adresine mail atmalısınız sizlere en kısa sürede geri dönüş yapacaklardır. Ayrıca Playstore.com adresinden de bu tür alışverişleri gerçekleştirebilirsiniz.

İyi forumlar.
Cevabınız için teşekkürler fakat telefon açtım sizinde dediginiz gibi destek@uyelikal.com adresine mail attıgım halde geri dönüş olmadı 1 gün oldu kodlar ortada yok hayla
Panter
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Panter »

EYUNAL yazdı:Selamlar aynısı başıma geldi ellerinde ürün olmadığı için böyle diyor iletişim sekmesinden mail atın

Mail attıgınızda geri dönüş yapıp kodları gönderdilermi ?
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

Panter yazdı:
EYUNAL yazdı:Selamlar aynısı başıma geldi ellerinde ürün olmadığı için böyle diyor iletişim sekmesinden mail atın

Mail attıgınızda geri dönüş yapıp kodları gönderdilermi ?
Evet
Yarin saat 2 gibi arayin açan olacaktir ellerinde urun olmadigi icin farkli bir sey yapacaklar
Panter
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Panter »

İyi forumlar.
Cevabınız için teşekkürler fakat mail attım cevap yok telefonlarını arıyorum bakan yok bu nasıl bir sorumsuzluktur yetkili biri bu üyelikal.com ile ilgilenebilirmi ya paramı geri versinler yada kodları aksi halde üyelikal.coma dava açacagım.
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

Panter yazdı:

İyi forumlar.
Cevabınız için teşekkürler fakat mail attım cevap yok telefonlarını arıyorum bakan yok bu nasıl bir sorumsuzluktur yetkili biri bu üyelikal.com ile ilgilenebilirmi ya paramı geri versinler yada kodları aksi halde üyelikal.coma dava açacagım.
Sitede yaşanan problemle ilgili yetkili birimin Üyelikal servisi ile irtibata geçmesi durumunda onlardan gelen cevap, sorun yaşayan kullanıcıların ilgili mailden başvurmaları yönünde oldu. Bu sebeple sizi oraya mail atmanız gerektiği şeklinde yönlendirdik. Nitekim mağduriyetiniz muhakkak giderilecek bu konuda şüpheniz olmasın. Bu süreçte irtibat halinde olmanız gereken birim Üyelikal'dır.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön