Sayın çok değerli forumda hiç takılmayan arkadaşım sırf ileti kasmak için cevap yazmışsız. Yinede arkadaşların aklında soru işareti kalmasın. Kıyamet günlükleri diye bir şey duydun mu? Araştırda gel. Herakles günlüğünde hiç bir tılsım üretemediğini belirtmiş, burda xenotim kasa kasa bıktığını söylemiş, sırf yönetimden cevap almak için abartmış. İyi forumlar..Ekvator yazdı:Ben çelişki göremedimnapcan066 yazdı:Dediklerinizi sonuna kadar okudum. Yeni patch istiyorsunuz. Xenotim kasmaktan bıkmışsınız. Bu işte çelişki var, kastığınız xenolar nereye gidiyor? Daha bir tılsım üretmiş değilsiniz. İkinci olarak, sunucu taşınmasından önce yenilik beklemeyiniz. Sabırla bekleyeceğinizi umuyorum. İyi forumlar.Herakles yazdı:İyi günler.
2. olarak, neredeyse 1,5 yıldır oyuna yeni patch gelmiş değil. Üstünü dizen,oyunda istedikleri hedefe ulaşan oyuncular (ben) oyunda gün boyu aylak aylak dolaşıyoruz. Grup bölgelerinden alacağımız yok. Arz kesmekten,maden toplamaktan,büyük hol bölgesinde akrep-örümcek kesmekten,ırklardan "Xenotim" düşürmekten bıktık ! Sizi temin ediyorum ki bu patchın gelmemesi üzerine oyunculara şöyle bir soru yöneltseniz "Sizce yeni bir bölge gelecek mi?" size "O kadar uzun zamandır yeni bölge gelmiyor,oyun kesin kapatılacak vb." cevaplar verilir.
Adamın tılsım üretmediğini nereden biliyorsun ? Envanterini mi kontrol ettin ?
Yoksa sen GM Erdoğan mısın ? Yan hesaplarla mı cevap yazmaya başladın
Sunucu taşınması olayı da arap saçına döndü aylardır bir sunucuyu taşıyamadınız! Ağlanacak halinize gülüyorum
....
[DEV] Nerull rica ediyorum siz cevaplayın.
- napcan066
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yok Oluş
Re: [DEV] Nerull rica ediyorum siz cevaplayın.
- Herakles
- Demirci Çırağı
- Lonca: Dostlar Kervanı
Merhaba arkadasim. Ben xenotim kastigimi ve bu durumdan skldgmi belirttim. Evet gunlugumde hic bir tilsim uretmesigimi belirttm fakat xenotim kasmadigimi belirtmedm. Ek olarak hic bir seyi abartmis degilim. Sirf yonetmden cevap almak icin abartmis demişsin. Eger ki gunlugumu okuduysan tilsim sahibi olamadigimi belirttigimi gorurdun.Ayrica kastigim Xenotimler gunlugumde henuz anlatmadigim Fierce adli karakterimin maaraflarina (iksir item vb) seylere gozluklere gitti.napcan066 yazdı:Sayın çok değerli forumda hiç takılmayan arkadaşım sırf ileti kasmak için cevap yazmışsız. Yinede arkadaşların aklında soru işareti kalmasın. Kıyamet günlükleri diye bir şey duydun mu? Araştırda gel. Herakles günlüğünde hiç bir tılsım üretemediğini belirtmiş, burda xenotim kasa kasa bıktığını söylemiş, sırf yönetimden cevap almak için abartmış. İyi forumlar..Ekvator yazdı:Ben çelişki göremedimnapcan066 yazdı:Dediklerinizi sonuna kadar okudum. Yeni patch istiyorsunuz. Xenotim kasmaktan bıkmışsınız. Bu işte çelişki var, kastığınız xenolar nereye gidiyor? Daha bir tılsım üretmiş değilsiniz. İkinci olarak, sunucu taşınmasından önce yenilik beklemeyiniz. Sabırla bekleyeceğinizi umuyorum. İyi forumlar.Herakles yazdı:İyi günler.
2. olarak, neredeyse 1,5 yıldır oyuna yeni patch gelmiş değil. Üstünü dizen,oyunda istedikleri hedefe ulaşan oyuncular (ben) oyunda gün boyu aylak aylak dolaşıyoruz. Grup bölgelerinden alacağımız yok. Arz kesmekten,maden toplamaktan,büyük hol bölgesinde akrep-örümcek kesmekten,ırklardan "Xenotim" düşürmekten bıktık ! Sizi temin ediyorum ki bu patchın gelmemesi üzerine oyunculara şöyle bir soru yöneltseniz "Sizce yeni bir bölge gelecek mi?" size "O kadar uzun zamandır yeni bölge gelmiyor,oyun kesin kapatılacak vb." cevaplar verilir.
Sunucu taşınması olayı da arap saçına döndü aylardır bir sunucuyu taşıyamadınız! Ağlanacak halinize gülüyorum
....
Mustafa Kemal ATATÜRK
Forumda takılan bir kişinin her konuya göz atması gerekir diye bir kaide yok. İlgimi çeken ihtiyacım olan konulara yönelirim! İstediğimi okur istediğimi es geçerim.napcan066 yazdı:Sayın çok değerli forumda hiç takılmayan arkadaşım sırf ileti kasmak için cevap yazmışsız. Yinede arkadaşların aklında soru işareti kalmasın. Kıyamet günlükleri diye bir şey duydun mu? Araştırda gel. Herakles günlüğünde hiç bir tılsım üretemediğini belirtmiş, burda xenotim kasa kasa bıktığını söylemiş, sırf yönetimden cevap almak için abartmış. İyi forumlar..Ekvator yazdı:Ben çelişki göremedimnapcan066 yazdı:Dediklerinizi sonuna kadar okudum. Yeni patch istiyorsunuz. Xenotim kasmaktan bıkmışsınız. Bu işte çelişki var, kastığınız xenolar nereye gidiyor? Daha bir tılsım üretmiş değilsiniz. İkinci olarak, sunucu taşınmasından önce yenilik beklemeyiniz. Sabırla bekleyeceğinizi umuyorum. İyi forumlar.Herakles yazdı:İyi günler.
....
İleti kasmayla işim olmaz ihtiyacım da yok. Kişinin fikri neyse zikri de odur.
"sunucu taşınmasından önce yenilik beklemeyiniz" demişsin. Bunu neye dayanarak söyledin onu da bir açıkla bakayım? Sizin oralarda erkekler doğum yapıyor da ben mi bilmiyorum? Herkesin ayrı ayrı görevi vardır. Sunucu sorumlusu her kimse taşıma işlemini o yapar. Gidip te grafik tasarımcısının sunucu taşımasını bekleyemezsin grafikçi, programcı, modellemeci görevini yapar sunucu işleriyle ilgilenen bölüm veya kişiler de sunucu işleriyle ilgilenir.
Sunucu taşıma işlemi bahanesi almış başını gidiyor. Neredeyse biri çıkıp başım ağrıyor ilaç yazar mısınız dese, maalesef sunucu taşıma işlemi bitmeden size ilaç yazamayız diyecekler...
- Herakles
- Demirci Çırağı
Ek olarak hic bir seyi abartmis degilim. Sirf yonetmden cevap almak icin abartmis demişsin. Eger ki gunlugumu okuduysan tilsim sahibi olamadigimi belirttigimi gorurdun.Ayrica kastigim Xenotimler gunlugumde henuz anlatmadigim Fierce adli karakterimin masraflarina (iksir item vb) seylere gozluklere gitti.Ekvator yazdı:napcan066 yazdı:Sayın çok değerli forumda hiç takılmayan arkadaşım sırf ileti kasmak için cevap yazmışsız. Yinede arkadaşların aklında soru işareti kalmasın. Kıyamet günlükleri diye bir şey duydun mu? Araştırda gel. Herakles günlüğünde hiç bir tılsım üretemediğini belirtmiş, burda xenotim kasa kasa bıktığını söylemiş, sırf yönetimden cevap almak için abartmış. İyi forumlar..Ekvator yazdı:Ben çelişki göremedimnapcan066 yazdı:Dediklerinizi sonuna kadar okudum. Yeni patch istiyorsunuz. Xenotim kasmaktan bıkmışsınız. Bu işte çelişki var, kastığınız xenolar nereye gidiyor? Daha bir tılsım üretmiş değilsiniz. İkinci olarak, sunucu taşınmasından önce yenilik beklemeyiniz. Sabırla bekleyeceğinizi umuyorum. İyi forumlar.Herakles yazdı:İyi günler.
....
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Herakles
- Demirci Çırağı
Neyse arkdaşlar,konuyu tartışmaya çevirmeyelim. Buradan [DEV]Nerull'a sorularımı sordum. Umarım cevaplar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
- antinKUNTIN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
"Sunucu taşımasından önce yenilik beklemeyiniz." ne biçim bi tavırdır? Sen yöneticimisin? Değilsen onları zan altında bırakıyorsun bu şekilde konuşarak sanki sahte üyelikle yazı yazıyormuşsun gibi. Zaten başka bi arkadaşta buna değinmiş. Bizde anlıyoruz zaten en son duyuru bunu gösteriyor öncelik sunucu taşıması ama yinede bildiğin birşey varsa nerden biliyorsun bizimle paylaşman gerek. Eğer birileri birşey biliyorsa ve bir kısım bilmiyorsa sıkıntı var demektir.napcan066 yazdı:Dediklerinizi sonuna kadar okudum. Yeni patch istiyorsunuz. Xenotim kasmaktan bıkmışsınız. Bu işte çelişki var, kastığınız xenolar nereye gidiyor? Daha bir tılsım üretmiş değilsiniz. İkinci olarak, sunucu taşınmasından önce yenilik beklemeyiniz. Sabırla bekleyeceğinizi umuyorum. İyi forumlar.Herakles yazdı:İyi günler.
İyi miyim? Bu tamamen benim problemim.
- Berika
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Duyarsızlık hat safhada.. Forum yetkilileri dahil olmak üzere bir çok yetkili hakikatte değil yönetici, çay ocağına ocakçı dahi olamaz.
Mini Mani Mone Poooo
- Christian
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Ne diyorsunuz siz yahu
Adamlar size 1,5 2 yıl sonra yeni eklenti yapıcaz şu olacak bu olacak diye vaaddemi bulundu herşey normal seyrinde sürerken,oyuncuların çoğu kendini geliştirememişken,bölgelere girememişken, kalktı 4 tane çok bilmiş aha bide yukarıdaki tespitçi
yok oyun battı yok yönetici bilmemne ne ayaksınız siz arkadaşım oynamıyorsanız sıkılıyorsanız gidin kumda oynayın biz daha bölgelere giremiyoruz.Parası olan basıp reelden alıyor tılsımını illa 2 senede bi bişey çıkartmak durumundalarmı
eskiden oyun yoktu sarılırdınız şimdi oyunlar çoğaldı tantana yapıyorsunuz.Kıyaslamayın bizim İstanbul umuzu dağılın bi ufaktan sıktınız iyice.Yöneticilere gelince içlerinde çürükleri olabilir insan gibi konuşun insan gibi cevabınızı alırsınız.
[İçerik silindi.] Tekrarı halinde moderasyon uygulanacaktır. | Lahkesis
[İçerik silindi.] Tekrarı halinde moderasyon uygulanacaktır. | Lahkesis
Senin gibi müşterim olsa köşeyi dönerimSananebrekedi yazdı:Ne diyorsunuz siz yahuAdamlar size 1,5 2 yıl sonra yeni eklenti yapıcaz şu olacak bu olacak diye vaaddemi bulundu herşey normal seyrinde sürerken,oyuncuların çoğu kendini geliştirememişken,bölgelere girememişken, kalktı 4 tane çok bilmiş aha bide yukarıdaki tespitçi
yok oyun battı yok yönetici bilmemne ne ayaksınız siz arkadaşım oynamıyorsanız sıkılıyorsanız gidin kumda oynayın biz daha bölgelere giremiyoruz.Parası olan basıp reelden alıyor tılsımını illa 2 senede bi bişey çıkartmak durumundalarmı
eskiden oyun yoktu sarılırdınız şimdi oyunlar çoğaldı tantana yapıyorsunuz.Kıyaslamayın bizim İstanbul umuzu dağılın bi ufaktan sıktınız iyice.Yöneticilere gelince içlerinde çürükleri olabilir insan gibi konuşun insan gibi cevabınızı alırsınız.
- Herakles
- Demirci Çırağı
Buna içimden cevap yazma hissi geldi,nedense. Arkadaşım biz oyunumuzu 1,5 2 yıldır aynı patchta oynuyoruz. Oyunda artık amacımız kaldı. Birde ben "oyun battı" diye bir şeyi söz konusu dahi etmedim. Ha bu arada "sıkılyorsanız gidin kumda oynayın" demişsin. Biz sıkılıyorsak bundan sana ne? Seni neden ilgilendiriyor? Sen bölgeye giremiyor olabilirsin,amacın hala var ama bizim yok. Durumu anlatabildim mi? Bu oyunda online olanlar sadece üstünü rahatlıkla dizebiliyor. Eğer ki sen sürekli online değilsen,üstünü bu veyahut başka bir sorun yüzünden dizemiyorsan bundan bizene? "Yöneticilere gelince içlerinde çürükleri olabilir insan gibi konuşun insan gibi cevabınızı alırsınız" demişsin. Sen ilk önce benim yazdığım iletileri oku,ondan sonra gel burada laf yap. Göze göz,dişe diş. Kusura bakma...Sananebrekedi yazdı:Ne diyorsunuz siz yahuAdamlar size 1,5 2 yıl sonra yeni eklenti yapıcaz şu olacak bu olacak diye vaaddemi bulundu herşey normal seyrinde sürerken,oyuncuların çoğu kendini geliştirememişken,bölgelere girememişken, kalktı 4 tane çok bilmiş aha bide yukarıdaki tespitçi
Mustafa Kemal ATATÜRK