[DEV] Nerull rica ediyorum siz cevaplayın.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kervanı

[DEV] Nerull rica ediyorum siz cevaplayın.

Mesaj gönderen Herakles »

İyi günler.

İlk öncelikle şu lag konusuna değinmek istiyorum. Oyunda sürekli bir lag mevcut. Bu lagdan henüz kurtulmuş değiliz. Yıllar yıllar öncesinde de bu sorunu çözmek için uğraştığınızı belirtmiştiniz.

Sonuç ne mi oldu dersiniz?

Oyun eskisinden daha fazla lagı ve bu sorun çözülmüş değil. Biz oyunculara bu problemi çözmek için uğraştığınızı söyleyip durdunuz yıllardan beri. Aradan o kadar yıl geçmesine rağmen neden bu lag problemine çözüm bulunmuş değil?

2. olarak, neredeyse 1,5 yıldır oyuna yeni patch gelmiş değil. Üstünü dizen,oyunda istedikleri hedefe ulaşan oyuncular (ben) oyunda gün boyu aylak aylak dolaşıyoruz. Grup bölgelerinden alacağımız yok. Arz kesmekten,maden toplamaktan,büyük hol bölgesinde akrep-örümcek kesmekten,ırklardan "Xenotim" düşürmekten bıktık ! Sizi temin ediyorum ki bu patchın gelmemesi üzerine oyunculara şöyle bir soru yöneltseniz "Sizce yeni bir bölge gelecek mi?" size "O kadar uzun zamandır yeni bölge gelmiyor,oyun kesin kapatılacak vb." cevaplar verilir.

Biz bu oyunu severek oynuyorduk ta ki şu lag problemleri ve yeni bölgenin gelmemesi söz durumu olana kadar. Her defasında foruma bu tür yazıları yazdıklarında "Biz bilgi veremeyiz,lütfen takipte kalınız vb." cevaplar veriliyor. Daha ne zamana kadar takipte kalacağız?

Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Re: [DEV] Nerull rica ediyorum siz cevaplayın.

Mesaj gönderen HuNKaR »

hakaret felanda etmiyoruz gelin cevaplayın noluyosa bilelim kardeşim :D
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen LyKaoN »

Konuyu açan arkadaşımız Nerull ' dan cevap beklemiş ancak eklemek istiyorum.
Son aylarda en meşhur konular isyan etme ve oyunu bırakma başlıklı konular.Sizce neden yani neden ? Ben isyan eden kısma kısmen de olsa karşı çıktım şimdiye kadar fakat artık sorularımızı cevaplayın.Nereye kadar çekileceksiniz ? Nereye kadar kaçacaksınız? Bir oyunun yöneticisinin ne zaman oyunculara hiçbir bilgi vermediği görülmüştür , duyulmuştur ?
İnsanların sabrını gerçekten çok zorluyorsunuz.Başlangıçtan itibaren sürekli olarak arkanızda duran insanları yoğun bir çaba ile karşınıza almaya çalışıyorsunuz.Çıkın şuraya " Yeni bir patch yok , ... düşünüyoruz , ... yapmayı planlıyoruz " bunları deyipte çekilin bir köşenize. Yada çıkın " Oyuna getirecek patchımız yok , bizden bu kadar , ... düşünmüyoruz " cümlelerini sarfedin ki oyuncularda artık kendilerine bir rota çizsin.Korkaklığın hiç mi hiç lüzumu yok

Hadi kolay gelsin
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
Kullanıcı avatarı
ankalibela
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ankalibela »

HuNKaR yazdı:hakaret felanda etmiyoruz gelin cevaplayın noluyosa bilelim kardeşim :D
Harbiden Yav açık açık cevaplasınlar daha kısa zamanmış ,bilgi vermemeymiş çok duyduk bu lafları biz artık dökün gerçekleri ortayada ne oldugunuzu görelim.Umarım Nerull konuya açıklık getirir.Gmlerimizden bir yere kadar destek alıyoruz zaten nede olsa gönüllü onlar çok yüklenmemek lazım
Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen zorsavas5 »

ankalibela yazdı:
HuNKaR yazdı:hakaret felanda etmiyoruz gelin cevaplayın noluyosa bilelim kardeşim :D
Harbiden Yav açık açık cevaplasınlar daha kısa zamanmış ,bilgi vermemeymiş çok duyduk bu lafları biz artık dökün gerçekleri ortayada ne oldugunuzu görelim.Umarım Nerull konuya açıklık getirir.Gmlerimizden bir yere kadar destek alıyoruz zaten nede olsa gönüllü onlar çok yüklenmemek lazım
cevabına katılıyorum ancak yönetimle olan tek bağımız şuan gönüllü olarak çalışan gm'lerimiz yani demek istediğim şu onların bizim sorunlarımızı yönetime ilettiklerinden adım gibi eminim ama şöyle bir şey var cevap verilmiyor mu yoksa cevap veriliyorda yönetim tarafından sadece gm'ler tarafına mı bir bilgilendirme oluyor sonuçta gm'lerde oyuncu ve çok rahat bir şekilde onlarında elleri kolları bağlı yapabilecekleri tek şey bu oyun için içtenlikle çalışmak o kadar
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Forumda buna benzer 3*4 konu var ve açılalı 4*5 saat oluyor hala tek yetkili cevap vermiyorsa bu forumun açılış amacı ne acaba
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Barbarosxhizir yazdı:Forumda buna benzer 3*4 konu var ve açılalı 4*5 saat oluyor hala tek yetkili cevap vermiyorsa bu forumun açılış amacı ne acaba
Diğer yetkililer cevaplasa şöyle yazarlar ;

"Merhaba;

Yeni eklentiler,değişiklikler,güncellemeler ile ilgili bilgiler gerekli görüldüğünde oyun ana sayfamız ve forumlarımız üzerinden duyurulmaktadır. Sizlere bu konu hakkında erken bilgi vermemiz mümkün değildir.

İyi forumlar." [Multihunter] den alıntı.

Kısacası kopyala-yapıştır.

SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

+1 :)
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
napcan066
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Yok Oluş

Mesaj gönderen napcan066 »

Herakles yazdı:İyi günler.

2. olarak, neredeyse 1,5 yıldır oyuna yeni patch gelmiş değil. Üstünü dizen,oyunda istedikleri hedefe ulaşan oyuncular (ben) oyunda gün boyu aylak aylak dolaşıyoruz. Grup bölgelerinden alacağımız yok. Arz kesmekten,maden toplamaktan,büyük hol bölgesinde akrep-örümcek kesmekten,ırklardan "Xenotim" düşürmekten bıktık ! Sizi temin ediyorum ki bu patchın gelmemesi üzerine oyunculara şöyle bir soru yöneltseniz "Sizce yeni bir bölge gelecek mi?" size "O kadar uzun zamandır yeni bölge gelmiyor,oyun kesin kapatılacak vb." cevaplar verilir.

Dediklerinizi sonuna kadar okudum. Yeni patch istiyorsunuz. Xenotim kasmaktan bıkmışsınız. Bu işte çelişki var, kastığınız xenolar nereye gidiyor? Daha bir tılsım üretmiş değilsiniz. İkinci olarak, sunucu taşınmasından önce yenilik beklemeyiniz. Sabırla bekleyeceğinizi umuyorum. İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

napcan066 yazdı:
Herakles yazdı:İyi günler.

Dediklerinizi sonuna kadar okudum. Yeni patch istiyorsunuz. Xenotim kasmaktan bıkmışsınız. Bu işte çelişki var, kastığınız xenolar nereye gidiyor? Daha bir tılsım üretmiş değilsiniz. İkinci olarak, sunucu taşınmasından önce yenilik beklemeyiniz. Sabırla bekleyeceğinizi umuyorum. İyi forumlar.
Ben çelişki göremedim :) Adamın tılsım üretmediğini nereden biliyorsun ? Envanterini mi kontrol ettin ? :D Yoksa sen GM Erdoğan mısın ? Yan hesaplarla mı cevap yazmaya başladın :D Sunucu taşınması olayı da arap saçına döndü aylardır bir sunucuyu taşıyamadınız! Ağlanacak halinize gülüyorum :) ....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön