Yenilik?
Re: Yenilik?
Kardeş herkes bu soruyu sormaktan bıktı ama ben sana kendi düşüncemi söyleyeyim şu anda senin sorduğun soruya yönetimden hiç cevap vermiyorlar bunun 2 nedeni olabilir ya çok sağlam bir şey hazırlıyorlar yada ellerinde hiçbir şey yok hepsi bu 
- Herakles
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kervanı
zorsavas5 yazdı:Kardeş herkes bu soruyu sormaktan bıktı ama ben sana kendi düşüncemi söyleyeyim şu anda senin sorduğun soruya yönetimden hiç cevap vermiyorlar bunun 2 nedeni olabilir ya çok sağlam bir şey hazırlıyorlar yada ellerinde hiçbir şey yok hepsi bu
Bilgilendirilmek en doğal hakkımız ama. Sizce de öğle değil mi?
Mustafa Kemal ATATÜRK
Tabi ki bu en doğal hakkımız ama yanlış hatırlamıyorsam derindeki sır paketi gelmeden öncede böyle bir durgunluk olmuştu ama tabi ki o zamanlar çok farklı idi ancak benzer durumlarla karşı karşıyayız şu anlık yapabileceğimiz tek şey sabretmek gibi gözüküyor :?Herakles yazdı:zorsavas5 yazdı:Kardeş herkes bu soruyu sormaktan bıktı ama ben sana kendi düşüncemi söyleyeyim şu anda senin sorduğun soruya yönetimden hiç cevap vermiyorlar bunun 2 nedeni olabilir ya çok sağlam bir şey hazırlıyorlar yada ellerinde hiçbir şey yok hepsi bu
- Herakles
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kervanı
2 yıl sizce çok uzun bir süre mi? Kaç yıldır sabrediyoruz. Nereye kadar sabır edeceğiz? En azından ufak bir ayrıntı verseler,onun heyecanıyla oynarız oyunu. Sizce de öyle değil mi?zorsavas5 yazdı:Tabi ki bu en doğal hakkımız ama yanlış hatırlamıyorsam derindeki sır paketi gelmeden öncede böyle bir durgunluk olmuştu ama tabi ki o zamanlar çok farklı idi ancak benzer durumlarla karşı karşıyayız şu anlık yapabileceğimiz tek şey sabretmek gibi gözüküyor :?Herakles yazdı:zorsavas5 yazdı:Kardeş herkes bu soruyu sormaktan bıktı ama ben sana kendi düşüncemi söyleyeyim şu anda senin sorduğun soruya yönetimden hiç cevap vermiyorlar bunun 2 nedeni olabilir ya çok sağlam bir şey hazırlıyorlar yada ellerinde hiçbir şey yok hepsi bu
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Symbian
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurtuluş
Merhaba,yunus1907 yazdı:tam aradan 2 sene geçti hani nerede yenilik ?
Arkadaşın belirttiği gibi Derindeki sır paketindede benzer olaylar yaşanmıştı. Bizi büyük bir yenilik bekliyor olabilir. Umuyorum, en kısa sürede açıklama gelir. İyi forumlar..
böyle konuları arttırmaya devam etmek lazım. hatta bi direniş felan çıkarmalıyız