Yenilik?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Yenilik?

Mesaj gönderen yunus1907 »

tam aradan 2 sene geçti hani nerede yenilik ?
Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Yenilik?

Mesaj gönderen zorsavas5 »

Kardeş herkes bu soruyu sormaktan bıktı ama ben sana kendi düşüncemi söyleyeyim şu anda senin sorduğun soruya yönetimden hiç cevap vermiyorlar bunun 2 nedeni olabilir ya çok sağlam bir şey hazırlıyorlar yada ellerinde hiçbir şey yok hepsi bu :cry:
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen Herakles »

zorsavas5 yazdı:Kardeş herkes bu soruyu sormaktan bıktı ama ben sana kendi düşüncemi söyleyeyim şu anda senin sorduğun soruya yönetimden hiç cevap vermiyorlar bunun 2 nedeni olabilir ya çok sağlam bir şey hazırlıyorlar yada ellerinde hiçbir şey yok hepsi bu :cry:

Bilgilendirilmek en doğal hakkımız ama. Sizce de öğle değil mi?
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen zorsavas5 »

Herakles yazdı:
zorsavas5 yazdı:Kardeş herkes bu soruyu sormaktan bıktı ama ben sana kendi düşüncemi söyleyeyim şu anda senin sorduğun soruya yönetimden hiç cevap vermiyorlar bunun 2 nedeni olabilir ya çok sağlam bir şey hazırlıyorlar yada ellerinde hiçbir şey yok hepsi bu :cry:

Tabi ki bu en doğal hakkımız ama yanlış hatırlamıyorsam derindeki sır paketi gelmeden öncede böyle bir durgunluk olmuştu ama tabi ki o zamanlar çok farklı idi ancak benzer durumlarla karşı karşıyayız şu anlık yapabileceğimiz tek şey sabretmek gibi gözüküyor :?
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen Herakles »

zorsavas5 yazdı:
Herakles yazdı:

Tabi ki bu en doğal hakkımız ama yanlış hatırlamıyorsam derindeki sır paketi gelmeden öncede böyle bir durgunluk olmuştu ama tabi ki o zamanlar çok farklı idi ancak benzer durumlarla karşı karşıyayız şu anlık yapabileceğimiz tek şey sabretmek gibi gözüküyor :?
2 yıl sizce çok uzun bir süre mi? Kaç yıldır sabrediyoruz. Nereye kadar sabır edeceğiz? En azından ufak bir ayrıntı verseler,onun heyecanıyla oynarız oyunu. Sizce de öyle değil mi?
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen Symbian »

yunus1907 yazdı:tam aradan 2 sene geçti hani nerede yenilik ?
Merhaba,
Arkadaşın belirttiği gibi Derindeki sır paketindede benzer olaylar yaşanmıştı. Bizi büyük bir yenilik bekliyor olabilir. Umuyorum, en kısa sürede açıklama gelir. İyi forumlar..
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HuNKaR »

böyle konuları arttırmaya devam etmek lazım. hatta bi direniş felan çıkarmalıyız :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön