1)İlk dört sunucudaki ortalama oyuncu sayısı,çevre,piyasa nasıl?
2)Bölgeye girmek (çevrem olmadan) kolay mı?
3)Günlük 2 saat aktif olabiliyorum full pluslı gelişmemde bir sorun olur mu?
Sorularım bu kadar ilgilenen herkese teşekkürler

1-boşverLinfred yazdı:Mrb arkadaşlar oyuna geri dönme kararı aldım birkaç sorum olacak

Linfred yazdı:Mrb arkadaşlar oyuna geri dönme kararı aldım birkaç sorum olacak

sen bütüm eşyalarını üretipte çembere girdiysen sana keriz derler sen bütün eşyaları ürettiysen çembere girmenin mantığı ne ?turkneferi yazdı:1 konuyu açan arkadaş sen bunu oyunu kötülemek niyetiyle açmıs gibi bi tavrın var
2 cevap veren arkadaş nasıl full kıyamet olacak demişsin biz kerizmiydik de madenlerde sabahlayıp o kıyametleri üretip oralara girdik simdi sen 1-2 parça bişey üretip yanıan ezik birini alıp girsen misal sende kıyamet asa eksik ve trans ceket o ezik adama verirse içerde sen ne yapıcaksın sövmüyecekmisin soruyum sövecekmisin tabi ki söversin neden çünkü tipik ikv oyuncusu yardım et reklam olsun veya yardım ederken adama hayırlı bi işe yararsan adama söv

Bütün eşyaları üretmek o kadar kolaymı ? kıymet set üretip, diğer setleri tamamlamak için girersinbloodthirsty yazdı:sen bütüm eşyalarını üretipte çembere girdiysen sana keriz derler sen bütün eşyaları ürettiysen çembere girmenin mantığı ne ?turkneferi yazdı:1 konuyu açan arkadaş sen bunu oyunu kötülemek niyetiyle açmıs gibi bi tavrın var
2 cevap veren arkadaş nasıl full kıyamet olacak demişsin biz kerizmiydik de madenlerde sabahlayıp o kıyametleri üretip oralara girdik simdi sen 1-2 parça bişey üretip yanıan ezik birini alıp girsen misal sende kıyamet asa eksik ve trans ceket o ezik adama verirse içerde sen ne yapıcaksın sövmüyecekmisin soruyum sövecekmisin tabi ki söversin neden çünkü tipik ikv oyuncusu yardım et reklam olsun veya yardım ederken adama hayırlı bi işe yararsan adama söv

oyunun neden oyuncu kaybettiği belli sen adama kıyamet set üretip öyle çemberliye gir dersen tabi adam oyunu bırakır nedir bu kıyamet set merakı anlamış değilimmarasaldadas yazdı:Bütün eşyaları üretmek o kadar kolaymı ? kıymet set üretip, diğer setleri tamamlamak için girersinbloodthirsty yazdı:sen bütüm eşyalarını üretipte çembere girdiysen sana keriz derler sen bütün eşyaları ürettiysen çembere girmenin mantığı ne ?turkneferi yazdı:1 konuyu açan arkadaş sen bunu oyunu kötülemek niyetiyle açmıs gibi bi tavrın var

HuNKaR yazdı:kardeşim bırak ikv'yi sen bana öm at ben sana bikaç oyun öneririm