Bir Kaç Soru

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Linfred
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Bir Kaç Soru

Mesaj gönderen Linfred »

Mrb arkadaşlar oyuna geri dönme kararı aldım birkaç sorum olacak

1)İlk dört sunucudaki ortalama oyuncu sayısı,çevre,piyasa nasıl?
2)Bölgeye girmek (çevrem olmadan) kolay mı?
3)Günlük 2 saat aktif olabiliyorum full pluslı gelişmemde bir sorun olur mu?

Sorularım bu kadar ilgilenen herkese teşekkürler :D
Kullanıcı avatarı
KARAHAMZALI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Bir Kaç Soru

Mesaj gönderen KARAHAMZALI »

1)en kalabalık sunucu her zaman Eminönü ama bazen öyle olur ki aşırı yoğunluktan bölgeye giremezsin, yada aşırı yoğunluktan lag fazla olur

2)bölgeye girmek bi de çevren olmadan imkansız anca 3 5 tane sayılı kalmış adam gibi adamlar alır yoksa misal çembere girmek için full kıyamet isterler m1 isterler ama bilmezler ki adam girmeden nasıl full kıyamet olacak nasıl tecrübe edecek. üstün full 2300 fizik olur bu seferde m1 isterler... isterler de isterler çevre olmadan giremezsin yani

3) oyunda ne kadar aktif olursan o kadar para kazanırsın online süren karakterinin gelişme süresini belirler.
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen turkneferi »

1 konuyu açan arkadaş sen bunu oyunu kötülemek niyetiyle açmıs gibi bi tavrın var
2 cevap veren arkadaş nasıl full kıyamet olacak demişsin biz kerizmiydik de madenlerde sabahlayıp o kıyametleri üretip oralara girdik simdi sen 1-2 parça bişey üretip yanıan ezik birini alıp girsen misal sende kıyamet asa eksik ve trans ceket o ezik adama verirse içerde sen ne yapıcaksın sövmüyecekmisin soruyum sövecekmisin tabi ki söversin neden çünkü tipik ikv oyuncusu yardım et reklam olsun veya yardım ederken adama hayırlı bi işe yararsan adama söv
Resim
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

Linfred yazdı:Mrb arkadaşlar oyuna geri dönme kararı aldım birkaç sorum olacak

1-boşver
2-sen bölgeye,sadece birine bakıp çıkacağım diyene kadar zaten oyun kapanmış olur :D
3-en iyisi hiç aktif olma :D

1- Teşkilat, Eminönü,Kuklacı,Tılsım
2- Sığınaklara girmek kolaydır. Migrat biraz uğraştırır ama çemberliye girebilmen için ilk önce maden toplayıp üstünü bir diz full kıyamet yap ondan sonra Hol'ün kapıları seni bekliyor olacak :D m1 ürettikten sonra çemberliye girebilirsin
3- Günlük 2 saat online olacaksan ilk 2 maddeyi yoksay :D 49 olduktan sonra Gönül'ün orada akrep - örümcek keserek emekli olabilirsin :D

Gözlemlediğim kadarıyla günde 2 saat online olanlar, oyunu bırakanların çarlarını satın alarak günde 2 saat klan savaşı yapıyorlar o kadar :D
Kullanıcı avatarı
SeyhulMuverrih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SeyhulMuverrih »

Linfred yazdı:Mrb arkadaşlar oyuna geri dönme kararı aldım birkaç sorum olacak

Selamun aleyküm,

Öncelikle hoş geldin, safa getirdin.

Kısa kısa lisân-ı münasip ile cevaplayacak olursak sorularını;

• Eminönü başta olmak üzere, Kuklacı, Teşkilat ve belki Beyaz Köşk diyebilirim.
  • Bölgeye girmek çevren olmadan kolay mı, pek değil ama imkansız da değil, emek verirsen karşılığını alırsın, güzelce artırıcılarını yükler, artırıcısı olan bir loncaya mensup olursan maden çeker üretim yaparsın, fiziksel hasarın 2000'i geçti mi mutlaka birileri alır seni bölgeye. (Bu lafıma muhalefet olacak arkadaşlara şu cevabı veriyorum, gece bazen geç vakitlerde veyahut oyunda çok online oyuncu olmadığında Meteorit 1'li büyücü arayıp bulamamaktan yorulan gruplar Hasarcı da olsa olur diyorlar, bu gibi gruplarla her türlü gidebilirsin)
  • İkinci madde de belirttiğim gibi, ne kadar emek verirsen o kadar karşılığını alırsın, 2 saat online olursan farz-ı misal 3 tane Dört Yapraklı Yonca çekersin, bu da senin üretimini tamamlayıp bölgelere girme sürecini uzatır. Ama yine eninde sonunda uğraştığına değer.
Bu oyunu kötülemek bize bir şey kazandırmaz arkadaşlar. Evet herkes gibi bizler de muzdaribiz yönetim veya yapımcı ekibinin bazı hal ve hareketlerinden. Ama eskiler asla unutmasın, bir vakitler bu oyun bizim evladımız gibiydi, kendi ellerimizle büyütüp bugünlere getirdik adeta... Dün başını okşayıp sevgi duyduğumuz bir şeye, bugün kötüi iğrenç diyemeyiz, dememeliyiz.. Sevgi ve saygılarımla, iyi forumlar.[/i][/color]
Resim

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bloodthirsty »

turkneferi yazdı:1 konuyu açan arkadaş sen bunu oyunu kötülemek niyetiyle açmıs gibi bi tavrın var
2 cevap veren arkadaş nasıl full kıyamet olacak demişsin biz kerizmiydik de madenlerde sabahlayıp o kıyametleri üretip oralara girdik simdi sen 1-2 parça bişey üretip yanıan ezik birini alıp girsen misal sende kıyamet asa eksik ve trans ceket o ezik adama verirse içerde sen ne yapıcaksın sövmüyecekmisin soruyum sövecekmisin tabi ki söversin neden çünkü tipik ikv oyuncusu yardım et reklam olsun veya yardım ederken adama hayırlı bi işe yararsan adama söv
sen bütüm eşyalarını üretipte çembere girdiysen sana keriz derler sen bütün eşyaları ürettiysen çembere girmenin mantığı ne ?
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

bloodthirsty yazdı:
turkneferi yazdı:1 konuyu açan arkadaş sen bunu oyunu kötülemek niyetiyle açmıs gibi bi tavrın var
sen bütüm eşyalarını üretipte çembere girdiysen sana keriz derler sen bütün eşyaları ürettiysen çembere girmenin mantığı ne ?
Bütün eşyaları üretmek o kadar kolaymı ? kıymet set üretip, diğer setleri tamamlamak için girersin
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

marasaldadas yazdı:
bloodthirsty yazdı:
Bütün eşyaları üretmek o kadar kolaymı ? kıymet set üretip, diğer setleri tamamlamak için girersin
oyunun neden oyuncu kaybettiği belli sen adama kıyamet set üretip öyle çemberliye gir dersen tabi adam oyunu bırakır nedir bu kıyamet set merakı anlamış değilim
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen HuNKaR »

kardeşim bırak ikv'yi sen bana öm at ben sana bikaç oyun öneririm :D
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

HuNKaR yazdı:kardeşim bırak ikv'yi sen bana öm at ben sana bikaç oyun öneririm :D
:) benim tavsiyem lol

“Genel Etkileşim” sayfasına dön