Dolandırıldım ve Elveda!
- Christian
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Dolandırıldım ve Elveda!
He sen şifreni cartını curtunu paylaş sonra vay efendim yandı gülüm keten helva
Çaldırman senin hatan. Çalınan itemlerinden Sobee sorumlu değildir çalan kişi sorumludur. Dava açsan bile hiç şansın yok. Herkeze güvenirsen olacak bu.ozanoka95 yazdı:Başlangıç kardeş.Gmlerde çk duyarsız.Oyunada dava açıcam emek hırsızlığı resmen
Bu sana ders olsun bir daha çaldırmazsın. Herkeze güvenmemeyi öğren sonra İKV'yi sorumlu tutma.
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
kimseye fln güvenmedim alışverişte y2+haydarı+xeno koyucaktı haydarı unuttum dedi.Kapatıp açtı y 1 1le değiştirmiş tılsımı.Tamam benimde hatam var diye adamın yanınamı kalıcak.Karakolda dilekçe yazıp sobeyle iletişime geçip ticareti araştırabiliyorlarmış bunu deniyeceğim.100 defa alışveriş yaptım ilk defa başıma geldi ve bakmıycağım tuttu.
- Delikadirrr
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Osmanlı Devleti
boş boş konuşupta adamın canını sıkmayın zaten adamın tılsımını çalmışlar sizene kim nasıl çaldıysa çalmış. madem destek olmuyosun admıda rencide edecek şekilde köstek olma. benmkinide çaldılr ama elden bişey gelmiyor kardeşim emek hırsızı çok. arkadaş doğru söylüyor yönetimin bu konuda hiç bişey yapması mümkün değil yoksa bu sefer gelen geçen herkes bişeyim çalındı der asılsız haber olur. sende allaha emanet ol kal sağlıcakla
Delikadir xDeLiKaDiRx xxxDeLiKaDiRxxx OsMaNLıxDeVLeTi
Bu konudan çook açıldığını gördüm ve 2 çeşit yorum vardı ben eskiden 2.ci yorumu yapardım ama artık biraz daha genel bakıyorum
1.yorum: Geçmiş olsun böyleleri var oyunda, gm ler çok ilgisiz emeklerimize yazık v.b
2.yorum: "Nasıl çaldırıyosunuz" sen şifreni vermedikçe birşey olmaz senin hatan v.b
genel bakıyorum dedim ama bana 2.ci görüş hala daha yakın geliyor,"nasıl çaldırıyorsunuz" un cevabı güvendir güveniyorsun eşyanı veriyorsun oyun hırsıyla çalıyorlar herkez çalar diye bişi yok yaş ile doğru orantılı aslında neyse bu şekilde oyunu bırakanlar çok oldu ama yapılması gereken bana göre şudur:
Şifrenizi,önemli bir eşyanızı,büyük miktarda paranızı nekadar samimi olursa olsun gerçekde tanımadığınız kişiye vermeyin siz bunu verdikden sonra yönetimin yapacak çok birşeyi kalımıyor zaten sonuçta kendi isteğinle verdin o senden bir bug v.b birşeyle almadı ,burda yazıyorum ama benimde başıma geldi gözüm kapalı şifremi verebilecek kadar sevdiğim ve güvendiğim bir arkadaşım vardı o sıraların popüler silahı kütük yaranımı istemişti 1 gün deniyim diye dahada geri dönüşü olmadı foruma aynı konudan açıp oyunu bırakmıştım bende bikaç yıl sonra geri döndüm ama yani istese şifremi bile verirdim düşünün bu olaydan sonra daha kimseye güvenmem ve şifremi vermem ayınısnı sizede tavsiye ederim bu konularda ibret olsun...
1.yorum: Geçmiş olsun böyleleri var oyunda, gm ler çok ilgisiz emeklerimize yazık v.b
2.yorum: "Nasıl çaldırıyosunuz" sen şifreni vermedikçe birşey olmaz senin hatan v.b
genel bakıyorum dedim ama bana 2.ci görüş hala daha yakın geliyor,"nasıl çaldırıyorsunuz" un cevabı güvendir güveniyorsun eşyanı veriyorsun oyun hırsıyla çalıyorlar herkez çalar diye bişi yok yaş ile doğru orantılı aslında neyse bu şekilde oyunu bırakanlar çok oldu ama yapılması gereken bana göre şudur:
Şifrenizi,önemli bir eşyanızı,büyük miktarda paranızı nekadar samimi olursa olsun gerçekde tanımadığınız kişiye vermeyin siz bunu verdikden sonra yönetimin yapacak çok birşeyi kalımıyor zaten sonuçta kendi isteğinle verdin o senden bir bug v.b birşeyle almadı ,burda yazıyorum ama benimde başıma geldi gözüm kapalı şifremi verebilecek kadar sevdiğim ve güvendiğim bir arkadaşım vardı o sıraların popüler silahı kütük yaranımı istemişti 1 gün deniyim diye dahada geri dönüşü olmadı foruma aynı konudan açıp oyunu bırakmıştım bende bikaç yıl sonra geri döndüm ama yani istese şifremi bile verirdim düşünün bu olaydan sonra daha kimseye güvenmem ve şifremi vermem ayınısnı sizede tavsiye ederim bu konularda ibret olsun...
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]
Elveda İkv
Elveda İkv
güvenme fln yok kardeşim alışverişi kapatıp açmış tılsımıda değiştirmiş bende dalgınlıkla onayladım.Evde 6kişi yaşıyoruz telaşe oluyor dalıyorum.1anlık dalgınlığı bu herifler yüzünden bizmi ödeyeceğiz..Gmlerde ticareti araştırıp bakmıyorlar,bakma zorunlulu olması gerekiyor.Koskoca oyun yapıyorlar herşeyini düşünmeleri lazım,oyuncu salaklık yaptı diyede salaklığıyla kalması zorunlu değil.Buna mağdurluk deniyor.4yıllık emeğiniz gitse ''tüh keşke daha dikkatli olsaydım''mı diyeceniz,geri kazanmanın yollarını arayacaksınız.
3. seviye tılsımların rengi şekli şemali bilmemneyi farklı hale getirilmeden daha çok kişinin canı yanar böyle, çantandayken bile karıştırdığın tılsımı adamın alışverişte karıştırması gayet doğal bi olay
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Eşyayı atma işi senın gıbı düşünmüyorum.Yani insalık hali farkında olmadan atılabilir.berkan587 yazdı:Öncelikle geçmiş olsun,fakat olayı sadece kendi tarafınızdan düşünüyorsunuz.Eğer oyun yönetimi çalınan eşyalar için destek verse bu sefer her eşyasını çaldıran yönetime mail yolluyacak,daha fazla hırsızlık olacak neden mi adam nasıl olsa ikv yönetim geri verir diyerek,güvenmediği adama bile eşyasını,tılsımını vb. şeylerini verecek.Sonra bakmışsın ikv desteğe yüzlerce mail atılmış.Mesela yere atılan eşyalar konusunda destek veriyorlar,onlarla bile ancak ilgileniyorlar.Aslında yere atılan eşyalar konusunda da destek vermek zorunda değiller,çünkü bu hatalar oyuncudan kaynaklanan hatalardır.Sen eğer dava açacaksan oyuna değil,çalan oyuncuya atabilirsin.Çünkü çalınan eşyalardan oyun sorumlu olmaz.
Never beleive someone who tells who they are.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
öncelikle gecmiş olsun benim başıma şimdiye kaDAR BOYE BİR DURUM GELMEDİ İNŞ gelmezde
bazı arkadaşlar saçma sapan konuşmuş kimse tısımını çaldırmak istemez lakin şu bir gercek ikv yetkii gm lrin.
bu tür konuarda istedikerine pek ala yardım ediyorlar. bunun olmaması azım malesfki ikv de bu var destek ten tanıdıgın bi gm veya yöntici varsa butür konuarda sıkıntı cekmessin tısımın hemen geri alınıp sana iad ediir yada bir bayan olacaksın :=)
bazı arkadaşlar saçma sapan konuşmuş kimse tısımını çaldırmak istemez lakin şu bir gercek ikv yetkii gm lrin.
bu tür konuarda istedikerine pek ala yardım ediyorlar. bunun olmaması azım malesfki ikv de bu var destek ten tanıdıgın bi gm veya yöntici varsa butür konuarda sıkıntı cekmessin tısımın hemen geri alınıp sana iad ediir yada bir bayan olacaksın :=)
- HorrorStory
- Teşkilat Neferi
Merhaba,Manicking yazdı:lakin şu bir gercek ikv yetkii gm lrin.
19 Hazirandan önce böyle bir destek verildiği için o tarihten önceki hırsızlık olaylarında dediğiniz gibi destekler bir çok oyuncumuza verildi. Tanıdıkları olduğu için değil, o tarihlerde öyle bir destek verildiği içindi. 19 Hazirandan itibaren bu tür konulara destek verilmemektedir.
Bilginize.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ