Dolandırıldım ve Elveda!
Dolandırıldım ve Elveda!
İsmini veremedim(Gm siliyor sonra) insanlar ofans2-3ümü çaldı ve burda salak olan biz olduk.İadeside yapılmıyormuş,varmı böyle birşey yanınamı kalsın adamın sonra oyunda oyuncu kalmadı,kalmaz tabi.Hepinize elveda daha fazla bağımlı olmayın bu oyuna siz kaybedersiniz!!
- combatfatigue
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We Are The Best
Re: Dolandırıldım ve Elveda!
Merhabalar.
Sizin İçin Hayırlısı Ne İse O Olsun.
Real Hayatınızda Başarılar.
Oyundaki İsminiz Nedir Acaba ?
Sizin İçin Hayırlısı Ne İse O Olsun.
Real Hayatınızda Başarılar.
Oyundaki İsminiz Nedir Acaba ?
Başlangıç kardeş.Gmlerde çk duyarsız.Oyunada dava açıcam emek hırsızlığı resmen
[İçerik Düzenlenmiştir.] İKV Forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar sebebiyle, forum hesabınız 1 gün uzaklaştırılmıştır, devamı halinde daha ağır ceza işlemi uygulanacaktır.
HorrorStory
HorrorStory
ve niceleri...
niye güldün ki internette sibersuçlarla ilgili resmi site var.
- Baltalilah
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
Öncelikle geçmiş olsun,fakat olayı sadece kendi tarafınızdan düşünüyorsunuz.Eğer oyun yönetimi çalınan eşyalar için destek verse bu sefer her eşyasını çaldıran yönetime mail yolluyacak,daha fazla hırsızlık olacak neden mi adam nasıl olsa ikv yönetim geri verir diyerek,güvenmediği adama bile eşyasını,tılsımını vb. şeylerini verecek.Sonra bakmışsın ikv desteğe yüzlerce mail atılmış.Mesela yere atılan eşyalar konusunda destek veriyorlar,onlarla bile ancak ilgileniyorlar.Aslında yere atılan eşyalar konusunda da destek vermek zorunda değiller,çünkü bu hatalar oyuncudan kaynaklanan hatalardır.Sen eğer dava açacaksan oyuna değil,çalan oyuncuya atabilirsin.Çünkü çalınan eşyalardan oyun sorumlu olmaz.
- CayKoyGeliyomm
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Çaykur
Yahu hem kendi elleriyle çaldırıyor hem oyuna dava açıyor
Helal olsunnnn arkandayız
Helal olsunnnn arkandayız
nasıl beceriyorsunuz çaldırıyorsunuz yahu anlam veremiyorum
arkadaş insan değilmiyiz hata yapamazmıyız.Adama bi helal olsun demediğiniz kaldı.Ayrıca yönetim bu alışverişi inceleyebilir ona göre hareket edebilir!