TELEKOM SOBEE ÇALIŞANLARININ YAPTIĞI AYIP

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: TELEKOM SOBEE ÇALIŞANLARININ YAPTIĞI AYIP

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Konuyu görünce gülümsedim arkadaşların mizahlarına sağlık :)
Olay büyük ihtimalle şöyle ceryan etti.
Baş roldeki arkadaşımız bahsettiği kişiyle münakaşaya girdi sonra yetmedi hakaret etti nda yetmedi küfür etti destek ekibinde ki arkadaş da gördü oyundan attı.Ve üstüne güzelce ceza verdi.
Bu başrolde ki atarli gencimiz okan reyizin anisina diyerek intikamımi alacam diye haykırdi ve kendini forumda buldu.
Sonrası malum biliyorsunuz.
Sonra bu artis arkadaşımiza soruyorum.
Oyundan düşen car ismi neydi kimle diyalogların geçti ne konuştunuz ne dedi şarapci bu şaraplari nerden buluyor?
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

istanbulunruyasi yazdı:amacınız ne ne oldu o akçe akçe oyunu berbat ettiği dediğiniz yöneticileri korur olmussunuz nası bişisiniz la siz

adam diyor ki oyunda biriyle tartıstım sonra oyundan düştüm sonra girmeye kalktıgımda karakterime giremedim çünkü o sırada baskası varmıs diyor

öncelikle küfür etmicem
oyundan düşmüş yani otomatik olarak istanbul.exe kapanır.
2. hadi diyelim ki istanbul.exe acık kaldı [İçerik Düzenlenmiştir.]oyun acıkken launcher'de sunucu seçersen launcher donar kalır beyinsizler.
3. onuda geç karakterinde biri var diyor adam 183. hata kodu aldım düştüm diyor sunucu bağlantıyı kesmiş yani çarın oyunda kalması imkanısz.

şimdi bunları okuyun ve bu adamı tekrar dinleyin olur mu biraz adam olun adam değilseniz'de susun konuyu okuyun sadece
oyundan bilgisyardan anlamayan adamlar bos bos konusmuslar 3 satırlık yazım bos konusan herkese güzel bi cevap.
Küfür etmicem demişsin ben de aynı üsluba uyarak cevap veriyorum :)

[İçerik düzenlenmiştir.]adam komplo üretmekten başka birşey yapmamış ki savunalım. Şifreler database'de saklıdır. Orta düzey yöneticiler giremez hele ki oyuncuların materyallerini silmeye çalışalacak ergenler hiç giremez ( Ergen diyorum çünkü aklı başında olgun bir yönetici böyle ufak işlerle uğraşmaz).

"Şu yönetici böyle bir illegal yola başvurdu, bana böyle böyle yaptı" desin savunalım. Bu ne ya oyundan düştüm kaydediliyor 183 hatası aldım falan fistan. Muhtemelen oyun içinde yaşadığı tartışmadan hızını alamamış burada fren yapmış...
En son KRABBY tarafından 19 Kas 2013 00:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
Sebep: Hakaret
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Zonguldakli yazdı:O anlattığın şey senin hata kodu aldığın anki internet erişiminden kaynaklanan bir olay. İnternet hızında hafif bi yavaşlama olduğu için sen oyuna girene kadar karakterin oyunda durmaya devam ediyor ve girdiğinde " Karakteriniz kaydediliyor..." gibisinden bir uyarı alıyorsun. Bence bunun büyütülecek ve yönetime veya herhangi bir yere çamur atılacak bir tarafı yok.
Keyifli Forumlar/Oyunlar...

Arkdaş panik yapmış yukardaki sekiller aynen gecerlidir bağlantı geçikmesi o esnada mesaj panelinden bişi yazdıgından geciken bağlantı zaman eşımı nedeni ile oyundan düşmüşün ve oyundan 183 kodu aldısan oyuna girerken karakteriniz kaydeliyor olayı sık sık yasanır hata senin suncu ile bağlantı kopusundan ama oyun i,çinde carının asılı kalamsı olayıdır seninc arına girecek kişi diye bir olay olamaz yönetici yada gm seninc carına girmesi için senin şifrene ihtiyacıda olamaz zati boyle bişi münkünde degil düşme olayı konusma bolumunde harketli bir konusma yapınca hızlı enter tuslarına fazladan bastıgında ani kasılmalardan olan bir hadise ben gün boyu oyundan hiç düşmem ama birine len cevap versene derim cevap vermez bir daha yazarım gene vermez o efendim der sabahtan beri yazıyorum ok.. demeden bakmısımki düşmüşüm
mesaj bolumu ile sunucu arasındaki iletişim bozuklugundan meydana gelen bir hata.
Bu olayı isportacıya bir şey satarken alt tablara basılıken düştüğün ahta ile kıyaslıyablirisn.
Suçlamalar çok yetersiz.

Sunucu+mesaj paneli+bağlantı zaman aşımı+harertli yazışmalar+hızlı klavye basmalarından düşmüşün carın asılı kalmıs bazen düşersin ama 5 dakika sonra girdinmi karakteriniz kaydeliyor der bu carınıza biri giridği degil senin serverle bağlantı kopusundan ama sunucu ile karakterin halen oyundaki iletişimi yasıyor taki sen onu düşürene kadar.

Forumu araştırırsa bu hataalrı hep birilerinin carına girdi diye yorumlamışlar ama gel görki halen carlarıyla oynuyorlar.

Arkdaşın yazdıkları dogrudur.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

masivaa arkdaşımınız dediğine gelirsekte biri ile küfürleşiyor diyelim yada kavga edyor o karşıdakinin bit yönetici oldugnu varsayıyorsa yada öylese oyundan düşmesi normaldir yani düşüreblir. Burda karşıdaki bir yönetici ise olablir(yetkissahibi bir denetcide olablir gizli ajanlar küfür edenleri zımabalayanlar gibi sus cezası verenler direk o kişi ile birebir tartışmaya gridise oda düşüreblir düşürme olablir.

Ama carına girme olayı düşmeden sonraki oyunda asılı kalmadır carına giremez.

Örnekleme yapam.

Klandan biri 2-4 saat küfür ediyor kalndan bir yönetici yomu felan filan diyorlar adamın cebine 3 gün sustıurma aldınız mesajı geliyor adam helen devam edyor ve aradan 2-3 dakika sonra küfür eden kişi düşüyor.

Düşürme yetlkisi var dem4ek oluyor bu arkdaşta bunlaran birine denk gelmiş ve ani düşme yasanmış. Burda hak verem)

Benim başımada geldi bildiğim biridin bir küfür yapıtırdım düşmemle bir oldu.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
CayKoyGeliyomm
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Çaykur

Mesaj gönderen CayKoyGeliyomm »

Bu adamın bir dediği bir dediğini tutmuyor arkadaşlar.

Bir gün oyunu bırakıyorum diyor bir gün çarımı ele geçirdiler diyor uzaylılar dünyayı bastı diye bilir, ben bekliyorum açıkcası.

Arkadaş şöyle bir mantık yoktur . Hiç bir yönetici senin çarına giripte item vb şeyler silemez zaten girdiği anda diğer yöneticiler ondan açıklama ister ve böyle birşeyi hiç bir mod yapmaz . İnternet sorunundan kaynaklanan sorun yüzünden kimseye çamur atmaya hakkın yok programmer....

senin programcı olduğunada inanmıyorum bilgisayar uzmanıda olduğuna he varsa atarın gel kapışalım :)

İşte bir dediği bir dediğini tutmuyor : viewtopic.php?f=46&t=116951

Saygılar
Kullanıcı avatarı
SeyhulMuverrih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SeyhulMuverrih »

Selamun aleyküm,
"CayKoyGeliyomm" adlı arkadaşa katılıyorum, bu yüzden cevap yazma tenezzülünde bulunmamıştım bu konuya. Bir önceki konuda "masivaa" adlı arkadaş şunu yazmışken;

masivaa yazdı:2 gün 22 levele kadar adam kastım ondan sonra baktım salon görevlerine bir tane adam bulamıyorum bölgeye yazacak plus yok haha. plus olsa gelirlermi oda belli değil.. oyunda zaten bir elin parmagı kadar kişi.. oldu o zaman grş cnm başka bişey demeye gerek yok bu oyun hakaten ölmüş artık .

not : kimse savunmaya kalkmasın kardeşim oyun parası olana güzel.. ben bu oyuna para yatırmam hadi bye.
Bu konusunda ise şunu yazmış,
masivaa yazdı:bide o şahıs bana oyunu bırak git diyor sen bırak git lan benden ekmek yiyosun sen ! ver oyuna döktügüm milyarlarımı geri gideyim !

Daha fazla laf söylemeye lüzum yok. :)

Not; İkinci iletindeki
masivaa yazdı:kendinize girin !
ibaresine kahkaha attım, teşekkürler. :))
Resim

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

masivaa yazdı:Telekoma bağlı sobee şirketinin yaptığı ayıba bakın anka sunucunda biriyle yaşadığım münakaşa sonucunda birilerine güvenerek üstü kapalı birşeyler söyledi onun ardından 183 hata kodu oyundan düştüm sonra girmeye calısdım karakteriniz aktarılıyor hatası yani karakterime biri girmiş.. bilgisayarımda güvenlik hat safhada virüs girdi desem tertemiz.. bunun tek açıklaması telekom çalışanları telekomu kurumsal bir şirket gibi değilde köşem bakkal dükkanı olarak kullanıyor.. gidin bakkal açın sevgili sobee telekom grubu gibi bir devi haketmiyorsunuz..
Sakin ol reis :D :D
Arkadaşım hiç mi başına gelmedi ? Düşük bağlantı hızlarında oyun oyundan atabiliyor ve gecikme olduğu için oyun seni daha oyunda olarak algılıyor (Karakterin oyundan düşmüyor) Sen tekrar giriş yapınca oyundan düşürüyorsun karakterini sende de o hatayı veriyor açıklaması gayet basit.Yasal olarak Sobee kullanıcı adlarını gizli tutuyor bizim hesabımıza GMler de dahil olmak üzere kimse sobeeden şifemizi alamaz(çok acayip bi durum olmadığı sürece)
Bu kadar da cahil olmamak lazım benim başıma bu olay 1 ay boyunca geldi
Bazı şeyler tecrübe ister :D :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Respected »

Baltalilah yazdı:Olmaz öyle şey sen nerden bilicen adam kaç tane process biliyor sen kaç tane biliyon hı devler evimize kadar girebiliyor her yetkileri var kapınızı boşa kitlemeyin herşeyi açabiliyolar.
[youtube]http://youtu.be/ZRu9c-sU2Fk[/youtube]
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
ibrahim99
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ibrahim99 »

Bu olaydan sonra hesabına girip baktınmı itemlerin gitmişmi? Bir bakta konuş.
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Kullanıcı avatarı
ibrahim99
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ibrahim99 »

Bu olaydan sonra hesabına girip baktınmı itemlerin gitmişmi? Bir bakta konuş.
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön