Zonguldakli yazdı:O anlattığın şey senin hata kodu aldığın anki internet erişiminden kaynaklanan bir olay. İnternet hızında hafif bi yavaşlama olduğu için sen oyuna girene kadar karakterin oyunda durmaya devam ediyor ve girdiğinde " Karakteriniz kaydediliyor..." gibisinden bir uyarı alıyorsun. Bence bunun büyütülecek ve yönetime veya herhangi bir yere çamur atılacak bir tarafı yok.
Keyifli Forumlar/Oyunlar...
Arkdaş panik yapmış yukardaki sekiller aynen gecerlidir bağlantı geçikmesi o esnada mesaj panelinden bişi yazdıgından geciken bağlantı zaman eşımı nedeni ile oyundan düşmüşün ve oyundan 183 kodu aldısan oyuna girerken karakteriniz kaydeliyor olayı sık sık yasanır hata senin suncu ile bağlantı kopusundan ama oyun i,çinde carının asılı kalamsı olayıdır seninc arına girecek kişi diye bir olay olamaz yönetici yada gm seninc carına girmesi için senin şifrene ihtiyacıda olamaz zati boyle bişi münkünde degil düşme olayı konusma bolumunde harketli bir konusma yapınca hızlı enter tuslarına fazladan bastıgında ani kasılmalardan olan bir hadise ben gün boyu oyundan hiç düşmem ama birine len cevap versene derim cevap vermez bir daha yazarım gene vermez o efendim der sabahtan beri yazıyorum ok.. demeden bakmısımki düşmüşüm
mesaj bolumu ile sunucu arasındaki iletişim bozuklugundan meydana gelen bir hata.
Bu olayı isportacıya bir şey satarken alt tablara basılıken düştüğün ahta ile kıyaslıyablirisn.
Suçlamalar çok yetersiz.
Sunucu+mesaj paneli+bağlantı zaman aşımı+harertli yazışmalar+hızlı klavye basmalarından düşmüşün carın asılı kalmıs bazen düşersin ama 5 dakika sonra girdinmi karakteriniz kaydeliyor der bu carınıza biri giridği degil senin serverle bağlantı kopusundan ama sunucu ile karakterin halen oyundaki iletişimi yasıyor taki sen onu düşürene kadar.
Forumu araştırırsa bu hataalrı hep birilerinin carına girdi diye yorumlamışlar ama gel görki halen carlarıyla oynuyorlar.
Arkdaşın yazdıkları dogrudur.