Çift oturum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Çift oturum

Mesaj gönderen ARZLODOS »

1 . şıkkı denedim diğer oturuma gectiğin ana senin netin kesiliyor 2. şıkkı da denedim geçen yık turkcel wın aldık 80 tlye sınırsız oyunun giriş sayfasını bile acamıyor dolapta yatıyor tahatütlü oldğu icin ödüyoruz mecbur 3. şık olmaz diyorsun 5. şıkda ben olmaz diyorum ankaraya bağlı şifre işlemi kaldı 4 . şık

sınırsız derken sınırsız tanımı gerekli hiç bir internet paketi sınırsız deiğildir beli bir limitten sonra kademeli oalrak düşer.

Turksel ya cekmyior yada o bölgede 3 g dağııtmı yok ama 2 g uygulamsı kesin vardır wınn ayarlarıı 2g oalrak ayarlayablirsin.

Vıın programından açtıgından tek kullanma iznin var oluyor ama çevirli oalrak yaptıgından bir vıın modermle isteidğin kadar pcye dağıtım yaaprsın.

Benim 3g wınn moderm var ben onu istediğim gibi dağıtıp 150 metre genişliğindeki herkese dağıtablirim. 3G modermin varsa o pcde sadece networklardan kaynaklanan güvenlik önlemidir. Yani sadece yurt öğrencilerin sadece oturum acarak internette gezmesini sağlamak için ayarlanmıstır. Ama bunları aşmakta zor degil arkadaki lan bağlantısını söksen bile 3g wınn modermle rahat gezmen gerekir eksik biişiler var. Yardımcı olmamı ,istersen yardımcı olurum özele pm atarsan bilgisyarına erişim izni verdinmi haldeblirim 3g modermin varsa öğrenci şifrelerine mahkum olma.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

ARZLODOS yazdı:1 . şıkkı denedim diğer oturuma gectiğin ana senin netin kesiliyor 2. şıkkı da denedim geçen yık turkcel wın aldık 80 tlye sınırsız oyunun giriş sayfasını bile acamıyor dolapta yatıyor tahatütlü oldğu icin ödüyoruz mecbur 3. şık olmaz diyorsun 5. şıkda ben olmaz diyorum ankaraya bağlı şifre işlemi kaldı 4 . şık

sınırsız derken sınırsız tanımı gerekli hiç bir internet paketi sınırsız deiğildir beli bir limitten sonra kademeli oalrak düşer.

Turksel ya cekmyior yada o bölgede 3 g dağııtmı yok ama 2 g uygulamsı kesin vardır wınn ayarlarıı 2g oalrak ayarlayablirsin.

Vıın programından açtıgından tek kullanma iznin var oluyor ama çevirli oalrak yaptıgından bir vıın modermle isteidğin kadar pcye dağıtım yaaprsın.

Benim 3g wınn moderm var ben onu istediğim gibi dağıtıp 150 metre genişliğindeki herkese dağıtablirim. 3G modermin varsa o pcde sadece networklardan kaynaklanan güvenlik önlemidir. Yani sadece yurt öğrencilerin sadece oturum acarak internette gezmesini sağlamak için ayarlanmıstır. Ama bunları aşmakta zor degil arkadaki lan bağlantısını söksen bile 3g wınn modermle rahat gezmen gerekir eksik biişiler var. Yardımcı olmamı ,istersen yardımcı olurum özele pm atarsan bilgisyarına erişim izni verdinmi haldeblirim 3g modermin varsa öğrenci şifrelerine mahkum olma.
vın konusunda dediklerin cok doğru bizim üniverste sehir dısında ve orduda dağlık bir şehir oldğu için gercekten çekmiyor arkdsım memlketine gidince oldukca hılzı cekiyormus ama biizm yurtta olmuyor malesef pc erişim izni vermemem lonca baskanıyım 10 larca krakterin üye adı ve şifresi var o riske giremem kbma ilgilendiği için saol yinede kardeşim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Yurt bilgisayarlarında kişişel bilgilerin saklaması çok yanlış bir olay her yurttun kendine has bir network ağı vardır pcleriniz bakımcı tarafından uzaktan istediği an girip değişkler yapma iznine sahiptir sen sen oldu kişisel bilgilerini şifrelenmiş rar dosyalarında sakla.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

ARZLODOS yazdı:Yurt bilgisayarlarında kişişel bilgilerin saklaması çok yanlış bir olay her yurttun kendine has bir network ağı vardır pcleriniz bakımcı tarafından uzaktan istediği an girip değişkler yapma iznine sahiptir sen sen oldu kişisel bilgilerini şifrelenmiş rar dosyalarında sakla.
Yurt bilgisayarı yokki sadece ağ yurttun bilgisayar sahsi malım :)
Resim
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön