Çift oturum
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Çift oturum
Ben pc den çift oturum açmak istiyorum fakar yurta kaldığım için Devlet yurtlarında vına bağlanırkan şifre istiyor misafir girişten 2. hesabı acmak istediğimde lana bağlanamıyor bu yüzden misafir girşi yapmadan çift oturum açma imkanım varmı?

Re: Çift oturum
SANBOXİ PROGRAMLAR VAR ama kasma yaparda ikinci oturum acamıyormusun yoksa izinmi yok Senin sorunun vinn ilemi yoksa WININ kulandıgı programdan internete bağlandıgından lana bağlanamıyor hatasımı öylese soyle bişi yapman vinn belgelerim klosöründe vınn adında bir klosör acar içinde rasphobe.exe vardır onu açıp özellikleden gelişmiş ağlarda bu pcden interneti herkes kulnablir bolumunu isaretlerim ikinci oturuma geceblir ve internetin kesinti olmadan kulnablirsin.
Ev ağ banlatınsını yerel ağ oalrak secmen gerekir sonra cevir bağlan
Ev ağ banlatınsını yerel ağ oalrak secmen gerekir sonra cevir bağlan
En son ARZLODOS tarafından 06 Kas 2013 02:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
A R Z L O D O S
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
izin varda 2. oturum actığımda giriş yaparken şifre istiyor öğrenci şifresi devlet yurtlarında sadece1 oturumdan bağlanabiliyorsun o şifreyle normal hatta sorun yok ama kyk olduğu için acamıyorsun . birde o bahsetiğin programlar yasalmıARZLODOS yazdı:SANBOXİ PROGRAMLAR VAR ama kasma yaparda ikinci oturum acamıyormusun yoksa izinmi yok

Barbarosxhizir yazdı:izin varda 2. oturum actığımda giriş yaparken şifre istiyor öğrenci şifresi devlet yurtlarında sadece1 oturumdan bağlanabiliyorsun o şifreyle normal hatta sorun yok ama kyk olduğu için acamıyorsun . birde o bahsetiğin programlar yasalmıARZLODOS yazdı:SANBOXİ PROGRAMLAR VAR ama kasma yaparda ikinci oturum acamıyormusun yoksa izinmi yok
Yasal olsa ne olur olmasa ne olur kime ne burası türkiye çal cal oyna. uzak bağlantı ile işini halderim istersen ama yurtta kalıyon bişi yğkleme iznin varmı yokmu bilemem işletim sitemin nedir birde ona göre programalr var wware mesala
Senin bir oturum dediğin internete girmek için verilen oturum iznindir
A R Z L O D O S
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
şimdi sana 1 şifre veriyor kyk yurdu ağları tıklıyorsun kykwıfı mesala ağın adı ona bağlanıyorum bağlanırken şifre istemiyor ama internet erişimide yok sonra internet sayfasını acıyorsun hiç biryere izin yok sadece yükseköğrenim kredi sitesine giriyorsun orda sana verilen şifreyi girdikten sonra diğer sitelere giriş yapabiliyorsun işte 2 . oturumu actım mı site giriyorum giriş yapıyorum diğerinden atıyor bu defa. o yüzden misafr girişinin anlamı kalmıyorARZLODOS yazdı:Barbarosxhizir yazdı:izin varda 2. oturum actığımda giriş yaparken şifre istiyor öğrenci şifresi devlet yurtlarında sadece1 oturumdan bağlanabiliyorsun o şifreyle normal hatta sorun yok ama kyk olduğu için acamıyorsun . birde o bahsetiğin programlar yasalmıARZLODOS yazdı:SANBOXİ PROGRAMLAR VAR ama kasma yaparda ikinci oturum acamıyormusun yoksa izinmi yok
Yasal olsa ne olur olmasa ne olur kime ne burası türkiye çal cal oyna. uzak bağlantı ile işini halderim istersen ama yurtta kalıyon bişi yğkleme iznin varmı yokmu bilemem işletim sitemin nedir birde ona göre programalr var wware mesala
Senin bir oturum dediğin internete girmek için verilen oturum iznindir

Ayrı bir vıın kullanmıyorsun anlaşılan sanboxi yada wware kullanman gerekiyor en sağlamı wware ama biraz uğraştıyor. sonra istediğin yere taşı
anladım sen kendi şifrenle internete bağlanırken digerinden atıyor tabi atar tek giriş iznin var arkdaşının şifresini çalablirsin yani kankidir sonuçta. Yasalmı bilemem
anladım sen kendi şifrenle internete bağlanırken digerinden atıyor tabi atar tek giriş iznin var arkdaşının şifresini çalablirsin yani kankidir sonuçta. Yasalmı bilemem
A R Z L O D O S
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
onu kullanmam nedeniyle ikvden ceza felan gelirmi pekiARZLODOS yazdı:Ayrı bir vıın kullanmıyorsun anlaşılan sanboxi yada wware kullanman gerekiyor en sağlamı wware ama biraz uğraştıyor. sonra istediğin yere taşı

Gelmez ama tavsiyede etmezler bazı genel sistem hatalarına neden oldgundan tek ikv olarak ayarlandı.Barbarosxhizir yazdı:onu kullanmam nedeniyle ikvden ceza felan gelirmi pekiARZLODOS yazdı:Ayrı bir vıın kullanmıyorsun anlaşılan sanboxi yada wware kullanman gerekiyor en sağlamı wware ama biraz uğraştıyor. sonra istediğin yere taşı
Sanboxi da nisan 2012 den itibaren sürümünü değiştirerek eski sanbozi kulananların kulanmasını önledi windows yeni bir yama kulanarak o olayı bitirdi yani yani Eski sürünler ve eski işletim sitelerinde helen çalıyor ama yeni nesil işletim sistemlerinde ise para verip alman alzım bunuda kısıtladılar süresiz diye bir kavramı kaldırdılar her yıl 29,9 dolar yaptılar ama xp-sp2 kulanıyorsan birde win7 bazı işletim sistemleri eski sanboxi sürümlernde ksuursuz çalışıyor ama güncelleme ile gelen k907 ile başlıyan bir yama alırsan onuda kulanıyorsun.
Hiç bir cezai işlemi yok Sobe bizim vicdanlarımıza bırakmış bir olay kullan ama yakalanma derler.
A R Z L O D O S
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
i5 işletim sistemi ve windows 7 kullanıyorum hangisini indirmem lazım eski sürümümü birde indirmemi önerceiğin bir adres varmıARZLODOS yazdı:Gelmez ama tavsiyede etmezler bazı genel sistem hatalarına neden oldgundan tek ikv olarak ayarlandı.Barbarosxhizir yazdı:onu kullanmam nedeniyle ikvden ceza felan gelirmi pekiARZLODOS yazdı:Ayrı bir vıın kullanmıyorsun anlaşılan sanboxi yada wware kullanman gerekiyor en sağlamı wware ama biraz uğraştıyor. sonra istediğin yere taşı
Sanboxi da nisan 2012 den itibaren sürümünü değiştirerek eski sanbozi kulananların kulanmasını önledi windows yeni bir yama kulanarak o olayı bitirdi yani yani Eski sürünler ve eski işletim sitelerinde helen çalıyor ama yeni nesil işletim sistemlerinde ise para verip alman alzım bunuda kısıtladılar süresiz diye bir kavramı kaldırdılar her yıl 29,9 dolar yaptılar ama xp-sp2 kulanıyorsan birde win7 bazı işletim sistemleri eski sanboxi sürümlernde ksuursuz çalışıyor ama güncelleme ile gelen k907 ile başlıyan bir yama alırsan onuda kulanıyorsun.
Hiç bir cezai işlemi yok Sobe bizim vicdanlarımıza bırakmış bir olay kullan ama yakalanma derler.

Sen internet kullanmayan bir arkdaşının şifresi ile a oturumdan kendi şifrenle b oturumundan arkdaşının şifresi ile çift oturum açablirsin yada Vınn modermin varsa şifresiz çift oturumdan gireblirsin yurdun internetine bağımlı kalamdan istediğin gibi kulanırsın.
3 sık sanbozi kurarsın ama iletim sitemi kabul edecegini annetmiyorum o kadar kısıtlamalıdırki
4 şık Wavare sanal pc kurarsın xp -sp2 en hafifdir kasması azdır ona bir xp kurup saklarsın istediğin yere taşırıp kulanablirsin. ama bilgi gerekiyor kurmak için.
5 şık müdürü döverek ikinci bir şifre alabilirsin.
Çalışacagını zannetmiyorum bilen biri yapsa daha mantıklı
Birde size tavsiyem internette aa bu o program diye bişi indirmeyin tanıdık felan varsa onalrdan almayı öneririm çünkü alaksız seyler indirecegin için bilgisyarında sorunlar yasarsın.
3 sık sanbozi kurarsın ama iletim sitemi kabul edecegini annetmiyorum o kadar kısıtlamalıdırki
4 şık Wavare sanal pc kurarsın xp -sp2 en hafifdir kasması azdır ona bir xp kurup saklarsın istediğin yere taşırıp kulanablirsin. ama bilgi gerekiyor kurmak için.
5 şık müdürü döverek ikinci bir şifre alabilirsin.
Çalışacagını zannetmiyorum bilen biri yapsa daha mantıklı
Birde size tavsiyem internette aa bu o program diye bişi indirmeyin tanıdık felan varsa onalrdan almayı öneririm çünkü alaksız seyler indirecegin için bilgisyarında sorunlar yasarsın.
A R Z L O D O S