Dirkraederxx yazdı:Dabbbe istersen oyunda ben seni satın alayım . Fiyatın ne kusura bakma ama alışverişe 200m 500 binden sonra atırılmıyor. Tek fiyatsan aldım seni ? ne istiyorsun fiyatına alcam la köle diye kullancam Ve klanda yaptığım hiç kimseyi ilgilendirmez )
Laf Çarpıtma Bebe. Ben sana bi soru soruyorum sen cevap veremeden hemen laf Değiştirmeye çalısıyorsun. Ben Bu oyuna Senin baktıgın gözle Bakmıyorum. Bizim için herşey para değil ama senin Ne oldugun Ortada...
Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Bundan sonra bu tur konular acarken bırazda dikkatli davranarak acarsanız kımseye kırıcı sozler soylenmez..
İsmail Senı bilen biliyor Bu tur konularda kımın ne dedıgı onemlı degıl yanında herzaman bizler varız
hata duzeltilmis geride iftira atanlar bon bôn baka kalmislardir . rot sana gelınce her yonetici taklidi yapani foruma koyucak olursak vay haline belliki niyet farkliydi konunuyu daha fazla tartistismaya gerek yok sazanlama dalana gerekli cvp rotdan gelmistir konu kilit .
olan olmuş geçen geçmiş giden gitmiş bundan sonrada uzatmaya gerek yok.
Komşun senden tek ricam bikişiye düşmansan sadece onu foyasına çıkar.Yanındakilerinin değil bi loncaya/gruba düşman olma
Dirkraederxx yazdı:Dabbbe istersen oyunda ben seni satın alayım . Fiyatın ne kusura bakma ama alışverişe 200m 500 binden sonra atırılmıyor. Tek fiyatsan aldım seni ? ne istiyorsun fiyatına alcam la köle diye kullancam Ve klanda yaptığım hiç kimseyi ilgilendirmez )
Laf Çarpıtma Bebe. Ben sana bi soru soruyorum sen cevap veremeden hemen laf Değiştirmeye çalısıyorsun. Ben Bu oyuna Senin baktıgın gözle Bakmıyorum. Bizim için herşey para değil ama senin Ne oldugun Ortada...
Bir şey söyledin arkasında dur Dabbee satın al bakalım beni paranın yetceğini ve madenlerinin yetceğini düşünmüyorum ama
Bir şey söyledin arkasında dur Dabbee satın al bakalım beni paranın yetceğini ve madenlerinin yetceğini düşünmüyorum ama
Dirkreaderxx İlkan her ne haltsan. Dabbe ie ne alıp veremediğin var. Konu bu değil ona satasıyorsun. Oyunda amele amele peşinden koşuyorsun. Ne istiyorsun onu bi söyle. Paran var tamam ama paran oldu diye haklı olduğun veya adam olduğun düşünülemez. Para sovu yapacak olsak balıkcıda ayrı ayrı carlardan 205 milyon göstermesini de biliriz ama herşey para ile bitmiyor.
Forum Kuralları
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.