Komşun senin bi yanlışın var arkadaş listesini ekledinmi onu bi bakaydın kaç level die
Çünkü o char bana ait ve 2 gündür o chara girmiyom sebebide 3 defa yanlış şifre yazılmış olması ve Tnnet üyeliğin 48 saatlğine kilitli olması dır.Komşu +stylelerden die de bi hitap kullanma ben diyoyummu Rdm meliler die
Önce düşün sonra aç konu .+bu olay ne zaman oldu ??
Kendini kandırmıssın o kadar Rot Qtahyalıstyle dediğin adam şu oyunda gördüp göreceğin en sağlam (kişilik) adamdır . Hatta oyunda onun gibisini zor bulursun Rot ı ; i ye baksaydın hiç olmadı arkadaşlara ekleyseydın kendını bizlere guldurmezdin . Şimdi konunun amacı belli Styleye olan çekmemezliğin sanırım ama yanlış yoldasın rot bır kere kendın çizdiğin yoldan yuru baskasının yolundan gitme !!! Ayrıca Qtahyalıstyle xxxmafyaisoxxx Fianxmafyaiso dur . Yanlıslarını duzeltmen dileği ile
Birde şunu eklemek istiyorum Dün öğlen 14:00 den akşam e kadar Fianxhokkabazsın a 16:56 ya kadar kasdım ve sonra oyundan çıkdım.
ama saat 6 da geri oyunu açmak istedim oyuna girdiğimde karekterler susturulmuş ama susturma olayı meilime geldi
susturma saat 17:28 de olmuş bende çalmaya yönelik girişimde bulunmuşlardır die şifremi değiştirdim ve akşam sularında oyuna girmeye çalışdım ama üyelik tekrar kilitlenmiş ve daha halende kilitidir.Bende hemen karektermlerimi
xxmafyaisoxx ile Fianxmafyaiso ya başka üyeliğe aktardım ama Qtahyalıstyle eski üyelikde duruyor.ve en az 4 gündür o Qtahyalıstyle ye girmiyorum.sadece karizma satmak için oda 5 dk den fazla değil..
iskar43 yazdı:Birde şunu eklemek istiyorum Dün öğlen 14:00 den akşam e kadar Fianxhokkabazsın a 16:56 ya kadar kasdım ve sonra oyundan çıkdım.
ama saat 6 da geri oyunu açmak istedim oyuna girdiğimde karekterler susturulmuş ama susturma olayı meilime geldi
susturma saat 17:28 de olmuş bende çalmaya yönelik girişimde bulunmuşlardır die şifremi değiştirdim ve akşam sularında oyuna girmeye çalışdım ama üyelik tekrar kilitlenmiş ve daha halende kilitidir.Bende hemen karektermlerimi
xxmafyaisoxx ile Fianxmafyaiso ya başka üyeliğe aktardım ama Qtahyalıstyle eski üyelikde duruyor.ve en az 4 gündür o Qtahyalıstyle ye girmiyorum.sadece karizma satmak için oda 5 dk den fazla değil..
Niyet ortada isom kendini kasma salla . Cvplarını alıp giderler
Yorum sizin Ceza aldım diye debelenirse kim şikayet etti bilsin
O car eger ısonun olsa YONETICI TAKLITI yapmak 399 bloke ceza gerektır.Sen o kısıyı arkadaslara ekleyıp baksaydın 1 lewel oldugunu gorurdun.Bole ufak ıslerle fazla ugrasma
Kımın ne oldugunu gayet ıyı bılıyoruz.
Ergen kardeşim yaşın başın kaç bilemem ama bi gram akıl yok mu sende ? Konuştugun sahıs 1 level ''i'' ile yönetici takliti yapmıs sana ? Hiç mi basmıyor kafan senin ? Eklemediysen bile 1 haftadir girlmeyen çar neden gelipte seni bulsun ? Şikayet edersin olay kapanır.
Böyle konuların açılmaması konusunda o kadar uyarı yapıldı ki... Ama boş adamdan başka ne beklersin.
İnsan oğlunun diyer yaratıklardan ayıran en önemli özeliği düşüne bilmesidir. Böyle bir konu acmadan önce (kişilere iftira atmadan) size ö.m atan kişinin leveline bakmıs olsan burda baskasını rencide edicem derken; Kendin rencide olmazdın....
Diyorum Ya İnsan Oğlu Çiğ Süt İçmiş... Bizleri diyer yaratıklardan ayıran şu güzelim aklımızı calıstıralım kı onlardan farkımız olsun.