İşte stylelardan Qtahyalıstyle ;)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SouLeYMaNeYouLa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

İşte stylelardan Qtahyalıstyle ;)

Mesaj gönderen SouLeYMaNeYouLa »

Resim

Yorum sizin ;) Ceza aldım diye debelenirse kim şikayet etti bilsin ;)
RoTTdeRbLitZ
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: İşte stylelardan Qtahyalıstyle ;)

Mesaj gönderen iskar43 »

Komşun senin bi yanlışın var arkadaş listesini ekledinmi onu bi bakaydın kaç level die
Çünkü o char bana ait ve 2 gündür o chara girmiyom sebebide 3 defa yanlış şifre yazılmış olması ve Tnnet üyeliğin 48 saatlğine kilitli olması dır.Komşu +stylelerden die de bi hitap kullanma ben diyoyummu Rdm meliler die
Önce düşün sonra aç konu .+bu olay ne zaman oldu ??
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FianxLeewoht »

Kendini kandırmıssın o kadar Rot ;) Qtahyalıstyle dediğin adam şu oyunda gördüp göreceğin en sağlam (kişilik) adamdır . Hatta oyunda onun gibisini zor bulursun Rot ı ; i ye baksaydın hiç olmadı arkadaşlara ekleyseydın kendını bizlere guldurmezdin ;) . Şimdi konunun amacı belli Styleye olan çekmemezliğin sanırım ama yanlış yoldasın rot bır kere kendın çizdiğin yoldan yuru baskasının yolundan gitme !!! Ayrıca Qtahyalıstyle xxxmafyaisoxxx Fianxmafyaiso dur . Yanlıslarını duzeltmen dileği ile ;)
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

Resim

FianxLeewoht
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iskar43 »

Birde şunu eklemek istiyorum Dün öğlen 14:00 den akşam e kadar Fianxhokkabazsın a 16:56 ya kadar kasdım ve sonra oyundan çıkdım.
ama saat 6 da geri oyunu açmak istedim oyuna girdiğimde karekterler susturulmuş ama susturma olayı meilime geldi
susturma saat 17:28 de olmuş bende çalmaya yönelik girişimde bulunmuşlardır die şifremi değiştirdim ve akşam sularında oyuna girmeye çalışdım ama üyelik tekrar kilitlenmiş ve daha halende kilitidir.Bende hemen karektermlerimi
xxmafyaisoxx ile Fianxmafyaiso ya başka üyeliğe aktardım ama Qtahyalıstyle eski üyelikde duruyor.ve en az 4 gündür o Qtahyalıstyle ye girmiyorum.sadece karizma satmak için oda 5 dk den fazla değil..
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FianxLeewoht »

iskar43 yazdı:Birde şunu eklemek istiyorum Dün öğlen 14:00 den akşam e kadar Fianxhokkabazsın a 16:56 ya kadar kasdım ve sonra oyundan çıkdım.
ama saat 6 da geri oyunu açmak istedim oyuna girdiğimde karekterler susturulmuş ama susturma olayı meilime geldi
susturma saat 17:28 de olmuş bende çalmaya yönelik girişimde bulunmuşlardır die şifremi değiştirdim ve akşam sularında oyuna girmeye çalışdım ama üyelik tekrar kilitlenmiş ve daha halende kilitidir.Bende hemen karektermlerimi
xxmafyaisoxx ile Fianxmafyaiso ya başka üyeliğe aktardım ama Qtahyalıstyle eski üyelikde duruyor.ve en az 4 gündür o Qtahyalıstyle ye girmiyorum.sadece karizma satmak için oda 5 dk den fazla değil..

Niyet ortada isom kendini kasma salla . Cvplarını alıp giderler ;)
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

Resim

FianxLeewoht
Kullanıcı avatarı
Xhokkabazsin
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Xhokkabazsin »

SouLeYMaNeYouLa yazdı:Resim

Yorum sizin ;) Ceza aldım diye debelenirse kim şikayet etti bilsin ;)
O car eger ısonun olsa YONETICI TAKLITI yapmak 399 bloke ceza gerektır.Sen o kısıyı arkadaslara ekleyıp baksaydın 1 lewel oldugunu gorurdun.Bole ufak ıslerle fazla ugrasma :D
Kımın ne oldugunu gayet ıyı bılıyoruz.
Resim

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Massacree
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Massacree »

Hops emin olmadan iftira atma la
вιzℓєя ℓüкѕ ѕσѕуєтєℓєяιη тαкıℓ∂ığı уєяℓєя∂є яαкѕ єтмєѕιηι вιℓмєѕєктє кαятαℓℓαяıη вιℓє уυνα уαρмαуα кσяктυğυ ıѕѕız ∂αğℓαя∂α ∂αηѕ єтмєѕιηι ιуι вιℓιяιz

αѕι кσмαη∂σ

ııMASSACREıı
Massacree
Hooliqann
Fianxmassacre
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

Merhaba;

Ergen kardeşim yaşın başın kaç bilemem ama bi gram akıl yok mu sende ? Konuştugun sahıs 1 level ''i'' ile yönetici takliti yapmıs sana ? Hiç mi basmıyor kafan senin ? Eklemediysen bile 1 haftadir girlmeyen çar neden gelipte seni bulsun ? Şikayet edersin olay kapanır.

Böyle konuların açılmaması konusunda o kadar uyarı yapıldı ki... Ama boş adamdan başka ne beklersin.
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen FiaNNa »

İnsan oğlunun diyer yaratıklardan ayıran en önemli özeliği düşüne bilmesidir. Böyle bir konu acmadan önce (kişilere iftira atmadan) size ö.m atan kişinin leveline bakmıs olsan burda baskasını rencide edicem derken; Kendin rencide olmazdın....

Diyorum Ya İnsan Oğlu Çiğ Süt İçmiş... Bizleri diyer yaratıklardan ayıran şu güzelim aklımızı calıstıralım kı onlardan farkımız olsun.
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

Sallayın gitsin :D Böyle Kişilere cevap vermeye değmaz
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön