Acı VEDA
Re: Acı VEDA
Çok zor bir veda o kadar alışmışken üstelik. Kardeşim, candostum mekanın cennet olsun. Allah başta ailene ve geride bıraktıklarına sabır versin. Daha çok erkendi. Çok...
KissMyShoeS
Onu çok özleyeceğim.Allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun o bitaneydi bu çok acı bi veda oldu gerçekten Burak hepimizin başı saolsun
BurakTuran yazdı:xXCİNQXx , KeRBeLaxŞaHiDİ karakterleriyle tanıdığımız Eren arkadaşımız uzun süredir savaştığı kanser hastalığına yenilip vefat etmiştir. ALLAH'tan rahmet ailesine sevenlerine sabır diliyoruz. Ne kadar hakkımız varsa helal olsun. Mekanı cennet olsun güzel kardeşimizin.
Candostuma tekrardan Allah'tan rahmet diliyorum. Ayrıca Anka sunucusunda oynarken kullandığı nick "IINeSCaFeII "
KissMyShoeS
-
- Kadim 999
Başımız sağolsun, bazı durumlarda yazacak , söylenecek bir şey kalmıyor. Allah gani gani rahmet eylesin , mekanı cennet olsun...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
- AFRODIZYAK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Erenle fazla samimi değildik ama hastalığını biliyordum.Oyuna bile girmediğim yakın dönemde aklıma gelmişti Erenin hastalığı acaba ne oldu durum nedir diye ulaşmayı düşündüm ama o gün öyle kaldı.Konu başlığını gördüğümde Erenle ilgili olduğunu tahmin ettim ve görmemle yıkıldım diyebilirim.Allah gani gani rahmet eylesin.Başımız sağolsun.
xAFRODİZYAKx
- Sifamarket
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Karargah
Konuyu duyunca tüylerim diken diken oldu. Böyle durumlarda kelimeler insanın boğazında düğümleniyor malesef. Kardeşimize Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun.

Şifamarket - Guardian - Ölümsarkıtı
İyiler genç ölür.. Ailesinin ve tüm sevenlerinin başı sağolsun.
-
- Mezarlık Bekçisi
“İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci’un” , Mekanın cennet olsun güzel kardeşim
- SempatiqHergele
- İskele Babası
- Klan: Lodos
İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci’un Rabbim ailesine ve sevenlerine sabır verisin mekanı cennet olsun
AkıL oLmayınca NeyLesin Fikir. ÇaLsın Abdurrahman Oynasın Bekir
- soulpowerbeta
- İskele Babası
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
Güzel kardeşim eren mekanın cennet olur inşallah. yarım saattir yazıp silyorum çok zor bir durum hakkım varsa HELAL olsun.
SouLPoweRBeTa