Acı VEDA
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Acı VEDA
xXCİNQXx , KeRBeLaxŞaHiDİ karakterleriyle tanıdığımız Eren arkadaşımız uzun süredir savaştığı kanser hastalığına yenilip vefat etmiştir. ALLAH'tan rahmet ailesine sevenlerine sabır diliyoruz. Ne kadar hakkımız varsa helal olsun. Mekanı cennet olsun güzel kardeşimizin.
Re: Acı VEDA
Allah gani gani rahmet eylesin, çok güzel günlerimiz geçti Eren ile kavgalarımız oldu belki ama gerçekten iyi birisiydi. Başımız sağ olsun.
Mert KAYA[/color]
- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
Ah cinom Ah, Canım benim, Allah senden rahmetini eksik etmesin ,Allah gerçek hayatta yolunu açık etsin. Rabbim bütün günahlarını affetsin. Temiz Kalpli insan...Allah Kalbe Değer verir senin kalbine değer vereceğine canı gönülden inanıyorum. Çok Güvenilir Çok Temiz olduğunu ben gördüm. Allah elbette senin yardımcın olacaktır.
Limonu kabuklu ye demiştim , yerim abi demişti .Belki bi faydası olur diye söylemiştim.Demekki herşey buraya kadarmış.
Acı VEDA demişsin ACI ki ne ACI çok üzüldüm. Bizleri bilgilendirdiğin içinde sana teşekkür ederim.
MEKANI CENNET OLsun İNŞALLAH
Limonu kabuklu ye demiştim , yerim abi demişti .Belki bi faydası olur diye söylemiştim.Demekki herşey buraya kadarmış.
Acı VEDA demişsin ACI ki ne ACI çok üzüldüm. Bizleri bilgilendirdiğin içinde sana teşekkür ederim.
MEKANI CENNET OLsun İNŞALLAH
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Ailesine ve sevenlerine Allah yardımcı olsun.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Allah rahmet eylesin Mekanı Cennet olsun..
Görülen o ki oyun genelinde sevilen ve saygısıyla gönüllerde taht kuran bir kardeşimiz olduğu aşikar. Hayatta daha ne güzellikler onu beklerken, bu şekilde aramızdan ayrılışına ne denilebilir ki...
Allah'tan ailesine sabır, merhum kardeşimize de rahmet diliyorum. Ruhu şad olsun..
Allah'tan ailesine sabır, merhum kardeşimize de rahmet diliyorum. Ruhu şad olsun..
- SAKULTA
- FareAdam Düşmanı
Taziye mesajı yazmaktan başka bişey yapamadık Eren için. Allah rahmet eylesin, ailesine de sabır.Kanser ile verdiği mücadeleyi kaybeden evladının acısını dindiremeyecektir bu aile ancak Saian'ın dediği gibi "tutun yıkılma sakın hep ayakta kal, diren!"
- HorrorStory
- Teşkilat Neferi
Konuyu ilk gördüğümden beri içimdeki burukluğu hala atamadım.
Allah'tan ailesine sabır, merhum kardeşimize de rahmet diliyorum. Mekanın Cennet olsun kardeşim.
Allah'tan ailesine sabır, merhum kardeşimize de rahmet diliyorum. Mekanın Cennet olsun kardeşim.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ
-
- FareAdam Düşmanı
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
Allah rahmet eylesin.Allahtan ailesine sabır diliyorum.

İKV'den Haberdar Olun!

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler

Ayın etkinlik ödülüne sen karar ver!
Hikayeler | Tarihçe | Videolar | Müzikler