Oyuna yeniden dönüyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Nazionale
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Oyuna yeniden dönüyorum

Mesaj gönderen Nazionale »

TDEmmorpg yazdı:
antinKUNTIN yazdı:
cardemumut yazdı:anladım beyler eyv. anladım ki hiç gerek yok önerebileceğinnizbir oyun var mı ?
Bu konuya cevap yazanlar yüzünden oyun bu halde. Oyuna dön döneceksen, kendi topluluğunu oluştur. Etrafında 3 5 kişiye sahip çık, onlar da 3 5 kişiye sahip çıksınlar. Bu böyle büyüsün gitsin. Eğer her geri dönene "dönme aman oyun çok kötü" denirse tabiki grup kuracak adam bulamaz kimse.

Oyunun kapanacağı filan yok hangi online oyun kapanmış bu zamana kadar? Bu oyun kapanacak diyenler önce kendileri ne yapıyorlar onlara baksınlar. Akçe alıp ürün almayla olmuyor o işler. Sunucundaki en güçlü klana geçip, tüm sunucu aynı klanda m1 siz y2 siz adamları dışlayarak biryere varılmaz tabiki. Sığınak Migrata gitmek isteyen onlarca kişi var, hangisini ciddiye alıp götürüyorsunuz?

Daha çemberlitaşa girmeyen onlarca oyuncu varken oyun bitti diyemeyiz. İnsanlık bitti diyebiliriz. Adam akıllı oyununuzu oynasanız, klanlara denge getirseniz sunucunuzda hiçbir sıkıntı kalmaz. Önce klanlara dengeyi getirin, sonra oyun çok kötü diyin.
Yıllarca üstünde 1 parça gb itemi bulunmayan gb yüzü görmemiş adamları gb soktum onlarca kişiyi 3 gb dende fulledim sonuç ne oldu bizi tanımadılar bize rakip oldular bizim sayemizde adam oldular ve artık bizi tanımıyorlar. Akçe desen her ay tonla parayı gözden çıkarıp her ay düzenli olarak çektim çektimde ne oldu? oyun olduğu yerde sayıyor ve her geçen gün player kaybediyor. Yönetim ilgilenmiyor yenilik gelmiyor gelsede küfür niteliğinde oluyor. Forumun nabzını yokluyorum herkes benimle aynı düşüncede herkes şikayetçi oyunun gidişatından ve yönetimden. Adamlar dışlanmak istemiyorsa kimseye muhtaç olmak istemiyorsa günde 1 değilde 20 gb atmak istiyorsa basacaklar parayı tak diye üretecekler m1 i y2 yi. Klanlara denge getirme işini biz oyuncular değil o hayırsız yönetim yapabilir ancak. Adam haliyle güçlü klanda bulunmak isteyecektir. Güçlü klan= daha fazla gb ve daha az kesilip-daha fazla kesip daha az vakit kaybı demek. Hiçkimse hadi ben güçsüz klana geçeyimde o klanın güçlenmesinde bir katkım olsun demez. Bunu ancak yönetim yapar. Şöyle bir sistem getirirler oyuncu sayısı fazla olan klana geçişler kapanır böyle olunca ne olacak adam ya mecburen diğerine göre güçsüz olan diğer klana geçecek yada klansız dolanacak ki kimse klansız dolanmak istemez mecbur güçsüz olan klana geçerler ve zamanla denge sağlanır. Özele gelirsen sana birçok kapanan online oyun sayabilirim.
Öncelikle herkese sa.Adamları gb ye soktuktan sonra seni tanımamalarını şikayet etmen gereksiz bence sonuçta oyunu beğenmeyen çoğu kişi rekabet yoksunluğundan yakınıyor.(Buna arz lodos dengesizliği de dahil.)Fullediğin kişilerin sana rakip olması kötü bir şey değil.Rekabet arttıkça oyunun verdiği zevk ve oyuncu sayısı da artar.
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SedaT03 »

antinKUNTIN yazdı:
cardemumut yazdı:anladım beyler eyv. anladım ki hiç gerek yok önerebileceğinnizbir oyun var mı ?
Bu konuya cevap yazanlar yüzünden oyun bu halde. Oyuna dön döneceksen, kendi topluluğunu oluştur. Etrafında 3 5 kişiye sahip çık, onlar da 3 5 kişiye sahip çıksınlar. Bu böyle büyüsün gitsin. Eğer her geri dönene "dönme aman oyun çok kötü" denirse tabiki grup kuracak adam bulamaz kimse.

Oyunun kapanacağı filan yok hangi online oyun kapanmış bu zamana kadar? Bu oyun kapanacak diyenler önce kendileri ne yapıyorlar onlara baksınlar. Akçe alıp ürün almayla olmuyor o işler. Sunucundaki en güçlü klana geçip, tüm sunucu aynı klanda m1 siz y2 siz adamları dışlayarak biryere varılmaz tabiki. Sığınak Migrata gitmek isteyen onlarca kişi var, hangisini ciddiye alıp götürüyorsunuz?

Daha çemberlitaşa girmeyen onlarca oyuncu varken oyun bitti diyemeyiz. İnsanlık bitti diyebiliriz. Adam akıllı oyununuzu oynasanız, klanlara denge getirseniz sunucunuzda hiçbir sıkıntı kalmaz. Önce klanlara dengeyi getirin, sonra oyun çok kötü diyin.
Kardeş forumu takip edersen ne kadar cok konu açıldığını görürüsün yenilik hakkında gelecek mi diyerek ve bize verdikleri cevap sabredin bekleyin 1 senedir sabrediyoruz. Adam akıllıcıkıpta bir açıklama yapan olmadı hangi birisi ilgilendi bizle bu konu hakkında söyler misin? Gel gelelim hangi onlıne oyun kapandısına PWI oyunun türkçesi cıkartıldı oyun 1 ay bekledi yeterince kişi olmadığından oyun kaldırıldı. Bu yüzden bu oyununda kapanması yakındır.
Bölge konusuna gelince kardeşim adam aramak 2*3 saatimizi alıyor + 2 saate bölgede oyalanalım desek. Bir bölge için 5 saat bu ne demek biliyor musun Madalya için 5 saatini ayır demek.Ve kardeşim bu oyunun bu hale gelmesinin asıl sebebi bizler değiliz. Baştakiler 3.5 sene önce çemberlitaş bölgesi cıkartılar ve yeni bişey gelsin diyerek 1.5 sene önce hol yaptılar ama boşa. Çünkü itemler yani eşyalar takılar v.b hala aynı Bunlar etrafında bir gelişme yapsalardı oyun bu hal almazdı. Sonolarak 49. seviyede olmak için 5.seneye giriyoruz.Bizler gibi baştakilerin çaba etmesi için yapılan bu tepki mi yoksa kılını kıpırdatmayan ekipte mi? Sence en büyük hata kimdi şimdi otur düşün.
Ve ben oyun kötü demedim bizle ilgi sıfır oyun gelişmesinde ilgi sıfır bu yüzden oyuncu sayısı azaldı kapanmaya yakındır dedim.
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
TDEmmorpg
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TDEmmorpg »

Nazionale yazdı:
TDEmmorpg yazdı:
antinKUNTIN yazdı:

Yıllarca üstünde 1 parça gb itemi bulunmayan gb yüzü görmemiş adamları gb soktum onlarca kişiyi 3 gb dende fulledim sonuç ne oldu bizi tanımadılar bize rakip oldular bizim sayemizde adam oldular ve artık bizi tanımıyorlar. Akçe desen her ay tonla parayı gözden çıkarıp her ay düzenli olarak çektim çektimde ne oldu? oyun olduğu yerde sayıyor ve her geçen gün player kaybediyor. Yönetim ilgilenmiyor yenilik gelmiyor gelsede küfür niteliğinde oluyor. Forumun nabzını yokluyorum herkes benimle aynı düşüncede herkes şikayetçi oyunun gidişatından ve yönetimden. Adamlar dışlanmak istemiyorsa kimseye muhtaç olmak istemiyorsa günde 1 değilde 20 gb atmak istiyorsa basacaklar parayı tak diye üretecekler m1 i y2 yi. Klanlara denge getirme işini biz oyuncular değil o hayırsız yönetim yapabilir ancak. Adam haliyle güçlü klanda bulunmak isteyecektir. Güçlü klan= daha fazla gb ve daha az kesilip-daha fazla kesip daha az vakit kaybı demek. Hiçkimse hadi ben güçsüz klana geçeyimde o klanın güçlenmesinde bir katkım olsun demez. Bunu ancak yönetim yapar. Şöyle bir sistem getirirler oyuncu sayısı fazla olan klana geçişler kapanır böyle olunca ne olacak adam ya mecburen diğerine göre güçsüz olan diğer klana geçecek yada klansız dolanacak ki kimse klansız dolanmak istemez mecbur güçsüz olan klana geçerler ve zamanla denge sağlanır. Özele gelirsen sana birçok kapanan online oyun sayabilirim.
Öncelikle herkese sa.Adamları gb ye soktuktan sonra seni tanımamalarını şikayet etmen gereksiz bence sonuçta oyunu beğenmeyen çoğu kişi rekabet yoksunluğundan yakınıyor.(Buna arz lodos dengesizliği de dahil.)Fullediğin kişilerin sana rakip olması kötü bir şey değil.Rekabet arttıkça oyunun verdiği zevk ve oyuncu sayısı da artar.
Benim değinmek istediğim nokta bana oyun içinde rakip olmaları yada kesmek-kesilmek-rekabet falan değil. Benim değinmek istediğim adamların üstü dizilince seni tamamen unutuyorlar ne selam veriyorlar ne selamını alıyorlar birden seni gerçek anlamda düşmanları olarak görmeye başlıyorlar. İtem yönünden düşük seviyedeyken sana saygıda kusur etmeyen abimsin dostumsun kardeşimsin diyen ve çok yakın davranan vatandaşlar üstünü fulleyince birden havalanıyorlar abilik taslamaya kalkıyorlar seni kendisini ve geçmişini unutuyorlar ve inkar ediyorlar. Senin onlara verdiğin değeri onlara gösterdiğin saygıyı sevgiyi vakti gelince onlar sana göstermiyor. Saygı kavramı tamamen yok olup gidiyor.
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

antinKUNTIN yazdı:

Konuya yazdığım spoiler içeren mesajım silinmiş.

Mesajlarını yorumlayacağım Sayın sempatizan!!!

Senin sıfırdan başlayıp topluluk oluşturman en az 3 yılını alacaktır şimdiki şartlara göre. Topluluk oluşturabilmen için sağlam bir lonca açıp içine ne var ne yok arttırıcı marttırıcı dolduracaksın ki sağlam kişiler loncana gelip senin üzerini dizecekler. Bu da bir kamyon akçe, efor ve emek demek. Oyunculara aman geri dönme deniyorsa bu yöneticilere bir tepki olarak yapılıyordur. Kimse keyfinden oyunu kötülemez. Oyun iyi olsa," çok iyi gel bizimle takıl hayatını yaşa" gibi konuşmalar yaparız. Madem sen yardım sever bir insansın herkese yardım ediyorsun ee peki bu adamlar neden yakarıyor neden yardım etmiyorsun bu adamlara hepsi keyfinden mi kötü yorumluyor oyunu ??? Yazışmalarından çıkarcı olduğun ap açık ortada boş konuşma icraat göster.

Ulan adam alacak 4 tane güneş asalı büyücü ve sığınaklardan madalyalarla birlikte çıkması en az 4 saatini alacak 100 madalyada sadece 1 takı düşürüyorsa bu da 200 saate tekamül ediyor. EE adam tüm hayatını sadece bir takı için mi harcayacak. ulan robot değiliz insanız be, insan sadece 1 takı düşürene kadar gerizekalı olur çıkar oyundan insafsız. İhtimali arttırmayan ve oyuncunun daha fazla vakit geçirmesini arttırıcı alarak daha fazla para yatırmasını sağlayan bu mantıksız yönetimden başkası değildir. Akabinde sığınaklara girerken ezik olarak tabir ettiğimiz herhangi bir savaşçıyı veya büyücüyü sırf şartel tutsun diye götürüyoruz ama sonuç ne? kendimin ful ve y2 ile elek bilgi 3 tılsımım olmasına nuc kolye ve yüzüğü gittim fuardan aldım be. Kimsenin oyundan soğumasını istemiyorsa bu yönetim, getirecek 2 savaşçı zorunluluğu ve oyunu biraz daha hafifleterek takı düşürme ihtimalini arttırarak oyuncuların daha fazla sevinmesini sağlayacak

Çemberlitaşa giremeyen oyuncu varsa bu yönetimin suçudur. Sistemi belirleyen geliştiren yönetimdir. Ben o kadar oyuncuya yardım ettimde ne oldu daha bir ton eksiği olan çarlarım var her bölge atışımda çektiğim eziyetler de cabası

Sadece 1 trasn el düşürmek için 30 kere stuart attım. Düşmediği için zar zor topladım materyalleri ve kendim ürettim. Ayıp o kadar emeğe ayıp zamana ayıp
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

Bu oyunun tek guzelliigi yaş ortalaması epey yuksek 50 yaşında tanıdıgım var oyun oneriyorsan lolu oneririm bu oyundan kat kat guzel fakat yaş ortalaması 13 14 ama westte oynarsan yaş ortalaması 18 19 a kadar yukselir
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen byhMz »

Selam,

Konuşmalarım biraz ağır olacak arkadaşlar şimdiden kusura bakmayın.

Ulen ne kendini beğenmiş adamlar var burada okuduğum yorumlardan bir kaçı mesela yok işte ben onlara yardım ettim önceden abi diyordu saygı gösteriyordu şimdi yapmıyor düşman görüyor falanda. Yav arkadaş yardım zaten karşılıksız yapılan bir iştir o kişinin sana abi demesi seni tatmin etmişki hep abi desin istiyorsun arkadaşlar gerçekci olup egolarımızı bir kenara bırakalım. Yardım da edeceksek beklenti beklemeden olacak he yardım ettik adam bize saygısızlık yaptı bu onun terbiyesizliğidir. Şahsen ilk önce hatayı ben kendimde aramaya başlarım neden böyle birşey oldu diye...

Oyunda okadar eksikleri olan arkadaşlarımız var ki diğer arkadaşların onları düşünmeksizin hadi yeni bölge gelsin hadi gelsin, oldu senin isteğine göre oyun ilerleyecek varmı böyle mantık ya bırakında yönetimde işini yapsın elbet birgün yeni bölge gelecektir, ee yeni bölge gelmedi oyunu bırakan çok, varmı böyle bir mantık ya kişiler üzerini dizemedikleri için oyundan soğuyorlar oyunun geneline baktığımızda da grupsuz birşey yapmak mümkün değil . Eee tabi siz bu bana abi demedi bu bb kaçırdı 2 sefer, derseniz bunun m1 yok derseniz kişi sayısı tabi azalır, hata bizde bunu bildiğimiz halde çamuru başkasına atıyoruz.

Yok ben okadar saatimi boşa harcayamam diyorsan o zaman yeni bölge diye ağlamayacaksın ki herkes üzerini tamamlaya bilsin oyun bir rekabet haline dönüşsün e sen sağlamsın karşındaki ezik ne zevk alırsın ki oynadığından.

Saygılar.
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SedaT03 »

byhMz yazdı:Selam,

Ulen ne kendini beğenmiş adamlar var burada okuduğum yorumlardan bir kaçı mesela yok işte ben onlara yardım ettim önceden abi diyordu saygı gösteriyordu şimdi yapmıyor düşman görüyor falanda. Yav arkadaş yardım zaten karşılıksız yapılan bir iştir o kişinin sana abi demesi seni tatmin etmişki hep abi desin istiyorsun arkadaşlar gerçekci olup egolarımızı bir kenara bırakalım. Yardım da edeceksek beklenti beklemeden olacak he yardım ettik adam bize saygısızlık yaptı bu onun terbiyesizliğidir. Şahsen ilk önce hatayı ben kendimde aramaya başlarım neden böyle birşey oldu diye...

Oyunda okadar eksikleri olan arkadaşlarımız var ki diğer arkadaşların onları düşünmeksizin hadi yeni bölge gelsin hadi gelsin, oldu senin isteğine göre oyun ilerleyecek varmı böyle mantık ya bırakında yönetimde işini yapsın elbet birgün yeni bölge gelecektir, ee yeni bölge gelmedi oyunu bırakan çok, varmı böyle bir mantık ya kişiler üzerini dizemedikleri için oyundan soğuyorlar oyunun geneline baktığımızda da grupsuz birşey yapmak mümkün değil . Eee tabi siz bu bana abi demedi bu bb kaçırdı 2 sefer, derseniz bunun m1 yok derseniz kişi sayısı tabi azalır, hata bizde bunu bildiğimiz halde çamuru başkasına atıyoruz.

Yok ben okadar saatimi boşa harcayamam diyorsan o zaman yeni bölge diye ağlamayacaksın ki herkes üzerini tamamlaya bilsin oyun bir rekabet haline dönüşsün e sen sağlamsın karşındaki ezik ne zevk alırsın ki oynadığından.

Saygılar.
Tek değineceğim nokta yeni bölge için kardeşim oyun kurulduğunda 4 sene içinde bişey yoktu ve her yıl geliştirdiler sağolsunlar. Hiçbir sorun cıkmadı eziğinde aldılar sağlamında ama son 3 senede oyun gelişmedi pek eşya ve itemler hala aynı paki ya sence bu oyuncu sayısı neden azaldı? Yönetimin hatası cok büyü burda bölge yapmışlar lakin oyuncu sayısı ilerde azala bilir die düşünmemişler hatta yeni seviye gelse illetin o kadar emek harcadığı bölgeler zamanlar boşa mı gidecek ? Ben bizzat 4 yada 5 pek aklımda değil önce ejder asa ashab ecel yeni cıktığında üretmiştim ashabımı o zmnlar 300 m e yakın para harcadım ashabım hala duruyor peki ya şimdi üretsen 90m e patlar taş çatlasın.Benim emeğim nerde burda ? Gel gelim en büyük sacmalığa ben 6 senelik oyuncuyum en cok parayı harcayanda,en cok zaman harcayanda,en cok emek harcayanda ben ve benim gibiler. Peki benim 1 yıllık 2 yıllık veya yeni başlayandan ne farkım var.
TABİKİ HİÇ FARKIM YOK
İşte yönetime hak veriyorsunuz ya boşa vermeyin 1 ilgilenen 1 çaba gösteren yok paso etkinlik yapıyorlar kime ne faydası var etkinliğin.BEN 10 bin veya 20 bin vurmuşum oyunda oyuncu olmadıktan sonra savaşcak yardımlaşacak kişiler olmadıktan sonra dolayısıyla eğlence vermedikten sonra neye yarar bu oyun soruyorum? İnan kardeşim oyuna giriyorum arkadaş listesini açıyorum direkt 5dk duruyorum çıkıyorum kimse olmadığından bölge atanda yok savaşcak adamda yok. Biz burda belki 1 sene belki 2 sene daha yazarız ama bu yazıları okuyanlar oyundaki ekibin veya kurucuların ne kadar ilgisiz olduğunu anlaya bilirler ve ne kadar adaletsiz oyun olduğunu. İyi forumlar
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
TDEmmorpg
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen TDEmmorpg »

byhMz yazdı:Selam,

Saygılar.
Oyuna halen daha devam ediyor olsaydım ciddiye alıp bu dediklerin üzerine bende kibarca uzun uzun ama çok ağır konuşurdum. Ama oyunu bırakmış olmam sebebiyle hiç umarsamayıp ciddiye almıyorum. Tek diyeceğim şey şudur ki yazdıklarımı anlayana kadar gerekirse yüzlerce kez okuyup, beyin süzgecinden geçirip anlattığım durumu doğru bir şekilde algılaman olacaktır. Boş zamanlarımda zaman geçirmek amacıyla foruma girip ilgimi çeken ve bilgili olduğum konularda bende iyi kötü elimden geldiğince mesaj bırakıyorum,yorumlarımı söylüyorum. Oyun kapanmışmı,kapanacakmı,eklenti gelmişmi,oyuncu sayısı ne durumda,gb giremeyen varmı,ikv oyuncularından vefat eden varmı,evlenen varmı,sıkıntısı olan varmı,yönetim ekibinde değişiklik varmı,ekipten ayrılan varmı ikv nin ne kendisiyle ilgili nede oyuncularıyla ilgili hiçbir şey zerre kadar umrumda değil. Bu konular ikv ye halen daha devam eden sizleri ilgilendirir. Benim yaptığım ise geçmişte oynadığım oyunun forumunda dolaşıp ilgimi çeken konulara mesaj atmak.
Kullanıcı avatarı
antinKUNTIN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen antinKUNTIN »

Elde olan bu. Yetinmeyi bilmek lazım. Bazılarınız demişki ben 6 yıldır para ödüyorum, 2 yıl para ödeyenle aynıyız. Arkadaş, sen 6 yıldır para ödüyorsan 6 yıldır bu oyunun sana verdiği heyecanı, eğlenceyi, sıkıntıyı 6 yıldır yaşadın demektir. 2 yıl ödeyen adam ise 2 yıldır bu ortamın içerisinde. Zamanla olgunlaşan şey armuttur. Ne alakası var zamanla şimdi, sen ilk başladın diye en güçlü olmak zorunda değilsin ki. Bak vermişsin paranı, olabileceğin son seviyeye gelmişsin yada iyi işler çıkaramayıp eksiklerin kalmıştır. Oyunun kapasitesi bu, ne istiyorsun? 6 yıldır emek verdim ben 2 yılda o emeğe erişilemesin mi diyorsun? O zaman birde 2 yıldır oynayan adamın penceresinden bak olaya?

Hepiniz haklısınız sanki. Bu oyun eğer bu haldeyse bu şekliyle sahip çıkılması gerekiyor. Herkes ister her ay yeni bir bölge gelsin sürekli gelişsin oyun. Ama olmuyor diye de oyunu oynayacak olanlara aman başlama bilmem ne demenin bir alemi yok. Ben oyunumu oynuyorum, plus harici birşeyede para filan vermiyorum. Birtek lag problemi beni rahatsız ediyor geri kalanı benlik birşey yok, ne haksız ceza alıyorum ne bölgelere alınmıyorum. Kur kendi çevreni işine bak. Azınlık olan klana geç, bişeyler yap sunucun için. Cebinden çıkan paradan bahsetmek filan ters işler. Sonuçta eğlence sektörü bu ve kendi eğlencen için harcama yapıyosun. Aldığın kokteylin tadını beğenmeyince barmene bu olmamış parasını ver diyemiyorsun sonuçta. Bu oyunda bu şekilde geldi önümüze, harcamaları da bilerek yaptık.

Şu bilmem kaç kez giriyorum bişey düşmüyor diyen arkadaşa sesleniyorum. Baksak üstünde bi iki parça eksiğin vardır. Gidersiniz 4 büyü 1 şifa 1 tank sonra yok o düşmüyo yok bu düşmüyo. Gir 2 savaşçı 2 büyücü 2 şifacı şanslarınız eşitlensin. Eğer belli bi sayıda girdikten sonra düşeceği garanti olsa zaten o sayıya ulaştıktan sonra oyunu oynamanın bi amacı kalmazdı. Ne bi eksiğin kalırdı, ne düşürecek eşyan. Ondan sonra nerde yeni bölüm 100 kere girip orayıda bitircem diye sızlanırdın.

Adamı hasta etmeyin. Gerdiniz gece gece.
İyi miyim? Bu tamamen benim problemim.
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen byhMz »

Selam,

Ulan arkadaş varya biri yok para harcadık biri yok yeni bölge gelmiyor diğeri çayı koy geliyom diyor yav arkadaş harbi adamı çileden çıkartırsınız oynadığınız oyundan zevk almayı bilmiyorsunuz ki yok işte bilmem efendim şöyle olsaydı yok bilmem bu olsaydı, olacak o kadar para veriyoruz da, oldu gülüm hepside bu kadar kolaydı, kalk sen yap kalk yap 2 ayda da bir güncelleme getir yada yılda bir yap konuşacağına ....

Bekara karı boşamak kolay ....

Abi siz heralde Online oyun kurallarını ve güncellemelerini yazan kişilersiniz ki işleyişin nasıl gideceğini bilip buradan yorum yapıyorsunuz vallaha şaşıyorum size arkadaş yeni bölge gelir tatmin olmaz yeni bir kolaylık olur bir bedel karşılığında yine para oldu oyun der yok arkadaş bu millete birşey beğendiremezsiniz kendin yapta görelim, burda o gelsin bu gelsin demekle olmuyor .

“Genel Etkileşim” sayfasına dön