Oyuna yeniden dönüyorum
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Oyuna yeniden dönüyorum
Sa beyler iyi bayramlar oyunu seneler önce bırakmıştım tekrar başlıyorum oyunda neler değişti pvp sistemi nasıl en önemlisi oyuncu sayısı ne gibi değişikler geldi şimdiden teşekkür ederim
Re: Oyuna yeniden dönüyorum
A.S sanada iyi bayramlar. Konuyu görünce şaşırdım büyük hata yapıyorsun. Bayram günü belanı aramak denir buna :?
-
- Acemi Savaşçı
neden dostum oyun kötüleştimi ne gibi sorunlar var ya da artık sarmıyor mu ?
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Selam öncelikle bayramını kutlarım kardeşim. Oyun cekilmez hal içinde eşya ve itemler 3 senedir aynı bi değişiklik yok. Bölgelere gelince İtem düşme olsaılığı cok az helede bi kaç eksiği olan arkadaşlar üretiyor (tabi oyuna cok bağımlı olan kişi). Ve bölge atacak adam oyunda bulman imkansız helede öğrenci olupta aman 2saatliğine kafeye gideyimde bölge atayım dersen vay haline
. Bir bölge atman için 3 saat adam arayacaksın 3 saate yaında bölge de kalsan 6 saat ayırman gerekmektedir sonunda madalya alacaksın işte bu yüzden oyun çekilmez halde. Son olarak oyunda her bölgede hafta sonu 30 belkide afta içi 15 adam anca bulursun.onlarda holde takılanlar.
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kısaca ikv artık bitti. Artık kapanma tarihini verselerde kökünden bitirseler diye bekliyoruz.
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim katılıyorum yöneticiler v.b üst yetkililerde oyunun gidişetının farkında üstelik yazdığımız yazılarıda okuyup cevap vermemekteler. Oyun kapanacak diyemiyorlar elde olanlar yetiyor onlara. Bence oyun yaza kadar böyle giderse kapanması kesinleşir.kapanması şuanda yüzde 90 larda az kaldı. SABREDİNTDEmmorpg yazdı:Kısaca ikv artık bitti. Artık kapanma tarihini verselerde kökünden bitirseler diye bekliyoruz.
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
-
- Acemi Savaşçı
anladım beyler eyv. anladım ki hiç gerek yok önerebileceğinnizbir oyun var mı ?
cardemumut yazdı:Sa beyler iyi bayramlar oyunu seneler önce bırakmıştım tekrar başlıyorum oyunda neler değişti pvp sistemi nasıl en önemlisi oyuncu sayısı ne gibi değişikler geldi şimdiden teşekkür ederim
Oyunun Bhocku çıktı. Aman uzak dur.
- antinKUNTIN
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Bu konuya cevap yazanlar yüzünden oyun bu halde. Oyuna dön döneceksen, kendi topluluğunu oluştur. Etrafında 3 5 kişiye sahip çık, onlar da 3 5 kişiye sahip çıksınlar. Bu böyle büyüsün gitsin. Eğer her geri dönene "dönme aman oyun çok kötü" denirse tabiki grup kuracak adam bulamaz kimse.cardemumut yazdı:anladım beyler eyv. anladım ki hiç gerek yok önerebileceğinnizbir oyun var mı ?
Oyunun kapanacağı filan yok hangi online oyun kapanmış bu zamana kadar? Bu oyun kapanacak diyenler önce kendileri ne yapıyorlar onlara baksınlar. Akçe alıp ürün almayla olmuyor o işler. Sunucundaki en güçlü klana geçip, tüm sunucu aynı klanda m1 siz y2 siz adamları dışlayarak biryere varılmaz tabiki. Sığınak Migrata gitmek isteyen onlarca kişi var, hangisini ciddiye alıp götürüyorsunuz?
Daha çemberlitaşa girmeyen onlarca oyuncu varken oyun bitti diyemeyiz. İnsanlık bitti diyebiliriz. Adam akıllı oyununuzu oynasanız, klanlara denge getirseniz sunucunuzda hiçbir sıkıntı kalmaz. Önce klanlara dengeyi getirin, sonra oyun çok kötü diyin.
İyi miyim? Bu tamamen benim problemim.
Yıllarca üstünde 1 parça gb itemi bulunmayan gb yüzü görmemiş adamları gb soktum onlarca kişiyi 3 gb dende fulledim sonuç ne oldu bizi tanımadılar bize rakip oldular bizim sayemizde adam oldular ve artık bizi tanımıyorlar. Akçe desen her ay tonla parayı gözden çıkarıp her ay düzenli olarak çektim çektimde ne oldu? oyun olduğu yerde sayıyor ve her geçen gün player kaybediyor. Yönetim ilgilenmiyor yenilik gelmiyor gelsede küfür niteliğinde oluyor. Forumun nabzını yokluyorum herkes benimle aynı düşüncede herkes şikayetçi oyunun gidişatından ve yönetimden. Adamlar dışlanmak istemiyorsa kimseye muhtaç olmak istemiyorsa günde 1 değilde 20 gb atmak istiyorsa basacaklar parayı tak diye üretecekler m1 i y2 yi. Klanlara denge getirme işini biz oyuncular değil o hayırsız yönetim yapabilir ancak. Adam haliyle güçlü klanda bulunmak isteyecektir. Güçlü klan= daha fazla gb ve daha az kesilip-daha fazla kesip daha az vakit kaybı demek. Hiçkimse hadi ben güçsüz klana geçeyimde o klanın güçlenmesinde bir katkım olsun demez. Bunu ancak yönetim yapar. Şöyle bir sistem getirirler oyuncu sayısı fazla olan klana geçişler kapanır böyle olunca ne olacak adam ya mecburen diğerine göre güçsüz olan diğer klana geçecek yada klansız dolanacak ki kimse klansız dolanmak istemez mecbur güçsüz olan klana geçerler ve zamanla denge sağlanır. Özele gelirsen sana birçok kapanan online oyun sayabilirim.antinKUNTIN yazdı:Bu konuya cevap yazanlar yüzünden oyun bu halde. Oyuna dön döneceksen, kendi topluluğunu oluştur. Etrafında 3 5 kişiye sahip çık, onlar da 3 5 kişiye sahip çıksınlar. Bu böyle büyüsün gitsin. Eğer her geri dönene "dönme aman oyun çok kötü" denirse tabiki grup kuracak adam bulamaz kimse.cardemumut yazdı:anladım beyler eyv. anladım ki hiç gerek yok önerebileceğinnizbir oyun var mı ?
Oyunun kapanacağı filan yok hangi online oyun kapanmış bu zamana kadar? Bu oyun kapanacak diyenler önce kendileri ne yapıyorlar onlara baksınlar. Akçe alıp ürün almayla olmuyor o işler. Sunucundaki en güçlü klana geçip, tüm sunucu aynı klanda m1 siz y2 siz adamları dışlayarak biryere varılmaz tabiki. Sığınak Migrata gitmek isteyen onlarca kişi var, hangisini ciddiye alıp götürüyorsunuz?
Daha çemberlitaşa girmeyen onlarca oyuncu varken oyun bitti diyemeyiz. İnsanlık bitti diyebiliriz. Adam akıllı oyununuzu oynasanız, klanlara denge getirseniz sunucunuzda hiçbir sıkıntı kalmaz. Önce klanlara dengeyi getirin, sonra oyun çok kötü diyin.