İlk dolandırılmam işlenmiş gümüş görevi nereden nasıl elde edilir bilmiyordum banka civarında sorduğumda birisi 3 seviyedeki savaşın niyeti görevinden verilen madenleri abana bütün param olan 35 bine satıp bunları al agopa git konuş sana işlenmiş gümüş verecek demişti akşama kadar agopla konuşmayı denedim ama nafile
ve tam sürme geçtikten sonraki kabusum süreli görevler antrepodaki 30 dakika içinde cin öldürme görevini 2 haftada yapabilmiştim inanılmaz bir kalabalık sürekli süre bitiyordu yapamıyordum.
ve ve labirenti ilk görüşüm gece saat 02.30 civarı görevlerini tamamlayıp labirente girmiştim hatırlıyorum oda arkadaşımı uyandırıp ''kalk kalk girdim o taştan içeri'' demiştim
EsTeRGoNxRss yazdı:EN BÜYÜK ANIM
Oyuna Başladığım TARİH, SAAT i hala unutmamaş olmam [15.02.2009; 18:45]
İlk 5 lvl e kadar 1 lvl lik fare keserek gelen
Labirentte örs ün ne işe Yaradığını çözen
ilk 3 lvl e kadar ölünce tekrar 1 lvl den başlayacağını sanan
LODOS klanını Gözünde çok Büyük düşman olarak gören
UNUTAMADIKLARIM..
Cevriye kesmeye 20 kişi Toplanıp Gitmeyi
Emin Önünde Saatlerce ARZ - LODOS Savaşlarını
Görev Var denildiğinde Toplu bir şekilde Yardıma gidilmesi
ve daha bir sürü olay
Bu oyuna Lise 3 de Başladım Derslere girmez Cevriye - Karakürk Görevi yapmak için eve giderdim
Şuan Lise bitti, Askerlik Bitti, Yoğun İş Hayatı Başladı ama HER şeye rağmen İKV'de 6. Yılıma çok az kaldı
Yalnız 2009 da grup bolgeleri gelmişti cevriye 20 kişi kesilmiyordu
Sevgili Kardeşim o Tarihte Oyunda Değildin Sanırım Ben Aklıma Güveniyorum buyur Açıklaması
Saygılar.
Oyunun ilk genişleme paketi olan Meteor Bölgesi 1 Ekim 2007'de yayınlandı. İkinci genişleme paketi Derindeki Sır ise 13 Mayıs 2009'da yayınlanmıştır. Üçüncü genişleme paketi ve Özel Sürümü 11 Haziran 2010'da yayınlanan Grup Bölgeleri'dir ve iki tane grup bölgesi (instance) içerir. Bu bölgeler Sığınaklar ve Migrat' bölgeleridir. Üç büyük genişleme paketinin yanında zaman zaman ufak güncellemelerle yenilikler yapılmıştır. Bun güncellemeler içerisinde 17 Kasım 2008'de yayınlanan ve Klan Savaşları dönemini öne çıkaran Er Meydanı güncelleme paketi, 20 Ocak 2010'da oyun hikaye örgüsünde önemli bir yeri olan Hidra güncelleme paketidir.
Bu aralıkta İKV'nin 2 sürümü daha çıkmıştır. (Yeraltı ve Derindeki Sır)
Sobee tarafından dördüncü genişleme paketi Çemberlitaş 5 Aralık 2010 tarihinde GameX oyun fuarında duyuruldu. Duyurunun ardından oyuncuların merakını gidermek amacıyla Sobee tarafından oyunun tanıtım videoları ve zaman zaman yeni paketle ilgili bazı bilgiler paylaşıldı. Yeni genişleme paketi Çemberlitaş 06 Ağustos 2011 Tarihinde hem indirilebilir içerik hem de içeriğinde onlarca güzel özelliği barındıran İKV Çemberlitaş Özel Sürüm Kutu ile tüm oyun severlerin beğenisine sunuldu. Gamex 2011'de Lonca Sistemi;25 Haziran 2012'de Lonca bölgesi olan Topkapı Sarayı yayımlandı.
Beşinci genişleme paketi Arz ve Lodos 25 Aralık 2012 tarihinde piyasaya sürülmüştür.[1] Sürümün kapalı testlerine çekiliş ile belirlenmiş oyuncular da kabul edilmiştir.[2] Beraberinde Tılsım Sistemi adı verilen ve oynanışı değiştiren ve geliştiren bir sistem ile Büyük Hol adında bir bölge getirmiştir.
2009 yılında gelen genişleme paketi yer altı bölgesiydi. 2010 Ocak'da ise Hidralar aktifleştirilmişti. Daha sonra Haziran 2010'da 2 grup bölgesi getirildi ve bundan tam bir yıl sonra Çemberli taş paketi 2011 haziranda bizlere sunuldu. Kim bilebilirdi ki IKV o tarihten 2 yıl geçmiş olsa bile halde daha gelişmiş olmayacak! Yıl oldu 2013...
Ya şafak sökecek bu topraklarda, ya da karanlık çökecek.
Cehennem kokarken sokaklar, nefislerde ölüm hissedilecek,
Ve sonra yankılanacak kulaklara bir ses, İSTANBUL KIYAMET VAKTİ !
Oyuna 6. sınıfın başında başladım. Bir internet cafede görmüştüm. Biri oynuyordu bende başladım. Sonra bizim arkadaşlara söyledim. Öyle başladık baya değişik bir başlgınç yapmıştık. Uzun hikaye şuan onu geçelim
Unutamadığınız anlar nelerdi ?
Unutamadığım anlar baya bir var. Bu oyunda hüzünüyle neşesiyle bambaşka bir ortam. Oyunu oyun yapan buydu galiba.Unutamadığım bir anı şöyle. Bir gün bizim bir arkadaşı baya bir kesmişlerdi. Buda üzülmüş bizim haberimiz yok. Sonra bizim ekibi topladık. Sevdiklerimiz sağolsun yanlız bırakmadı. Teşkilat sunucusunda oynuyanlar bilir. Lodos'lar kalabalıktır biraz Arz'ların sayısı bunlara nazaran azdır.Sonra başladık savaşa. Üzülen arkadaşımız sancaklarında oturdu o an çok sevinmişti. O anı hiç unutamam.
2. Bir anım ise. Oyuna yeni başladığım zamanlardı. Benden küçük bir kardeşimle tanıştım.Bende ozamanlar pek iyi bir karaktere sahip değildim. Kardeşim güzel çabalardı. Bende biraz ufaktan ufaktan dizmeye başlıcam işte. Neyse bir gün kardeşim pm attı. '' abi nerdesin yanına gelip birşey vercem '' dedi bende '' hayırdır ne oldu '' dedim. Neyse konuştuk geldi yanıma alışveriş açtı içine 500 bin para koydu '' bu ne dedim '' o muhteşem cevabı verdi '' abi senin için topladım okuldan geldim canavar keserek kastım sana lazım olur die '' dediği an ben bittim. Buraya ozaman bir oyun olarak bakmamaya başladım. Bittiğim andı kelimeler kifayetsiz kaldı. Bu anıları hiç unutmam. ops:
Komik olan anılarınız ?
Şu oyunu 6 yıldır oynuyorum bir çok anım oldu ama böylesi olmadı gerçekten Şimdi bir gün klandan arkadaşlarla sohbet ederken biri pm attı : '' Selamun aleykum kardeş '' die bende '' a.slm kardeşim buyur '' dedim. '' Kardeş birşey rica edebilirmiyim dedi '' '' buyur tabi yapabilceğim birşeyse '' dedim. '' Kardeş klandan 3 aylık plus satılır yazarmısın dedi '' an adamı yasaklıyıp pc fişini çektim
Tanıdığınız insanlar ve size kattıkları ?
Onu öyle kolay kolay anlatamazsın çok farklı yaşamak lazım. Karşına gerçekten değer verebileceğin insanlar çıkarsa oyun oyun olmaktan çıkıyor. Tamamen aile gibi bir ortam oluyor.
Anlatmak istediklerim bu kadar . İnşallah keyifli bir yazı yazmışımdır. İyi forumlar. Keyifli dakikalar
Zoo56 yazdı:
Şu oyunu 6 yıldır oynuyorum bir çok anım oldu ama böylesi olmadı gerçekten Şimdi bir gün klandan arkadaşlarla sohbet ederken biri pm attı : '' Selamun aleykum kardeş '' die bende '' a.slm kardeşim buyur '' dedim. '' Kardeş birşey rica edebilirmiyim dedi '' '' buyur tabi yapabilceğim birşeyse '' dedim. '' Kardeş klandan 3 aylık plus satılır yazarmısın dedi '' an adamı yasaklıyıp pc fişini çektim
Zoo56 yazdı:
Yasaklayıp fişi niye çektiğini anlamadım.
Sanırım ceza yeme etkisinin yarattığı korkudan olsa gerek
Zoo56 yazdı:
Yasaklayıp fişi niye çektiğini anlamadım.
Sanırım ceza yeme etkisinin yarattığı korkudan olsa gerek
Hem o var hemde. Adamın böyle birşeyin yasak olduğunu bildiği halde bana demesi beni bitirdi zaten Kendimden geçtim harbiden Bana yapcak birşey bırakmadığından dolayı böyle bir tepki verdim
Oyuna mynet de sağ kısımı tamamen kaplayan bir reklamı gören kardeşim böyle bir oyun varmış başlayalım mı demesiyle ikv ye giriş yaptık.İlk 5 lvl olana kadar hiçbir görev almadan farelerle boğuşarak geçirdim.Daha sonra bir hırsla devam ederken 39 seviye güncellemesi yapıldı.Zaten ben o ana kadar meteora girmemiştim ki nerden girildiğini de bilmiyordum.Hatta yolumu kaybetmiştim de biri bankacıya götürmüştü beni o zaman sanki gerçekten kaybolmuş da tekrar tanıdık yer görmüş gibi sevinmiştim Öyle böyle İKV de 6 yılı geride bıraktım(Bir kaç kere oyunu bırakıp tekrar başlayarak)
Unutamadığınız anlar nelerdi ?
Ashab-ı Keyfi üreteceğim zaman galiba 36 saate yakın uyumadım son malzemeleri toplamak için.İşin enterasan yanı da ürettikten sonra (Üretirken video çekmiştim foruma koymuştum ) direk uyumuştum yarın bakarım diye
Komik olan anılarınız ?
39 seviye zamanında Efsane Loxo lardan büyü hasarı + büyü kritik yüzük düşürmüştüm ve sadece 30 tungs e birine satmıştım O zaman ne değerli hala bilmiyordum.
Tanıdığınız insanlar ve size kattıkları ?
Ferhat (Ferro) oyunda kp kasmak için hesabıma plus paket yüklemişti.İlk plus paketim onun elinden oldu Hatta ben daha sonra oyuna para mı verilir felan diyordum Ki şu anda tahminen 500 tl ye yakın harcamam olmuştur.
Yapmak istedikleriniz neler ?
Ne yapmak istiyorum ? 4 yıldır sürekli Şifacı sınıfı oynuyorum.Üstü tamamen dizili eşyaları yükseltmiş tılsımları hariç oyunda olabilecek tüm eşyalar ve özelliklere sahip karakterim var.Ancak güncelleme olmadığından elimde hali hazırda bulunan 3 aylık plus paketi 6000 küsür akçeyi vb şeyi harcamıyorum.Güzel bir güncelleme ile oyuna bir aksiyon katabilirse Sobee (Ki bu 1 yıldır bir yenilik gelmiyor bunca zaman sonra holün devamına 1 boss koyup onu keseceksek büyük ihtimalle can sıkıntısından tamamen bırakırım. )vaktimi diğer oyunlara harcamaktansa ikv ye harcamayı tercih ederim. Tabi bu sobee nin elinde .-Şu sıralar ikv yerine başka bir online oyuna para harcıyorum -