Yardım amaçlı.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
PRIAPOS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Asil Kardeşler

Yardım amaçlı.

Mesaj gönderen PRIAPOS »

Bildiğimiz üzere şuanda sunucu genelinde met1 y2 veya y2 met1 takası var , benimde danışmak istedigim konu bu ,suan met 1 im var ama y2 ile takas yapmayı düşünüyorum , veya biraz daha bekleyip y2 basıcam , ne yapmalıyım sizce siz olsanız ne yapardınız?
IIaLoNeAnqeLII

GöKTüRK
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Yardım amaçlı.

Mesaj gönderen mobilsorun »

PRIAPOS yazdı:Bildiğimiz üzere şuanda sunucu genelinde met1 y2 veya y2 met1 takası var , benimde danışmak istedigim konu bu ,suan met 1 im var ama y2 ile takas yapmayı düşünüyorum , veya biraz daha bekleyip y2 basıcam , ne yapmalıyım sizce siz olsanız ne yapardınız?
Uzun vadeli düşüneceksen m1 ile y2 takaslarsın ve geçen süre zarfında kolalıkla m1 parası çıkarabilirsin.

Tabii Çemberlitaş'ta işin bittiyse :)
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
SedaT03
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SedaT03 »

Selam kardeşim sunucunda durumlar nasıl bilmiyorum lakin bizim sunucuda olsa y2 ye met 1 + 50m alınır belkide 100m. Nedeni met1 çemberde işe yarıyor ee sunucularda da durumlar belli çember atan çok az kişi var. Hafta sonu olmasına rağmen 1 grup kurmak için 2 saat bekledik. O yüzden de met 1 kulanışlı değil fazla y2 olsa adam hole gidip para kasıyor. Durum böyle
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
Kullanıcı avatarı
Xumutumutx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Lonca

Mesaj gönderen Xumutumutx »

Selam,
Ben Köşkte yeni bölge Arz ve lodos geldiğinde 3. gün y2 ürettim sanırım tüm sunucularda ilk ben ürettim eğer Çemberlitaş Grup bölgesi atmıyorsan M1 fazla gereği yok şu da var Fizik hasarın yüksekse 3*5 kişilik bir grupla tek fizik tek yetenekle diğer meteorit 2 I ve meteorit I tılsımıda takılı iken Kadim Hidraya bir deneyin 2*3 vurduktan sonra hep beraber konslayın 150 bin 200 bin leri görüyorsunuz ,
Yıldırım 2 ye gelince hem sana kazanç sağlar para ve LP yönünden hem iyi zaman geçirirsin tek başına bile zorlanmazsın y2 sayesinde diğer tılsımlarıda üretme şansı doğar
Kullanıcı avatarı
PRIAPOS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Asil Kardeşler

Mesaj gönderen PRIAPOS »

Trans asa ve trans zırhım var , en iyisi y2 ile biran önce takas etmek teşekkür ederim arkadaş yardımcı olduğunuz için çok kararsızdım (:
IIaLoNeAnqeLII

GöKTüRK

“Genel Etkileşim” sayfasına dön