Yardım amaçlı.
- PRIAPOS
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Asil Kardeşler
Yardım amaçlı.
Bildiğimiz üzere şuanda sunucu genelinde met1 y2 veya y2 met1 takası var , benimde danışmak istedigim konu bu ,suan met 1 im var ama y2 ile takas yapmayı düşünüyorum , veya biraz daha bekleyip y2 basıcam , ne yapmalıyım sizce siz olsanız ne yapardınız?
IIaLoNeAnqeLII
GöKTüRK
GöKTüRK
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Yardım amaçlı.
Uzun vadeli düşüneceksen m1 ile y2 takaslarsın ve geçen süre zarfında kolalıkla m1 parası çıkarabilirsin.PRIAPOS yazdı:Bildiğimiz üzere şuanda sunucu genelinde met1 y2 veya y2 met1 takası var , benimde danışmak istedigim konu bu ,suan met 1 im var ama y2 ile takas yapmayı düşünüyorum , veya biraz daha bekleyip y2 basıcam , ne yapmalıyım sizce siz olsanız ne yapardınız?
Tabii Çemberlitaş'ta işin bittiyse
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Selam kardeşim sunucunda durumlar nasıl bilmiyorum lakin bizim sunucuda olsa y2 ye met 1 + 50m alınır belkide 100m. Nedeni met1 çemberde işe yarıyor ee sunucularda da durumlar belli çember atan çok az kişi var. Hafta sonu olmasına rağmen 1 grup kurmak için 2 saat bekledik. O yüzden de met 1 kulanışlı değil fazla y2 olsa adam hole gidip para kasıyor. Durum böyle
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
- Xumutumutx
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Lonca
Selam,
Ben Köşkte yeni bölge Arz ve lodos geldiğinde 3. gün y2 ürettim sanırım tüm sunucularda ilk ben ürettim eğer Çemberlitaş Grup bölgesi atmıyorsan M1 fazla gereği yok şu da var Fizik hasarın yüksekse 3*5 kişilik bir grupla tek fizik tek yetenekle diğer meteorit 2 I ve meteorit I tılsımıda takılı iken Kadim Hidraya bir deneyin 2*3 vurduktan sonra hep beraber konslayın 150 bin 200 bin leri görüyorsunuz ,
Yıldırım 2 ye gelince hem sana kazanç sağlar para ve LP yönünden hem iyi zaman geçirirsin tek başına bile zorlanmazsın y2 sayesinde diğer tılsımlarıda üretme şansı doğar
Ben Köşkte yeni bölge Arz ve lodos geldiğinde 3. gün y2 ürettim sanırım tüm sunucularda ilk ben ürettim eğer Çemberlitaş Grup bölgesi atmıyorsan M1 fazla gereği yok şu da var Fizik hasarın yüksekse 3*5 kişilik bir grupla tek fizik tek yetenekle diğer meteorit 2 I ve meteorit I tılsımıda takılı iken Kadim Hidraya bir deneyin 2*3 vurduktan sonra hep beraber konslayın 150 bin 200 bin leri görüyorsunuz ,
Yıldırım 2 ye gelince hem sana kazanç sağlar para ve LP yönünden hem iyi zaman geçirirsin tek başına bile zorlanmazsın y2 sayesinde diğer tılsımlarıda üretme şansı doğar
- PRIAPOS
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Asil Kardeşler
Trans asa ve trans zırhım var , en iyisi y2 ile biran önce takas etmek teşekkür ederim arkadaş yardımcı olduğunuz için çok kararsızdım (:
IIaLoNeAnqeLII
GöKTüRK
GöKTüRK