Çok süper sorular :)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Bizifarklı Clan

Re: Çok süper sorular :)

Mesaj gönderen dafnehazal35 »

LEPRECHAUN yazdı:Bahsi geçen şahıs dün ceza almış olmalıki karakteri susluydu :)

Eğer yanlış ceza aldığınızı düşünüyorsanız ceza ititaz formu gönderebilirsiniz :) Bu arada 2009 da oyuna başladım ve hiç ceza almadım yönetimden çarımı susturmalarını istiyecem nasıl bisey merak ediyorum :D

ben oyuna geri döndüğümde savascımla görev yaparken bir lodos beni kesti diye ona ök.z yamyam suratlı demiştim bu yüzden 3 gün susturuldum e tabi konu beni susturmak olunca imkansızlaşıyor
sürekli kullandığım büyücümü hemen o gün başka kullanıcıya aktarıp konustum yine :D

Ha bu arada bahsi geçen şahısın cezası umarım 3 günle kalmaz zira kendisi özel ilgi alanımda onu bulup yine 3 gün ceza alması için büyük bir zevkle uğrasıcam kuzu olacak kuzu başka çaresi yok :evil:
Kullanıcı avatarı
CooLBoY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen CooLBoY »

samedsedir06 yazdı:Oo Kişiyi Sen bana Gönder Sohbet edelım az Oyundan Sogur ellam :=)

HAHAHAHAH :lol: :lol: :lol:
SiR CHieF u
Kullanıcı avatarı
CooLBoY
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen CooLBoY »

dafnehazal35 yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:Bahsi geçen şahıs dün ceza almış olmalıki karakteri susluydu :)

Eğer yanlış ceza aldığınızı düşünüyorsanız ceza ititaz formu gönderebilirsiniz :) Bu arada 2009 da oyuna başladım ve hiç ceza almadım yönetimden çarımı susturmalarını istiyecem nasıl bisey merak ediyorum :D

ben oyuna geri döndüğümde savascımla görev yaparken bir lodos beni kesti diye ona ök.z yamyam suratlı demiştim bu yüzden 3 gün susturuldum e tabi konu beni susturmak olunca imkansızlaşıyor
sürekli kullandığım büyücümü hemen o gün başka kullanıcıya aktarıp konustum yine :D

Ha bu arada bahsi geçen şahısın cezası umarım 3 günle kalmaz zira kendisi özel ilgi alanımda onu bulup yine 3 gün ceza alması için büyük bir zevkle uğrasıcam kuzu olacak kuzu başka çaresi yok :evil:

Ceza sistemi çok ağır bence ama bu küfürbazları yıldırabilir :)
SiR CHieF u
EmoReis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HUN

Mesaj gönderen EmoReis »

dafnehazal35 yazdı:

Adama ökz demişsin Ben olsam Sana 3 deil 1 ay sus verirdim :)
  • TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
[/i][/b]

Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı

EmoReis yazdı:
dafnehazal35 yazdı:

Adama ökz demişsin Ben olsam Sana 3 deil 1 ay sus verirdim :)
Evet o konuda haklısın cnm ökz e haksızlık ettim :P
EmoReis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HUN

Mesaj gönderen EmoReis »

:D
  • TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
[/i][/b]

Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
Kullanıcı avatarı
SToP
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Altınordu

Mesaj gönderen SToP »

Şikayet et bence.Ve Yasakla Bide sağlamsan ws ye çağrıp Kes :) en iyisi :D
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Dün şifa karakterim Urania ya 3 gün ceza verilmiş yaptığım itiraz sonucu değerlendirilip ceza gerektiren bir durum olmadığına kanaat getirilerek özür dilenmiş ve cezam kaldırılmıştır.fakat burada yanlış şikayette bulunup ceza almamı sağlayan oyuncuya bir ceza gerekmiyor mu? şikayet sisteminde yazılanlara göre yanlış şikayette bulunanların cezai işlem görecekleri belirtiliyordu? beni şikayet ederek yönetimin hata yapmasına olanak sağlayan o kişinin ceza almasını istiyorum lütfen
Kullanıcı avatarı
HorrorStory
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen HorrorStory »

Merhaba dafnehazal35,

Küfür etmediğiniz halde ceza almanızın mümkünatı yoktur. İtiraz neticesinde tüm konuşma kayıtları kelimesi kelimesine incelenmektedir. Ayrıca gerek denetmen ekip, gerekse diğer birimlerde yıllarca görev alan birçok tecrübeli arkadaşlarımız mevcuttur ki nelere ceza verilip verilmeyeceğini ilgili yetkililer gayet iyi biliyor bunu unutmayın. Lakin insanlık halidir, zaman zaman yanlış moderasyon veriliyor, evet; ki Ceza İtiraz birimi de bunun için oyunculara hizmet vermeye çalışıyor. Yanlış moderasyon olduğu düşünülürse, ceza alan kişinin de itirazı üzerine konuşma kayıtları incelenerek gerçekten ceza gerektirmeyen bir durum varsa da ceza kaldırılır.

Kimseye ayrıcalık, inisiyatif tanınamaz. Ayrıca şikayet bildirimlerini inceleyen denetmen arkadaşlar, şikayet eden ve edilen kişinin karakter isimlerini göremez. Sadece oyunda geçen konuşma kayıtlarına göre moderasyon uygulanır.

Cezalar hakkında soru sormak, bilgilendirme almak veya itiraz etmek için lütfen ilgili birimi, Ceza İtiraz'ı kullanınız.

Bilginize.
Hamza Furkan ALTUNBAŞ
dafnehazal35
Cin Avcısı
Cin Avcısı

[İçerik Düzenlenmiştir.]ElySeeS

Merhaba,

Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz. Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır. Destek formu ile bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.

İletişim/Destek Formu: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

Bilginize.

“Genel Sohbet” sayfasına dön