LEPRECHAUN yazdı:Bahsi geçen şahıs dün ceza almış olmalıki karakteri susluydu
Eğer yanlış ceza aldığınızı düşünüyorsanız ceza ititaz formu gönderebilirsiniz Bu arada 2009 da oyuna başladım ve hiç ceza almadım yönetimden çarımı susturmalarını istiyecem nasıl bisey merak ediyorum
ben oyuna geri döndüğümde savascımla görev yaparken bir lodos beni kesti diye ona ök.z yamyam suratlı demiştim bu yüzden 3 gün susturuldum e tabi konu beni susturmak olunca imkansızlaşıyor
sürekli kullandığım büyücümü hemen o gün başka kullanıcıya aktarıp konustum yine
Ha bu arada bahsi geçen şahısın cezası umarım 3 günle kalmaz zira kendisi özel ilgi alanımda onu bulup yine 3 gün ceza alması için büyük bir zevkle uğrasıcam kuzu olacak kuzu başka çaresi yok :evil:
Eğer yanlış ceza aldığınızı düşünüyorsanız ceza ititaz formu gönderebilirsiniz Bu arada 2009 da oyuna başladım ve hiç ceza almadım yönetimden çarımı susturmalarını istiyecem nasıl bisey merak ediyorum
ben oyuna geri döndüğümde savascımla görev yaparken bir lodos beni kesti diye ona ök.z yamyam suratlı demiştim bu yüzden 3 gün susturuldum e tabi konu beni susturmak olunca imkansızlaşıyor
sürekli kullandığım büyücümü hemen o gün başka kullanıcıya aktarıp konustum yine
Ha bu arada bahsi geçen şahısın cezası umarım 3 günle kalmaz zira kendisi özel ilgi alanımda onu bulup yine 3 gün ceza alması için büyük bir zevkle uğrasıcam kuzu olacak kuzu başka çaresi yok :evil:
Ceza sistemi çok ağır bence ama bu küfürbazları yıldırabilir
Adama ökz demişsin Ben olsam Sana 3 deil 1 ay sus verirdim
TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
Adama ökz demişsin Ben olsam Sana 3 deil 1 ay sus verirdim
Dün şifa karakterim Urania ya 3 gün ceza verilmiş yaptığım itiraz sonucu değerlendirilip ceza gerektiren bir durum olmadığına kanaat getirilerek özür dilenmiş ve cezam kaldırılmıştır.fakat burada yanlış şikayette bulunup ceza almamı sağlayan oyuncuya bir ceza gerekmiyor mu? şikayet sisteminde yazılanlara göre yanlış şikayette bulunanların cezai işlem görecekleri belirtiliyordu? beni şikayet ederek yönetimin hata yapmasına olanak sağlayan o kişinin ceza almasını istiyorum lütfen
Küfür etmediğiniz halde ceza almanızın mümkünatı yoktur. İtiraz neticesinde tüm konuşma kayıtları kelimesi kelimesine incelenmektedir. Ayrıca gerek denetmen ekip, gerekse diğer birimlerde yıllarca görev alan birçok tecrübeli arkadaşlarımız mevcuttur ki nelere ceza verilip verilmeyeceğini ilgili yetkililer gayet iyi biliyor bunu unutmayın. Lakin insanlık halidir, zaman zaman yanlış moderasyon veriliyor, evet; ki Ceza İtiraz birimi de bunun için oyunculara hizmet vermeye çalışıyor. Yanlış moderasyon olduğu düşünülürse, ceza alan kişinin de itirazı üzerine konuşma kayıtları incelenerek gerçekten ceza gerektirmeyen bir durum varsa da ceza kaldırılır.
Kimseye ayrıcalık, inisiyatif tanınamaz. Ayrıca şikayet bildirimlerini inceleyen denetmen arkadaşlar, şikayet eden ve edilen kişinin karakter isimlerini göremez. Sadece oyunda geçen konuşma kayıtlarına göre moderasyon uygulanır.
Cezalar hakkında soru sormak, bilgilendirme almak veya itiraz etmek için lütfen ilgili birimi, Ceza İtiraz'ı kullanınız.
Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz. Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır. Destek formu ile bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.