Diyelim ki bu oyunda biri size ******** senin karakterini beceririm diyor
siz bu laflara karsılık sensin ***** git laflarına bak sonra dönüp ****** bak (Popo Anlamında ) söylediniz.
siz onu şikayet etmediniz o sizi şikayet etti
A)sonuçt kim ceza alır aslında ceza alması gereken kimdir?
C) Ceza denetimdeki arkadaşların fazla mesaiden beyinleri sulanmış olabilir mi?
D) böyle bir durumda cadı dafne ne yapar
D şıkkını dafne yi tanıyanlar yazsın lütfen
yanıtlarınızı beklorum maksat eğlence olsun acukta cadılık :twisted:
En son Eviren tarafından 21 Ağu 2013 12:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Küfür ve argo sayılabilecek kelimeler sansürlendi.
Burada Senın Yapman Gereken Şikayet Edip Yasaklamandı Karşılık Vererek Sende Suclu Duruma Düşüyorsun Eğer Şikayet Edip Yasaklasaydın Buraya Bu Konuyu Acmazdın Bir Şey Daha Sen Bu Kadar Terbiyesizmisin p:)
TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
EmoReis yazdı:Burada Senın Yapman Gereken Şikayet Edip Yasaklamandı Karşılık Vererek Sende Suclu Duruma Düşüyorsun Eğer Şikayet Edip Yasaklasaydın Buraya Bu Konuyu Acmazdın Bir Şey Daha Sen Bu Kadar Terbiyesizmisin p:)
Yok cnm o kişi ben değilim ben hala oyunda bülbül gibi şakıyorum hem bana ceza verecek yönetim mi var cnm hepsi bir alemde Mars gitmişler
arkadas oyuna uzunca bir süre ara verdiği için şikayet etmeyi bilmiyordu.doğal olarakta kullandığı kelime şilkayet edilince ceza alan o olmuş.ben sadece tahrik edende küfür etmiş bir ceza almamış ona şaşırdım ama belkide ileride alabilir marstan dönerlerse ilgilenirler bir ara
EmoReis yazdı:Burada Senın Yapman Gereken Şikayet Edip Yasaklamandı Karşılık Vererek Sende Suclu Duruma Düşüyorsun Eğer Şikayet Edip Yasaklasaydın Buraya Bu Konuyu Acmazdın Bir Şey Daha Sen Bu Kadar Terbiyesizmisin p:)
Yok cnm o kişi ben değilim ben hala oyunda bülbül gibi şakıyorum hem bana ceza verecek yönetim mi var cnm hepsi bir alemde Mars gitmişler
arkadas oyuna uzunca bir süre ara verdiği için şikayet etmeyi bilmiyordu.doğal olarakta kullandığı kelime şilkayet edilince ceza alan o olmuş.ben sadece tahrik edende küfür etmiş bir ceza almamış ona şaşırdım ama belkide ileride alabilir marstan dönerlerse ilgilenirler bir ara
Aynen IKvdekıler MARSA kacıyor bızde burda Cebellesıyoruz OHhne ala Bızım Saygı DEGER IKV halkıda para basıyor oyuna HElalOLSun Sıze Ne vereyım Abıme ne verecen Abıne der gıbı oldu bu ..
PAra vermenız ıcın Ilk basta Oyun Duzeltmelerı Emek harcamaları gerek.. Gönullu arkadslara Bırakıyorlar oyunu HErsey bu gönullu arkadasalr yapıyor oyundakı Zorluklarla Onlar cebellesıyor Ama BAsndakı Adam catır catır Oyundan gelenlerı yıyor..
GEncler bu arada Oyundan gelenler kucumsenecek mıktarda Deıl.. Benden demesı...
Az kafanı basınızı toplayın Destek vermeyın Destek hakedıyorlarsa Calısmayı bılecekler MARsA takılmayla OLmıyor oyun.
Aynen IKvdekıler MARSA kacıyor bızde burda Cebellesıyoruz OHhne ala Bızım Saygı DEGER IKV halkıda para basıyor oyuna HElalOLSun Sıze Ne vereyım Abıme ne verecen Abıne der gıbı oldu bu ..
PAra vermenız ıcın Ilk basta Oyun Duzeltmelerı Emek harcamaları gerek.. Gönullu arkadslara Bırakıyorlar oyunu HErsey bu gönullu arkadasalr yapıyor oyundakı Zorluklarla Onlar cebellesıyor Ama BAsndakı Adam catır catır Oyundan gelenlerı yıyor..
GEncler bu arada Oyundan gelenler kucumsenecek mıktarda Deıl.. Benden demesı...
Az kafanı basınızı toplayın Destek vermeyın Destek hakedıyorlarsa Calısmayı bılecekler MARsA takılmayla OLmıyor oyun.
[/color][/u][/b]
Samed Batan gemiyi ik fareler terkeder diye bir sözü boşuna söylememişler cnm biz bu geminin kaptanlarıyız.
bence Kuklasıyız kaptanı basındakıler bızlerı Yöneten Onlar bagımlı yapan onlar Senın Elınden Bısey gelmıyor Yıne para verıyorsun Yıne verıyorsun oyun ne kadar sacma hala gelsede...
Nerde kaptan göster bakalım Oyun Suan b..tan sıkıcı bır durumda ama Plus almadan duramıyoruz destek versende Köstek oluyor Sayın MARS halkı...