ablam oyunu yüklemiş beğenmemişti tabi o sıralar en yüksek level 29du bende girdim kastım bi 10 level kadar ama beğenmediğim için bıraktım.
yıl yada yıllar sonra tekrar rastladım oyuna girip bakayım dedim 39level gelmişti.günde 1-2 saat ancak girebiliyordum ama müthiş arkadaşlar edinmiştim.oyunu eğitim hayatım ve bazı sorunlar yüzünden hep bırakmak zorunda kaldım.gerçi oyundaki arkadaşlarımla sohbet etmek eğlenmek için giriyordum (sıfr sohbet edicem diye 32 levelde en az 5 ay takılı kalmışımdır o derece çenem düşüktü, 33 olduğumda herkesten tebrik pmleri gelmişti
geri döndüğümde yani 1 yıl önce tam bir dönüş oldu sanırım tabi tüm arkadaşlarım oyunu bırakmıştı faceden falan irtibata geçebiliyordum, tek eğlencem küçük levellere yardım etmekti biraz ortam kurdum, okulu takmadım sürekli oyundaydım.Çarım full değildi hiçbir zaman hırsa da kapılmadım eğlenmek için giriyordum ama Bysinyor sağ olsun full çarlarda oynamak nedir biliyorum birlikte kastığımız tılsımlar sayesinde de tılsımlardan hevesimi aldım oyundan da tabii (: oyuna artık girmiyorum ilerde ne olur bilemem, güzel dostlar edindim tek kârım bu olsa gerek (: