Çalınan Tılsıma birşey yapılabilir mi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
istanbulunruyasi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Çalınan Tılsıma birşey yapılabilir mi ?

Mesaj gönderen istanbulunruyasi »

merhabalar bu aksak karakterime girdiğimde tımsımlarımın yok oldugunu gördüm nası çalındılar bilemiyorumfakat önemli olan bunu geri alabilirmiyim

zaten tılsımlarım özel şeyler bir tanesi sunucuda yalnızca bendeydi konsantrasyon (III)
yıldırım 2 bb2 elek bilgisi 2 felan vardı baya desteğe mesaj attım hesabıma binlerce akce yüklemisimdir pluslu 55 karakterim var destek verirler değil mi ?
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Re: Çalınan Tılsıma birşey yapılabilir mi ?

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Bildiğim kadarıyla kimin çaldığını öğrenebilirsin ancak destek verilip verilmeyeceği tartışılır.
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

Tanıdığın varsa kıyak geçerler ;) biz y2 çaldırdık alamadık geri adam çaldırmış almış birde foruma konu açmış.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

istanbulunruyasi yazdı:merhabalar bu aksak karakterime girdiğimde tımsımlarımın yok oldugunu gördüm nası çalındılar bilemiyorumfakat önemli olan bunu geri alabilirmiyim
viewtopic.php?f=99&t=112228

Bu konuda belirttiğimiz gibi, bilerek yada izinsiz olarak aktarılan eşyalar yada para transferleri için destek verilmiyor.
GWYNBLEIDD yazdı:Bildiğim kadarıyla kimin çaldığını öğrenebilirsin ancak destek verilip verilmeyeceği tartışılır.
Bu tarz durumlarda tarafların isimlerini paylaşmıyoruz.
HeilHitler yazdı:Tanıdığın varsa kıyak geçerler ;) biz y2 çaldırdık alamadık geri adam çaldırmış almış birde foruma konu açmış.
19 Haziran itibari ile geçerli olan bir durum olduğu için daha önce benzer durumlarda destek alabilmiş kullanıcılarımızı örnek göstermeyiniz.
Kullanıcı avatarı
Eqwador
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Eqwador »

Merak ettiğim bir konu var Erdoğan!Bu gibi çalınma vakalarında ne gibi destek veriyorsunuz.Ben arkadaşıma verdiğim ve onun Gm taklidi yapanlara karşı kaptırdığı buluşma set ve epe?Kişisel verme olarak görüldü destek yok?2 Ay önce kardeşim Yıldırım 2 tılsımını güvendiği arkadaşına verdi o kişi de tılsımı çaldı destek yok?Ve arkadaşın anlattığı olay karakterinden izinsiz eşyaları çalınıyor,üyelik bilgilerini vermediğini söylediği takdirde?
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Eqwador yazdı:Merak ettiğim bir konu var Erdoğan!Bu gibi çalınma vakalarında ne gibi destek veriyorsunuz.Ben arkadaşıma verdiğim ve onun Gm taklidi yapanlara karşı kaptırdığı buluşma set ve epe?Kişisel verme olarak görüldü destek yok?2 Ay önce kardeşim Yıldırım 2 tılsımını güvendiği arkadaşına verdi o kişi de tılsımı çaldı destek yok?Ve arkadaşın anlattığı olay karakterinden izinsiz eşyaları çalınıyor,üyelik bilgilerini vermediğini söylediği takdirde?
viewtopic.php?f=99&t=112228
Nerull yazdı:Hesap güvenliğiniz için forumumuzdaki Güvenlik bölümümüzü mutlaka ziyaret edin. Bunun yanı sıra bilerek yada izinsiz olarak aktarılan eşyalar yada para transferleri için destek verilmeyecektir.
Kullanıcı avatarı
Eqwador
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Eqwador »

Sayın Erdoğan sorduklarımla kopyala yapıştır yaptığın konuda yazanların hiçbiri alakalı değil.Cevap verme sormadım diyelim.İyi forumlar
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Eqwador yazdı:Sayın Erdoğan sorduklarımla kopyala yapıştır yaptığın konuda yazanların hiçbiri alakalı değil.Cevap verme sormadım diyelim.İyi forumlar
"Bu gibi çalınma vakalarında ne gibi destek veriyorsunuz" demiştiniz. 2 defa destek vermiyoruz yazdığım halde alakalı olmayan kısım neresidir, göremiyorum. Sormadınız sayıyorum. 8-)

Konu ile ilgili gerekli bilgi yukarıda paylamış olduğum adreslerde detaylı şekilde mevcuttur. Alışverişlerinizde dikkatli olmanızı ve eşya paylaşırken paylaşmış olduğunuz eşyayı geri alamama gibi durumlarınızda destek alamayacağınızı hatırlatır, konunun yeterince anlaşılabilir seviyede kalması için konuyu kilitliyorum.

İyi eğlenceler dilerim.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön