merhabalar bu aksak karakterime girdiğimde tımsımlarımın yok oldugunu gördüm nası çalındılar bilemiyorumfakat önemli olan bunu geri alabilirmiyim
zaten tılsımlarım özel şeyler bir tanesi sunucuda yalnızca bendeydi konsantrasyon (III)
yıldırım 2 bb2 elek bilgisi 2 felan vardı baya desteğe mesaj attım hesabıma binlerce akce yüklemisimdir pluslu 55 karakterim var destek verirler değil mi ?
Çalınan Tılsıma birşey yapılabilir mi ?
-
istanbulunruyasi
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Re: Çalınan Tılsıma birşey yapılabilir mi ?
Bildiğim kadarıyla kimin çaldığını öğrenebilirsin ancak destek verilip verilmeyeceği tartışılır.
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
Tanıdığın varsa kıyak geçerler
biz y2 çaldırdık alamadık geri adam çaldırmış almış birde foruma konu açmış.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
viewtopic.php?f=99&t=112228istanbulunruyasi yazdı:merhabalar bu aksak karakterime girdiğimde tımsımlarımın yok oldugunu gördüm nası çalındılar bilemiyorumfakat önemli olan bunu geri alabilirmiyim
Bu konuda belirttiğimiz gibi, bilerek yada izinsiz olarak aktarılan eşyalar yada para transferleri için destek verilmiyor.
Bu tarz durumlarda tarafların isimlerini paylaşmıyoruz.GWYNBLEIDD yazdı:Bildiğim kadarıyla kimin çaldığını öğrenebilirsin ancak destek verilip verilmeyeceği tartışılır.
19 Haziran itibari ile geçerli olan bir durum olduğu için daha önce benzer durumlarda destek alabilmiş kullanıcılarımızı örnek göstermeyiniz.HeilHitler yazdı:Tanıdığın varsa kıyak geçerlerbiz y2 çaldırdık alamadık geri adam çaldırmış almış birde foruma konu açmış.
- Eqwador
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karargah
Merak ettiğim bir konu var Erdoğan!Bu gibi çalınma vakalarında ne gibi destek veriyorsunuz.Ben arkadaşıma verdiğim ve onun Gm taklidi yapanlara karşı kaptırdığı buluşma set ve epe?Kişisel verme olarak görüldü destek yok?2 Ay önce kardeşim Yıldırım 2 tılsımını güvendiği arkadaşına verdi o kişi de tılsımı çaldı destek yok?Ve arkadaşın anlattığı olay karakterinden izinsiz eşyaları çalınıyor,üyelik bilgilerini vermediğini söylediği takdirde?

viewtopic.php?f=99&t=112228Eqwador yazdı:Merak ettiğim bir konu var Erdoğan!Bu gibi çalınma vakalarında ne gibi destek veriyorsunuz.Ben arkadaşıma verdiğim ve onun Gm taklidi yapanlara karşı kaptırdığı buluşma set ve epe?Kişisel verme olarak görüldü destek yok?2 Ay önce kardeşim Yıldırım 2 tılsımını güvendiği arkadaşına verdi o kişi de tılsımı çaldı destek yok?Ve arkadaşın anlattığı olay karakterinden izinsiz eşyaları çalınıyor,üyelik bilgilerini vermediğini söylediği takdirde?
Nerull yazdı:Hesap güvenliğiniz için forumumuzdaki Güvenlik bölümümüzü mutlaka ziyaret edin. Bunun yanı sıra bilerek yada izinsiz olarak aktarılan eşyalar yada para transferleri için destek verilmeyecektir.
- Eqwador
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karargah
Sayın Erdoğan sorduklarımla kopyala yapıştır yaptığın konuda yazanların hiçbiri alakalı değil.Cevap verme sormadım diyelim.İyi forumlar

"Bu gibi çalınma vakalarında ne gibi destek veriyorsunuz" demiştiniz. 2 defa destek vermiyoruz yazdığım halde alakalı olmayan kısım neresidir, göremiyorum. Sormadınız sayıyorum.Eqwador yazdı:Sayın Erdoğan sorduklarımla kopyala yapıştır yaptığın konuda yazanların hiçbiri alakalı değil.Cevap verme sormadım diyelim.İyi forumlar
Konu ile ilgili gerekli bilgi yukarıda paylamış olduğum adreslerde detaylı şekilde mevcuttur. Alışverişlerinizde dikkatli olmanızı ve eşya paylaşırken paylaşmış olduğunuz eşyayı geri alamama gibi durumlarınızda destek alamayacağınızı hatırlatır, konunun yeterince anlaşılabilir seviyede kalması için konuyu kilitliyorum.
İyi eğlenceler dilerim.