Büyük Hol Bölgesi Lütfen herkes bi göz atsın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kanuni2020
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı Devleti Aliyye

Re: Büyük Hol Bölgesi Lütfen herkes bi göz atsın

Mesaj gönderen kanuni2020 »

LyKaoN yazdı: Savaşçının dikkatini her defasında bozan büyücü bence baştan kaybeder çünkü dikkatı attığında eğer son anda tıklamazsa kısacık bir duraklama oluyor ve o duraklama işi bitirebiliyor
tıklamayı geç dikkati bozdugun anda savaşçı tekrar atıcak sen bb süre gelinceye kadar tın tın yürüycen bozdun yine atıcak savaşçıyla aranda hiç fark olmaz b uarada maraton giyer giyeler var savaşçılarda maraton yok degilmi .D
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Büyü bozma (III) ile büyücü kullanmayı bilen tüm büyücüler yanına Meteorit 1 eklediğinde diğer sınıflara kök söktürür.

Savaşçı dikkat dağıtma atabiliyor da büyücü tesla gözcü kullanamıyor mu?

asıl mesele şifacıda şifacıyı kesebilmen için yaklaşman/yakalaman gerekmekte uzak durduğun sürece kesmek pek mümkün değil fakat yanında veya direnç kırma alanı içerisindeyse mümkün değil şifacının büyücüye direnmesi

tabi şartlar her zaman değişebilir oyunculuk ve tılsım kombinasyonları da önemli.
Kullanıcı avatarı
xDabbetularzx
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Forces Of Darknes

Mesaj gönderen xDabbetularzx »

büyücüye teke tekte tek atıyorum sıkıntı yok ama alt f4 düme karısan cok :D neyse bakın arkadaslar taktik cok taktik iyi yaprsanız bırak defans3 lü adamı kesemiyeceniz adam yok her sınıftada söylüyorum ben savascıyım oyunda genelini söylüyorum kesemedigim adam yok kacarlar benden 1. is tecrube 2 ci is tılsım 3 cü is ise itemdir bunları deyerlendirin hadi kolay gelsin.
D@88E
Kullanıcı avatarı
Occeseons10
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: PERSPEKTİF

Mesaj gönderen Occeseons10 »

Rahip yazdı:Merhaba. Öncelikle Geleli yaklaşık 6-7 ay olan hol bölgesi ile ilgili düşüncelerimi belirtmek istiyorum...

Hol Bölgesini Büyücüler için çıkarttıklarını düşünüyorum ve yapılan güncellemeler büyücüleri kesinlikle müthiş güçlü kılıyor.

Bir savaşcı ne kadar tılsımı olsa dahi büyücüdeki şu tılsımlar sayesinde yenemiyeceğini biliyoruz. Meteorit 1 Büyü Bozma 3 Kutup Rüzgarı ve Kons 1 3 bu tılsımlarla savaşcı büyücüye zihin attığında kutup acar. Ve tek skill sistemi ile konsta dilediği gibi hareket eder. Deparda kutup açar. Eğer savaşcıda dikkat 3 tılsımı varsa bile çift maraton la bu sorun giderilir savaşcılar ağır hasarcılardır ve zırhı fazla olan birine asla tek atamazlar. Büyücü solucan iksir içtiği gibi herkes denesin asla tek koymaz zaten bu dediklerim 10saniyede gerçekleşir büyücü konsta 4 vurdumu savaşcı zaten yerde.

Gelelim şifacı vs büyücüye. Burda şifacı ruh dövenlerini giymeyecektir çünkü büyücü her an kaçıştadır. Siyanür veya Hidroflorik itemlerini giyecektir.Bir büyücünün 240 direnç puanını tüm asit verirse ve vahşi vadi iksiri içerse yani ( zehir 302 direnc ve asit 302 direnc) Bir şifacı asla 4 veya 5 atamaz büyücüye.Tabiki bunu pek düşünmedim ama gazapta can basma özelliği bana göre asitler takılıyken cok az can basar en fazla 4k. asitleri çıkarıp mevlanaları takana kadarda büyücüyü biliyorsunuz meteorit 1 ile tek konsta zırh kıra kıra cok iyi vururlar.

Arkadaşlar bu bölge düşünceme göre büyücüler için getirildi . Meteorit 1 yıldırım 2 kutup rüzgarı meteorit 2 3 meteorit (III) bu ve bunun gibi tılsımlarla büyücü çok güçlendi.

Yönetime önerim bir bölge daha getirilmeli ve bu bölgedede şifacı ve savaşcıları güçlendirecek özel eşyalar bulunmalı...

Toplu kesme özelliği yani yıldırım 2 . Bir büyücüde var ve direnc kırma 3 ile cok iyi vurur.Bir savaşcıda ise süpürme var oda toplu vurur ama toplu vurması için düşmanın yanına gitmesi lazım doğal olarakta düşman ona hasar verir ve vursa bile eminim bir büyücünün yerini tutmaz.

Her karakter eşit değildir. Bu oyundaki en güçsüz job ise şifacılardır.Ve ofans 2 3 ü olan bir insanın bir şifacıya 2 veya 3 atacağından kesinlikle eminim.

Yönetim bu bölgeyi getirmekle kesinlikle çok büyük bir hata yapmıştır bizim aleyhimize onların lehinedir çünkü eminim hol bölgesinden sonra bu 6 7 senelik oyunun başından kazandıklarından daha çok kazanmışlardır bu bölgeden sonra.İkvnin en berbat yönü reçeteler kesinlikle bu oyun eskiden grup bölgelerinde eşit değildi ama 1v1 de eşitdi OkO da. Şimdi hep gblerde eşit değil hemde 1v1de. 6 büyücü 6 savaşcı 6 şifacı her türlü yer kesilir kimse kesilmez demesin inanmam ona ama bi bakın savaşcı kaç saatte kesmiş büyücü kaç saatte kesmiş şifacı kaç saatte kesmiş ne diyeceğimi anlıyacaksınız.

Biraz uzun yazdım ama umarım yerine gitmiştir
Yanılıyorsun dostum savaşçı defansifse büyücü bir hiç :)
Occeseons / HowThorN
xXOCCESEONSXx / IHowThorNI
IıIocceseonsIıI / DrHowThorN
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Occeseons10
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Usta öyle bir yazmışsın ki oyuna oynadığına emin misin ?
İstediğin karakteri getir şifacım ile ws atalım bakalım kim kesecek
Occeseons / HowThorN
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Rahip
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Henüz Yok

Mesaj gönderen Rahip »

SeRRuh yazdı:Büyü bozma (III) ile büyücü kullanmayı bilen tüm büyücüler yanına Meteorit 1 eklediğinde diğer sınıflara kök söktürür.

asıl mesele şifacıda şifacıyı kesebilmen için yaklaşman/yakalaman gerekmekte uzak durduğun sürece kesmek pek mümkün değil fakat yanında veya direnç kırma alanı içerisindeyse mümkün değil şifacının büyücüye direnmesi

tabi şartlar her zaman değişebilir oyunculuk ve tılsım kombinasyonları da önemli.
Sonunda benimle aynı düşünce biri çıktı arkadaşlar büyü bozma 3 büyü bozma yeteneğinin 15 seviyede olması ile her büyüyü bozuyor.Şifacıya gelince ona kons açınca kutup veya sars açamıyor buda yatmasının göstergesi.Ayrıca çok güzel bir tartışma oldu arkadaşlar ben oyunu oynuyorum 6 senedir ve büyü bozma I II ııı şifacı ve savaşcılarada geldi ama dikkatinizi çekerim tüm büyüleri bozamıyor. Şuan oyunda büyü bozma 3 tılsımı ile dengeler bozuldu arkadaşımızın dediği gibi tesla gözcü 15 puanda sersemletme ihtimali çok çok artıyor.
batugun yazdı:Hep tek taraflı düşünülmüş burda şı tılsımlarla kessinde göriyim şeklinde yada o sırada iksiri iç kesersin v.b

Belki adam tam senin anti tılsımları takmış yada oda son anda iksir içecek bilemezsin tek taraflı düşünmeyin lütfen sen solucan içiyonda o içemiyomu yada tamam güzel açtın kutup zihinde konsla aba nölsün diyosun belkide adam sarsılmaz açcak ardından dikkat + depar olasılıklar var belki açmıcak ölcek değişir dikkati bozarım diyorsunuz 1 saniye kaybediyonuzo sırada ağır + kritik geldi 5 can kaldın tüfeklede ölürsün belki :)bence her class birbirini kesebilir (ama hiç şifacı kesen büyücü görmedim :D) sadece büyücüyle güçlü olmanın masrafı çok yüksek şifacı ve savaşçıda biraz daha düşük
Burda tek taraflı düşünülmüş demiş bi arkadaşımız da belki adam senin anti tılsımlarını üretirse demiş anlayamadım burasını ne üretebilecek savaşcı ve şifacı ? Tılsımları yokki adam gibi dikkat 3 ile zehirleme 3 var bunlar yavaşlatma tabi zehirleme 3 çöp çünkü şifacılar uzaktan vuruyor ama dk kırmaması için zehirleme 3 üretilebilir ama bu çözüm değil şifacılar zırhlarını çıkarıyor ama onun 10 katıda büyücüler konsta zırh kırıyor.sen 1 asit vurucaksın o 3 tane meteorit büyücüde direncler asit oldumu ve asit zehir iksiri içildimi çok rahatlık artık oyunu göremiyorsunuz büyü bozma 3 çok maliyetli ama üreten gerçekten kök söktürür arkadaşımızın dediği gibi. Defans 2 3 konusuna gelince defans 2 3 üretince sadece depar özelliğinden faydalanılır deparla yanına gelirse biliyorsunuz kutup rüzgarı tılsımı 5 saniye erken çıkıyor ve zihine verirsede bb3 ile bozulabilir dikkat 3 ile durdurur tabi 700 max 2 vuruşta öldürebilir ama her iki taraflı solucan iksir içilmesiyle savaş daha uzun sürebilir. Büyücülere çok büyük bir jesttir büyü bozma 3 yıldırım 2 kutup rüzgarı meteorit 1 bu tılsımlar.

Konuşmalarım uzun çünkü bir büyücü vs savaşcı veya şifacının karşılaşmalarının bir sürü kombinasyonu var ama bütün tılsımlar yetenekleri geliştiriyor fark ettiğiniz gibi. Burda önemli olan yetenekler şimdi hiç tılsımlara bakmasanız bile yeteneklere bakabilirsiniz buradan net anlayabilirsiniz. Zaten Defans 2 3 lü bir savaşcının zırhı 75 değil ancak evo kolye yüzük giyerse zırhı tamlanır ve ışıkları çıkarttığı içinde kritiği zor gelir.

Konumu istediğim gibi çoğu kişiye anlattığım için memnunum Eminim herkes bir kere daha düşünecektir büyü bozma 3 ün bir nimetini.
2+2=4
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Occeseons10 yazdı:
Rahip yazdı:
SeRRuh yazdı:Büyü bozma (III) ile büyücü kullanmayı bilen tüm büyücüler yanına Meteorit 1 eklediğinde diğer sınıflara kök söktürür.

Sonunda benimle aynı düşünce biri çıktı arkadaşlar büyü bozma 3 büyü bozma yeteneğinin 15 seviyede olması ile her büyüyü bozuyor.Şifacıya gelince ona kons açınca kutup veya sars açamıyor buda yatmasının göstergesi.Ayrıca çok güzel bir tartışma oldu arkadaşlar ben oyunu oynuyorum 6 senedir ve büyü bozma I II ııı şifacı ve savaşcılarada geldi ama dikkatinizi çekerim tüm büyüleri bozamıyor. Şuan oyunda büyü bozma 3 tılsımı ile dengeler bozuldu arkadaşımızın dediği gibi tesla gözcü 15 puanda sersemletme ihtimali çok çok artıyor.

Mubarek kardeşim konsda büyü max 3 fizik atar 2 sini ck ile kuratarır sonra büyücünün azını eline verir
Gazaplı şifacıda ck :?
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
Occeseons10
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Rahip yazdı:

Mubarek kardeşim konsda büyü max 3 fizik atar 2 sini ck ile kuratarır sonra büyücünün azını eline verir
Occeseons / HowThorN
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön