Merhaba. Öncelikle Geleli yaklaşık 6-7 ay olan hol bölgesi ile ilgili düşüncelerimi belirtmek istiyorum...
Hol Bölgesini Büyücüler için çıkarttıklarını düşünüyorum ve yapılan güncellemeler büyücüleri kesinlikle müthiş güçlü kılıyor.
Bir savaşcı ne kadar tılsımı olsa dahi büyücüdeki şu tılsımlar sayesinde yenemiyeceğini biliyoruz. Meteorit 1 Büyü Bozma 3 Kutup Rüzgarı ve Kons 1 3 bu tılsımlarla savaşcı büyücüye zihin attığında kutup acar. Ve tek skill sistemi ile konsta dilediği gibi hareket eder. Deparda kutup açar. Eğer savaşcıda dikkat 3 tılsımı varsa bile çift maraton la bu sorun giderilir savaşcılar ağır hasarcılardır ve zırhı fazla olan birine asla tek atamazlar. Büyücü solucan iksir içtiği gibi herkes denesin asla tek koymaz zaten bu dediklerim 10saniyede gerçekleşir büyücü konsta 4 vurdumu savaşcı zaten yerde.
Gelelim şifacı vs büyücüye. Burda şifacı ruh dövenlerini giymeyecektir çünkü büyücü her an kaçıştadır. Siyanür veya Hidroflorik itemlerini giyecektir.Bir büyücünün 240 direnç puanını tüm asit verirse ve vahşi vadi iksiri içerse yani ( zehir 302 direnc ve asit 302 direnc) Bir şifacı asla 4 veya 5 atamaz büyücüye.Tabiki bunu pek düşünmedim ama gazapta can basma özelliği bana göre asitler takılıyken cok az can basar en fazla 4k. asitleri çıkarıp mevlanaları takana kadarda büyücüyü biliyorsunuz meteorit 1 ile tek konsta zırh kıra kıra cok iyi vururlar.
Arkadaşlar bu bölge düşünceme göre büyücüler için getirildi . Meteorit 1 yıldırım 2 kutup rüzgarı meteorit 2 3 meteorit (III) bu ve bunun gibi tılsımlarla büyücü çok güçlendi.
Yönetime önerim bir bölge daha getirilmeli ve bu bölgedede şifacı ve savaşcıları güçlendirecek özel eşyalar bulunmalı...
Toplu kesme özelliği yani yıldırım 2 . Bir büyücüde var ve direnc kırma 3 ile cok iyi vurur.Bir savaşcıda ise süpürme var oda toplu vurur ama toplu vurması için düşmanın yanına gitmesi lazım doğal olarakta düşman ona hasar verir ve vursa bile eminim bir büyücünün yerini tutmaz.
Her karakter eşit değildir. Bu oyundaki en güçsüz job ise şifacılardır.Ve ofans 2 3 ü olan bir insanın bir şifacıya 2 veya 3 atacağından kesinlikle eminim.
Yönetim bu bölgeyi getirmekle kesinlikle çok büyük bir hata yapmıştır bizim aleyhimize onların lehinedir çünkü eminim hol bölgesinden sonra bu 6 7 senelik oyunun başından kazandıklarından daha çok kazanmışlardır bu bölgeden sonra.İkvnin en berbat yönü reçeteler kesinlikle bu oyun eskiden grup bölgelerinde eşit değildi ama 1v1 de eşitdi OkO da. Şimdi hep gblerde eşit değil hemde 1v1de. 6 büyücü 6 savaşcı 6 şifacı her türlü yer kesilir kimse kesilmez demesin inanmam ona ama bi bakın savaşcı kaç saatte kesmiş büyücü kaç saatte kesmiş şifacı kaç saatte kesmiş ne diyeceğimi anlıyacaksınız.
Biraz uzun yazdım ama umarım yerine gitmiştir
Büyük Hol Bölgesi Lütfen herkes bi göz atsın
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Büyük Hol Bölgesi Lütfen herkes bi göz atsın
Yok öyle bir olay savaşçı ile büyü son gelen bb tılsım ile kafa kafaya yarışır duruma geldiler ama gazapçılar ruh kalkanı ve direnç ile kök söktürüyorlar iksir çekersen direnç ayarlarsan filan oturup ıyi ıyi dusunecen vs yapar gibi
...
- Rahip
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Henüz Yok
Savaşcı ile büyücüler kafa kafayamı. arkadaşım büyücünün tılsımıa bakmadın heralde şimdi %300 bozma imkanı var 10mlik tılsımda 2 büyüden 1 ini bozar yüzde 300e çıkınca bu durum yüzde 100 yani her büyüyü bozuyorlar. Konuda belirttiğim tılsımlarla ws atıldımı zaten kutuptan 5 saniye erken çıkıyosun büyü bozuyosun dikkati kırıyosun uzaklaşıyosun uzaktan kons açtınmı konsta zaten ölür savaşcı zırh kırıyor yeteneklere bi bak istersen bu yetenekler zaten büyücüyü yüceltiyordu tılsımlar iyice coşturdu.55ivedik55 yazdı:Yok öyle bir olay savaşçı ile büyü son gelen bb tılsım ile kafa kafaya yarışır duruma geldiler ama gazapçılar ruh kalkanı ve direnç ile kök söktürüyorlar iksir çekersen direnç ayarlarsan filan oturup ıyi ıyi dusunecen vs yapar gibi
2+2=4
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
Yeter su savaşcıların buyuculere laf attıgı
Ne bekliyorsun buyuculer kadar fazla hasar vermeyimi
Grup bulamıyorum diye ağlıyorsunuz sanki büyücüler çok buluyor.2331 Fizik var bulamıyorum adam 35k canla gaffar grubu bulamıyorum diğe ağlıyor.1V1 dede savaşcı duzgun oynarsa cok kolay keser.Defansif 2 3 varken buyu konslarsa sars açar zırh 75 ken 6k max yapıyor savaşcı buyucu nasıl kessin savaşcıyı allah aşkına bi bas git burada laf yapma
Diyelim senin dedigin gibi büyücü savaşcıyı alıyor.Ama savaşcılar da şifacıyı şifacılar da büyücüleri alıyor.Ful hidro gazap 3 uretene bi şifacıyı buyuyle kes sana çarımı verecem 5k asit yapıyor adam buyucu en fazla 3 vuruşa gidiyor basın gidin büyücüye laf etmeyin
Grup bulamıyorum diye ağlıyorsunuz sanki büyücüler çok buluyor.2331 Fizik var bulamıyorum adam 35k canla gaffar grubu bulamıyorum diğe ağlıyor.1V1 dede savaşcı duzgun oynarsa cok kolay keser.Defansif 2 3 varken buyu konslarsa sars açar zırh 75 ken 6k max yapıyor savaşcı buyucu nasıl kessin savaşcıyı allah aşkına bi bas git burada laf yapma
Diyelim senin dedigin gibi büyücü savaşcıyı alıyor.Ama savaşcılar da şifacıyı şifacılar da büyücüleri alıyor.Ful hidro gazap 3 uretene bi şifacıyı buyuyle kes sana çarımı verecem 5k asit yapıyor adam buyucu en fazla 3 vuruşa gidiyor basın gidin büyücüye laf etmeyin
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

kutup 3 bb3 kons 3 bi de eli değmışken bilgi 3 tılsımı basacak nerden baksan en az 2 MILYAR LIRA para harcayacak sonra utanmadan burda büyücüler beni kesiyor mu diyeceksin o kadar işi yapan emeği harcayan adam bir zahmet kessin seni beğenmiyorsam sen de bir büyü aç şifa aç bas tılsımıni kes onu
...
- Rahip
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Arkadaşlar düşünceniz çok kıt. Ben bir savaşcı olarak eminönünde gezerken zaten 50 büyüden 49 unu kesiyorum.Ben bunları demek ıstemıyorum oyuna tamamen bakın.Bir kere ben senin dediğin 2331 fizikle grup bulamıyorum diyorsun bende bunun için diyorum bizde bulamıyoruz ben hol bölgesine yakınıyorum hol bölgesi geldi kaç kişi oyunu bıraktı.Büyücüyü hafife almayın onlarda çok iyi hasar verirler.Tüm tılsımlara bakın tek tılsım üzerinde kalmayın. Senin dediğin olay hazırlıksız bir büyücünün kesilmesiBloodmage yazdı:Yeter su savaşcıların buyuculere laf attıgı
2+2=4
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Kons 1 III sadece şifacılara karşı işe yarar.
Teke tekde büyücü kutup açar savaşçı sarsılmaz açar armut gibi yakalamaya çalışırsan tabi kesilirsin.
Baktın kons açmış ve kons 1 III tılsımı var ne yapacaksın sarsılmaz açacaksın.
Tılsımların gelmesiyle sınıflar arası güç dengesi hiç olmadığı kadar iyi.
Hiç bir sınıf tek bir tılsım setiyle diğer tüm sınıfları kesebileceğini zannetmesin.
Yığınla tılsım var ve onlarca kombinasyon var.
Tabi iş sadece tılsımla da bitmiyor oynamasını da bileceksin.
Büyü bozma tılsımı tüm etkileri bozabilir ama büyücüye de 1 sn zaman kaybettirir.
o 1 saniyeyi lehine kullanabilirsin.
Teke tekde büyücü kutup açar savaşçı sarsılmaz açar armut gibi yakalamaya çalışırsan tabi kesilirsin.
Baktın kons açmış ve kons 1 III tılsımı var ne yapacaksın sarsılmaz açacaksın.
Tılsımların gelmesiyle sınıflar arası güç dengesi hiç olmadığı kadar iyi.
Hiç bir sınıf tek bir tılsım setiyle diğer tüm sınıfları kesebileceğini zannetmesin.
Yığınla tılsım var ve onlarca kombinasyon var.
Tabi iş sadece tılsımla da bitmiyor oynamasını da bileceksin.
Büyü bozma tılsımı tüm etkileri bozabilir ama büyücüye de 1 sn zaman kaybettirir.
o 1 saniyeyi lehine kullanabilirsin.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Saçmalamanın doruk noktasına gelmiş bulunmaktayız.Kons 1 3 Bozma 3 Buz 1 3 sayesinde hiçbir büyücü kesilmeyecek diyosunuz.Peki bunların maliyeti nedir ? Bir savaşçı dikkat 1 diyorum en kötü 2 sayesinde adam gibi de kullanacağı takdir de şuan maraton setlerle kesemeyeceği büyücü çok azdır.1 tılsıma karşı 3 tılsım insaf yani.Büyücü şuan sadece grup bölgelerinde ve bazı normal bölgelerde aktif.Savaşta hiçbir olayı yok.Siz büyü bozma 3 üretin , bi zahmet kesemesin seni savaşçı o kadar paraya yani !
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
- Rahip
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Evet oyunda binlerce kombinasyon var ama bu kombinasyonlar yeteneklerle kullanılıyor sadece yetenekleri geliştiriyor tüm tılsımlar.
Büyü bozma 3 üreten bi zahmet kessin diyosun işte burada kendi ağzınla söylüyosun o bb 3 üreticek bende tılsımsız demiyorum.
Örneğin bir ws uzaktan başladılar her zamanki gibi. Büyücü tek skill sadece fizik. Konsu 15 zihini 15 kutubu 15 meditasyonu 15. Şimdi dikkat 3 olsa bile bozar savaşcı tekrar atar bozar tekrar atar yanına gelir büyücünün. Büyücü gelene kadar 70 eder canını zaten. Deparda kutup açar zihinleri bb ile bozar sorun yok dimi burda. Dikkat 3 le yakalayıncada zihin atar savaşcıya 15 saniye uzaklaşır ve kons açar savaşcı ise sars açar dediniz doğru açar.Ama bir dikkat atmak 9 kudret götürüyor.Savaşcı ağır hasarcı olduğu için yakaladımı tek atar büyücünün çift ma ile yakalanacağını tahmin etmem ama şöyle düşünün büyücünün özelliği 3 tane savascıyı durdurma yeteneği var savaşcının ise 2 tane. Artı olarak birde büyücü uzaktan vuruyor bütün bu dediklerimiz 10 saniyede gerçekleşiyor büyücüler de hafife alınmasın çok iyi hasarcılar.
Bb 3 e karşı savaşçı ne üretirse üretsin inanın bir gm bana dilediğin tılsımı al dese kendiside savaşcı olsa oda dilediği tılsımı alsa hiç kolay değil bir büyücü.
Bir arkadaş yazmışki amele gibi kovalarsan tabi yakalamassın.Arkadaş benim yazdıklarımı okusan bunu demessin ben eöde meteorda 50 büyücüde 49 unu kesiyorum zaten adam grup bölgesine giriyor zihni 15 deilki kesilmesin siz gerçek ws görmediğiniz için konuşuyorsunuz fuara gelseydiniz yetkililerde dedi zaten bana büyücünün gücünü. İlerde xeo jadeit vsvs. fiyatlar azaldığında herkes büyücü oynar emin olun.
Büyü bozma 3 üreten bi zahmet kessin diyosun işte burada kendi ağzınla söylüyosun o bb 3 üreticek bende tılsımsız demiyorum.
Örneğin bir ws uzaktan başladılar her zamanki gibi. Büyücü tek skill sadece fizik. Konsu 15 zihini 15 kutubu 15 meditasyonu 15. Şimdi dikkat 3 olsa bile bozar savaşcı tekrar atar bozar tekrar atar yanına gelir büyücünün. Büyücü gelene kadar 70 eder canını zaten. Deparda kutup açar zihinleri bb ile bozar sorun yok dimi burda. Dikkat 3 le yakalayıncada zihin atar savaşcıya 15 saniye uzaklaşır ve kons açar savaşcı ise sars açar dediniz doğru açar.Ama bir dikkat atmak 9 kudret götürüyor.Savaşcı ağır hasarcı olduğu için yakaladımı tek atar büyücünün çift ma ile yakalanacağını tahmin etmem ama şöyle düşünün büyücünün özelliği 3 tane savascıyı durdurma yeteneği var savaşcının ise 2 tane. Artı olarak birde büyücü uzaktan vuruyor bütün bu dediklerimiz 10 saniyede gerçekleşiyor büyücüler de hafife alınmasın çok iyi hasarcılar.
Bb 3 e karşı savaşçı ne üretirse üretsin inanın bir gm bana dilediğin tılsımı al dese kendiside savaşcı olsa oda dilediği tılsımı alsa hiç kolay değil bir büyücü.
Bir arkadaş yazmışki amele gibi kovalarsan tabi yakalamassın.Arkadaş benim yazdıklarımı okusan bunu demessin ben eöde meteorda 50 büyücüde 49 unu kesiyorum zaten adam grup bölgesine giriyor zihni 15 deilki kesilmesin siz gerçek ws görmediğiniz için konuşuyorsunuz fuara gelseydiniz yetkililerde dedi zaten bana büyücünün gücünü. İlerde xeo jadeit vsvs. fiyatlar azaldığında herkes büyücü oynar emin olun.
2+2=4
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi