Büyük Hol Bölgesi Lütfen herkes bi göz atsın
- LotusGNS
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Büyük Hol Bölgesi Lütfen herkes bi göz atsın
bu tılsımları üreten büyücü bi zahmet kral olsun yani
Lonca LOTUS
MeCNuuN
LeeYLa
MeCNuuN
LeeYLa
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Savaşçının dikkatini her defasında bozan büyücü bence baştan kaybeder çünkü dikkatı attığında eğer son anda tıklamazsa kısacık bir duraklama oluyor ve o duraklama işi bitirebiliyor
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
Tılsım-Buz Oku 1(III)55ivedik55 yazdı:Yok öyle bir olay savaşçı ile büyü son gelen bb tılsım ile kafa kafaya yarışır duruma geldiler ama gazapçılar ruh kalkanı ve direnç ile kök söktürüyorlar iksir çekersen direnç ayarlarsan filan oturup ıyi ıyi dusunecen vs yapar gibi
Tılsım-Buz Oku 3 (III)
Tılsım-Büyü Bozma(III)
Tılsım-Meteorit 1
Bu tılsımlarla bi ofans bi büyüyü kessinde görelim hele
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
o tılsımlar varken kesemezse döverler adamıweissmann yazdı:Tılsım-Buz Oku 1(III)55ivedik55 yazdı:Yok öyle bir olay savaşçı ile büyü son gelen bb tılsım ile kafa kafaya yarışır duruma geldiler ama gazapçılar ruh kalkanı ve direnç ile kök söktürüyorlar iksir çekersen direnç ayarlarsan filan oturup ıyi ıyi dusunecen vs yapar gibi
Tılsım-Buz Oku 3 (III)
Tılsım-Büyü Bozma(III)
Tılsım-Meteorit 1
...
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Lonca: Hasta La Vista
Rahip yazdı:Evet oyunda binlerce kombinasyon var ama bu kombinasyonlar yeteneklerle kullanılıyor sadece yetenekleri geliştiriyor tüm tılsımlar.
Büyü bozma 3 üreten bi zahmet kessin diyosun işte burada kendi ağzınla söylüyosun o bb 3 üreticek bende tılsımsız demiyorum.
Örneğin bir ws uzaktan başladılar her zamanki gibi. Büyücü tek skill sadece fizik. Konsu 15 zihini 15 kutubu 15 meditasyonu 15. Şimdi dikkat 3 olsa bile bozar savaşcı tekrar atar bozar tekrar atar yanına gelir büyücünün. Büyücü gelene kadar 70 eder canını zaten. Deparda kutup açar zihinleri bb ile bozar sorun yok dimi burda. Dikkat 3 le yakalayıncada zihin atar savaşcıya 15 saniye uzaklaşır ve kons açar savaşcı ise sars açar dediniz doğru açar.Ama bir dikkat atmak 9 kudret götürüyor.Savaşcı ağır hasarcı olduğu için yakaladımı tek atar büyücünün çift ma ile yakalanacağını tahmin etmem ama şöyle düşünün büyücünün özelliği 3 tane savascıyı durdurma yeteneği var savaşcının ise 2 tane. Artı olarak birde büyücü uzaktan vuruyor bütün bu dediklerimiz 10 saniyede gerçekleşiyor büyücüler de hafife alınmasın çok iyi hasarcılar.
50 büyücüden 49 unu kesiyorsan bırak 1 taneside seni kesin. o tılsımları üretmek yazıldığı kadar kolay değil.
Bb 3 e karşı savaşçı ne üretirse üretsin inanın bir gm bana dilediğin tılsımı al dese kendiside savaşcı olsa oda dilediği tılsımı alsa hiç kolay değil bir büyücü.
Bir arkadaş yazmışki amele gibi kovalarsan tabi yakalamassın.Arkadaş benim yazdıklarımı okusan bunu demessin ben eöde meteorda 50 büyücüde 49 unu kesiyorum zaten adam grup bölgesine giriyor zihni 15 deilki kesilmesin siz gerçek ws görmediğiniz için konuşuyorsunuz fuara gelseydiniz yetkililerde dedi zaten bana büyücünün gücünü. İlerde xeo jadeit vsvs. fiyatlar azaldığında herkes büyücü oynar emin olun.
50 büyücüden 49 unu kesiyorsan bırak 1 taneside seni kesin. o tılsımları üretmek yazıldığı kadar kolay değil.
HAKSIZLIK var evet doğru söylüyorsun 50 büyücüden 49 unu kesiyorsan düşün bir bak kime haksızlık yapılmış.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
- Rahip
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Lonca: Henüz Yok
Öncelikle maraşaldadaş. kardeşim ben normal kp den bahsetmiyorum OkO (Oyuncuya karşı Oyuncu) dan bahsediyorum. Hazırlıksız büyücüyü tabiki kesiyoruz adam grup bölgesine girmek için zihine vermiyor nası kesilmesinki tabi kolay kesilir.
50 büyücüden 49 büyücüyü kesiyoruz tabi dediğim gibi hazırlıksız yetenekleri vs için olmayan büyücüleri. Büyücülerin tılsımları çok çok iyi ben şu bakımdan demiyorum tabi çoğu kişi diyorki onları üretsin kessin zaten o kadar paraya kıyıp üretmiş diyor. Benim anlatmak istediğim büyücülerin ürettiği gibi çok sağlam tılsımlar şifacı ve savaşçılarda yok. Büyücüler grup bölgelerine çok hakim oyunun tamamen haksızlığıdır bu Büyücüler şuan gaffarı xi stuyu yolu hepsini kesebildiler ama yol savaşçısı bi düşünün can basıyor yol savaşcısını 6 savaşcıda keser ayı ile. Ama şifacılar ? zaten çok hasarları yok zırh kırıp vurmuyorlar büyücüler gibi. Yol savaşcısı can bastığında hop tekrarmı başlıyacaklar ? Bu tılsımları yönetim düşünmeden geliştirmiştir çok sağlam yapmıştır büyücüler hem bölgelerde hemde Savaşcı ve Şifacılara karşı vslerde çok çok güçlü olmuştur ve tamamen yönetimin suçudur. Aksini söyleyen arkadaşlar bi büyücülerin tılsımlarına baksın lütfen birde diğer karakterlerin.
50 büyücüden 49 büyücüyü kesiyoruz tabi dediğim gibi hazırlıksız yetenekleri vs için olmayan büyücüleri. Büyücülerin tılsımları çok çok iyi ben şu bakımdan demiyorum tabi çoğu kişi diyorki onları üretsin kessin zaten o kadar paraya kıyıp üretmiş diyor. Benim anlatmak istediğim büyücülerin ürettiği gibi çok sağlam tılsımlar şifacı ve savaşçılarda yok. Büyücüler grup bölgelerine çok hakim oyunun tamamen haksızlığıdır bu Büyücüler şuan gaffarı xi stuyu yolu hepsini kesebildiler ama yol savaşçısı bi düşünün can basıyor yol savaşcısını 6 savaşcıda keser ayı ile. Ama şifacılar ? zaten çok hasarları yok zırh kırıp vurmuyorlar büyücüler gibi. Yol savaşcısı can bastığında hop tekrarmı başlıyacaklar ? Bu tılsımları yönetim düşünmeden geliştirmiştir çok sağlam yapmıştır büyücüler hem bölgelerde hemde Savaşcı ve Şifacılara karşı vslerde çok çok güçlü olmuştur ve tamamen yönetimin suçudur. Aksini söyleyen arkadaşlar bi büyücülerin tılsımlarına baksın lütfen birde diğer karakterlerin.
2+2=4
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
Hep tek taraflı düşünülmüş burda şı tılsımlarla kessinde göriyim şeklinde yada o sırada iksiri iç kesersin v.b
Belki adam tam senin anti tılsımları takmış yada oda son anda iksir içecek bilemezsin tek taraflı düşünmeyin lütfen sen solucan içiyonda o içemiyomu yada tamam güzel açtın kutup zihinde konsla aba nölsün diyosun belkide adam sarsılmaz açcak ardından dikkat + depar olasılıklar var belki açmıcak ölcek değişir dikkati bozarım diyorsunuz 1 saniye kaybediyonuzo sırada ağır + kritik geldi 5 can kaldın tüfeklede ölürsün belki
bence her class birbirini kesebilir (ama hiç şifacı kesen büyücü görmedim
) sadece büyücüyle güçlü olmanın masrafı çok yüksek şifacı ve savaşçıda biraz daha düşük
Belki adam tam senin anti tılsımları takmış yada oda son anda iksir içecek bilemezsin tek taraflı düşünmeyin lütfen sen solucan içiyonda o içemiyomu yada tamam güzel açtın kutup zihinde konsla aba nölsün diyosun belkide adam sarsılmaz açcak ardından dikkat + depar olasılıklar var belki açmıcak ölcek değişir dikkati bozarım diyorsunuz 1 saniye kaybediyonuzo sırada ağır + kritik geldi 5 can kaldın tüfeklede ölürsün belki
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]
Elveda İkv
Elveda İkv
- kanuni2020
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Osmanlı Devleti Aliyye
arkadaşlar hangi tılsım gelire gelsin savaşçı ve şfiacı her türlü üstün şifacıda zırh yükek atıgı skiller bozulmuyo ve 4.5 k civarı vuruyor büyücüyue solucan iksir iç se bile yüc hlt+ balyoz ile vurdugunda yada kılıç ila canı en fazla 15 kalı bu saat ten sonra savaşçı çifte ile 2 tane vursa dahi ölür zaten ve büyücü zihin atar diyeler olucak savaşçı biraz mantıklı oynarsa zihinden sonra depar atarsa kutuba alma olasılıgı düşer ve ve çıktıgında el tutulması yada zihin tutulması atsa bile büyücü bb at yürü derken savaşçı çoktan yaklaşır ve işi bitiriri büyücüye ancak canını ve zırhını yükselticek tılsımlar gelirse denk olur benim görüşürüm bu
- kanuni2020
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Osmanlı Devleti Aliyye
arkadaşar met1 varken yanına bb tılsımı olmalı ama met1 varken buz skilinide kulanıyorsan zaten met1 neredeyse etkisiz hale geliyor55ivedik55 yazdı:o tılsımlar varken kesemezse döverler adamıweissmann yazdı:Tılsım-Buz Oku 1(III)55ivedik55 yazdı:Yok öyle bir olay savaşçı ile büyü son gelen bb tılsım ile kafa kafaya yarışır duruma geldiler ama gazapçılar ruh kalkanı ve direnç ile kök söktürüyorlar iksir çekersen direnç ayarlarsan filan oturup ıyi ıyi dusunecen vs yapar gibi
Tılsım-Buz Oku 3 (III)
Tılsım-Büyü Bozma(III)
Tılsım-Meteorit 1