hiç bi zaman gormedim arzların lodosları yatırdıgınısahinka yazdı:lodos bir arkadaşın sancak savaşına girdikten sonra ki yorumu..
Arkadaş girdiğimize gireceğimize pişman olduk. Bi baktık yerdeyiz savaş bitmiş. Nasıl bir loncadır bu... Akabinde gelen soru şu. Lonca alımınız var mı ? Evet var
Sözüm ona lodosların fazla olması pek bişey değiştirmiyo
#arzlar ... #lodoslar
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Re: #arzlar ... #lodoslar
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- Jackss
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
ben yana yana lodoslardan kp em grubu aradığımı biliyorum ya böyle sureklı atcak ama 2 el atan bırakıyodu senle hıc denk gelmemışiz heraldesulocan yazdı:Öncelikle Sancak Savaşına Gelelim Hazırlanıyorsun Grubu Kuruyorsun Bitek sen Kurmuyorsun ki Öle Bir şansın Yok Lodoslarda 8 9 Grup Bırden Kuruyolar Arzlarda İse 2 3 grup anca Çıkıyor Şimdide Gelmişiniz Sancak Savaşı Diyonuz Kaç Defa Ermeydanında Kazandınızki ?
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx
- sahinka
- Salgın Koruyucusu
Diyosuuuun.. Geçen KPermeydanında ve normal ermeydanlarında lodoslar'a karşı ezici üstünlüğümüzü herkez biliyom Kpem sonucu Duman grubu 20 Lodos grubu 3 o da sancak alındı ve grubumuzda büyücü olmasına rağmen. Hala emden bahsediyosan em atarız irtibata geçmen yeterli Klan Paralı er meydanı olması tercihimdirsulocan yazdı:Öncelikle Sancak Savaşına Gelelim Hazırlanıyorsun Grubu Kuruyorsun Bitek sen Kurmuyorsun ki Öle Bir şansın Yok Lodoslarda 8 9 Grup Bırden Kuruyolar Arzlarda İse 2 3 grup anca Çıkıyor Şimdide Gelmişiniz Sancak Savaşı Diyonuz Kaç Defa Ermeydanında Kazandınızki ?
Yakalım Bir Sigara Kafamız DuMaNnN'lansın...!
Bir ŞaHiNKa Klasiği...!
Bir ŞaHiNKa Klasiği...!
- Alone1579
- Salgın Koruyucusu
Bir de iş full olmakla bitmiyor arzlarda savaşmayı bilen adam sayısı çok
sancak savaşına gelince tek yetenek kullanamadan savaşı aldıgımızı bilirim 
- Jackss
- FareAdam Düşmanı
celo lan bırınde benı zıhınledıler savascıdaydım bıtane sert vuramadan oyun bıttıydı şarap da ıçtıydım hatırlıyonmu o gunuAlone1579 yazdı:Bir de iş full olmakla bitmiyor arzlarda savaşmayı bilen adam sayısı çoksancak savaşına gelince tek yetenek kullanamadan savaşı aldıgımızı bilirim
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx
- Alone1579
- Salgın Koruyucusu
Sana gerek kalmadı biz halletiydikJackss yazdı:celo lan bırınde benı zıhınledıler savascıdaydım bıtane sert vuramadan oyun bıttıydı şarap da ıçtıydım hatırlıyonmu o gunuAlone1579 yazdı:Bir de iş full olmakla bitmiyor arzlarda savaşmayı bilen adam sayısı çoksancak savaşına gelince tek yetenek kullanamadan savaşı aldıgımızı bilirim