Bir lodos olarak söylüyorum... Lodos Klanı: Yeni başlayıpta görevleri yapmak için girenlerle dolu. Sağlam adamlar var ama neydeyse 2 katı kadarda yeniler var... Arz Klanı: Genellikle oyunda master yapmış sağlam kişilerle dolu lodoslardan sayı olarak az olmalarına rağmen gayet sağlam ve aklı başındalar. *** Lodoslar bütün gün sancakta oturup WS atmaktadır ama arzlar ya bölgelede ya çt de. Adamlar çalışıyo yaa Kale baskınlarında anında kaleye doluşuyolar. Az kişiler ama iyiler. Benim arzlarda favorim DUMAN loncası
oquzhanxalkanat yazdı:Bir lodos olarak söylüyorum... Lodos Klanı: Yeni başlayıpta görevleri yapmak için girenlerle dolu. Sağlam adamlar var ama neydeyse 2 katı kadarda yeniler var... Arz Klanı: Genellikle oyunda master yapmış sağlam kişilerle dolu lodoslardan sayı olarak az olmalarına rağmen gayet sağlam ve aklı başındalar. *** Lodoslar bütün gün sancakta oturup WS atmaktadır ama arzlar ya bölgelede ya çt de. Adamlar çalışıyo yaa Kale baskınlarında anında kaleye doluşuyolar. Az kişiler ama iyiler. Benim arzlarda favorim DUMAN loncası
Arzlarda çt ve bölge atılıyor doğru ama herkes tanıdık alır , eğer iyi bir loncan veya sağlam dostluk bağların yoksa arz'da gruba girmen zorlaşır başlangıç olarak . Arz klanının üstü çoğunlukla full dür . Klan savaşı yaparlar sürekli ve yetenekleri ona göre biçim almıştır ama lodoslar çt girdikleri için yetenekler çt yetenekleridir :idea: . Bu yüzden savaşlarda pek şansları olmuyor ( Özellikle = Sancak savaşlarında , Arz hep 2*0 alır ) .
Eski bir Arz klani mensubu olarak soyluyorum arz olmak eglenceli ve seviyelidir... Zamaninda 30 tane lodosa 10 tane arz duserdi yine hallederdik ama sartlar geregi lodos olmak gerekti yoksa arz olurum bir saniye durmam
bence de oyunda ki arzlar sağlam lodosların geneli boş adam dolu ama ne kadar sağlam olsada en basit bi savaş var diye bölgeden yazana 10 tane lodos gelir hemen sonra ıtemim yok param yok diye dövünürler işi gücü olmayan btn gün biri çağırsında gelelim diye bekleyen adamlardır
DEWELOPER yazdı:Arzlarda çt ve bölge atılıyor doğru ama herkes tanıdık alır , eğer iyi bir loncan veya sağlam dostluk bağların yoksa arz'da gruba girmen zorlaşır başlangıç olarak . Arz klanının üstü çoğunlukla full dür . Klan savaşı yaparlar sürekli ve yetenekleri ona göre biçim almıştır ama lodoslar çt girdikleri için yetenekler çt yetenekleridir :idea: . Bu yüzden savaşlarda pek şansları olmuyor ( Özellikle = Sancak savaşlarında , Arz hep 2*0 alır ) .
sancak savasını ıyı yakalamışsın arz san ve sancak savasına gırdıysen sayılar eşit olduğu ıcın sadece bı eğlence gıbı gelıyo artık 15 sanıyede sancak savaşının bittiğini gördüm ben
lodos bir arkadaşın sancak savaşına girdikten sonra ki yorumu.. Arkadaş girdiğimize gireceğimize pişman olduk. Bi baktık yerdeyiz savaş bitmiş. Nasıl bir loncadır bu... Akabinde gelen soru şu. Lonca alımınız var mı ? Evet var
Sözüm ona lodosların fazla olması pek bişey değiştirmiyo
Öncelikle Sancak Savaşına Gelelim Hazırlanıyorsun Grubu Kuruyorsun Bitek sen Kurmuyorsun ki Öle Bir şansın Yok Lodoslarda 8 9 Grup Bırden Kuruyolar Arzlarda İse 2 3 grup anca Çıkıyor Şimdide Gelmişiniz Sancak Savaşı Diyonuz Kaç Defa Ermeydanında Kazandınızki ?