Kim demiş fuara katılım az diye? Hafta içi olmasına karşın bence geçen seneye göre daha fazla katılımcımız vardı.
Soru-Cevap etkinliğimizden bir görüntüyü bu mesajlara yönelik paylaşıyorum. Daha fazlası Facebook sayfamızda da bulunuyor.
bkz.
En kalabalık gün ise her zaman ki gibi Pazar olacak diye tahmin ediyoruz.
Yarın, sonraki gün ve ardındaki gün GameX'de görüşmek üzere...
Fuara Gidip Düşüncelerini Paylaşmak İsteyenler Buraya.
Re: Fuara Gidip Düşüncelerini Paylaşmak İsteyenler Buraya.
Voyant yazdı:Kim demiş fuara katılım az diye? Hafta içi olmasına karşın bence geçen seneye göre daha fazla katılımcımız vardı.
Soru-Cevap etkinliğimizden bir görüntüyü bu mesajlara yönelik paylaşıyorum. Daha fazlası Facebook sayfamızda da bulunuyor.
bkz.
En kalabalık gün ise her zaman ki gibi Pazar olacak diye tahmin ediyoruz.
Yarın, sonraki gün ve ardındaki gün GameX'de görüşmek üzere...
8 Sunucunuz mevcut her birinden 10 tane oyuncu gelse 80 kişi felan var orda büyük başarı
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: FreeBrain
Fuara gelemeyenler sanırım biraz yaralar içerisinde hala birşeyleri karalama çabasında.
Geçen senenin hafta içine rağmen en sağlam kitlelerden birini ikv standının oluşturduğunu düşünüyorum.
Playstore ttnet ikv ses sisteminin 3 tık altına erişenini duymadım.
Fuar tamamen epin sağlayıcılarının standıyla dolu ve bu standlarda tamamen yurt dışından ihraç edilen, hak-yayın satın alınıp, sunulan oyunlarla dolu.
Yani diyeceğim o ki..
Mousepad,kalem,cd,free ticket dağıtmaktansa bu kitle orji Türk oyununa yakışır.
TTNET en seslisini yaptı.. Hafta sonu daha güzel olacak gibi görünüyor.
Geçen senenin hafta içine rağmen en sağlam kitlelerden birini ikv standının oluşturduğunu düşünüyorum.
Playstore ttnet ikv ses sisteminin 3 tık altına erişenini duymadım.
Fuar tamamen epin sağlayıcılarının standıyla dolu ve bu standlarda tamamen yurt dışından ihraç edilen, hak-yayın satın alınıp, sunulan oyunlarla dolu.
Yani diyeceğim o ki..
Mousepad,kalem,cd,free ticket dağıtmaktansa bu kitle orji Türk oyununa yakışır.
TTNET en seslisini yaptı.. Hafta sonu daha güzel olacak gibi görünüyor.
BirvuruştaCut >< Bıçak Sırtı Kılıç(^)
OnKatEtki >< Transförmatör Asa(^)
HeLLerim >< Mevlana Asa(^)
ɹɐʌ ʞıןşı ɹıq ǝʇsɹǝʇ nq
OnKatEtki >< Transförmatör Asa(^)
HeLLerim >< Mevlana Asa(^)
ɹɐʌ ʞıןşı ɹıq ǝʇsɹǝʇ nq
- Alcatraz24
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: ^^Bloody Touch^^
Arkadaşlar evet oyunun durumu kötü olabilir. Yenilikler gelmiyor ya da geç geliyor olabilir. Ancak şöyle bir gerçek var ki her ne olursa olsun İstanbul Kıyamet Vakti oyuncu kitlesindeki samimiyet hiç bir oyun standında yok. Henüz gitmedim. İnşallah cumartesi ve pazar katılacam. 2012 deki gamex ten bildiğim üzere gerçekten üst düzey bir samimiyet var. GM'ler Rehberlerin veya diğer oyun ekiplerinin oyun içindeki pervasızlığı tamamen ortadan kalkıyor. Sanki seni yıllardan beri tanıyormuş gibi muhabbete giriyor. Elinden geldiğince yardım ediyor. Fuara hiç katılmamış olanlara bence tavsiyem. Bu sene kaçırmamalısınız
" ^^Bloody Touch^^ "
Kanlı Dokunuş
ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr
Gördüğün hiçbir şeyden korkmazsın bu doğru, ama heybetini gizli tut, yürüyüşün ölümü korkutuyor !!
Kanlı Dokunuş
ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr
Gördüğün hiçbir şeyden korkmazsın bu doğru, ama heybetini gizli tut, yürüyüşün ölümü korkutuyor !!
- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehitler Ölmez
Yorumlarınıza Bakılırsa Nasıl bir Fuar olduğu ortada.
Zaten İkvfacebook sayfasındada fotolardan az çok belli oluyor
Zaten İkvfacebook sayfasındada fotolardan az çok belli oluyor
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
bi arkadaş yazmış ki gecen sene güzeldi danscı kızlar vardı die. Dostum bu sene farklı para kalmadı adamlarda yüzük kolye satışına bile gittiler. dediği gibi toplamda 200 kişi gelse 50 tl den 10 000tl bunun 8 000 bizim yönetime gitse 2 000 e seneye danscı kız gelir 
Anlıcan Oyuncu azaldı --> Dükkana giren de azaldı ---> dolayısıyla parada gitmiyor pek ---> yönetimde para tükendi
1 Ay a bu okulcularda gider her sunucuda 15 adam anca cıkar bunlardan aylık 3 ü akçe alırsa vay bizim yönetimin haline
PARA yoksa gelişimde yok Dimi
Anlıcan Oyuncu azaldı --> Dükkana giren de azaldı ---> dolayısıyla parada gitmiyor pek ---> yönetimde para tükendi
1 Ay a bu okulcularda gider her sunucuda 15 adam anca cıkar bunlardan aylık 3 ü akçe alırsa vay bizim yönetimin haline
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Bu kurduğun mantık ile oyunun gelişmesi mümkün değil.Biraz insaflı davranınSedaT03 yazdı:bi arkadaş yazmış ki gecen sene güzeldi danscı kızlar vardı die. Dostum bu sene farklı para kalmadı adamlarda yüzük kolye satışına bile gittiler. dediği gibi toplamda 200 kişi gelse 50 tl den 10 000tl bunun 8 000 bizim yönetime gitse 2 000 e seneye danscı kız gelir
Anlıcan Oyuncu azaldı --> Dükkana giren de azaldı ---> dolayısıyla parada gitmiyor pek ---> yönetimde para tükendi![]()
1 Ay a bu okulcularda gider her sunucuda 15 adam anca cıkar bunlardan aylık 3 ü akçe alırsa vay bizim yönetimin haline![]()
![]()
![]()
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- suulh
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: <Hayalet Islığı>
stand boş değildi ama çokta doluda değil yani durum ortada , ama yetkililer ilgili
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
Allahın aşkına ne zmn gelişti kardeş 4 senedir 49 leveliz ve adamlar yüzüğü bile parayla satıyor mantık değil gerçek bu sana düşüncemi ortaya savunmadım olanı söylüyorum
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...