Malesef İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Sarayında Yapılan Fuara Çoğu Oyuncumuz Gidememekte..
Fuara Gitme Fırsatı Yakalayan ... ve Sorularını cevabını alan arkadaşlar öğrendiklerini paylaşırsa bizde fuara gitmiş kadar olacağız.
Ben biliyorum ki Gm lerin ağzından bişiler yakalamış arkadaşlar vardır mutlaka
Bizi ne bekliyor..?
Bomboş Bi ikv mi ?
Yoksa Süprizlerle dolu bir ikv mi ?
Şahsen hiçbir haber beklemiyorum.Orda kolye yüzük satacaklar plus paket satacaklar 2 de er meydanı etkinliği yaparlar oldu da bitti GameX de oyunlar yeniliklerini gösterirken bizimki de Kanca Asa yı gösterir
Her Fuar Günü Forum Dolup Taşardı Yenilikten Haber Alacağız Diye Bu Sene Ne Foruma Giren Var Ne Haber Bekleyen Pazar Günü Fuara Gidicem 2x 5500 1x Çemberli 1x Kolye Alıp Dönücem Başka Bir Şey Yok Nasılsa
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
Bugün 1 le 2 arası fuardaydım. İkv standında toplasan 15 oyuncu vardı. Yöneticilerle fazla konuşmadım ama yenilikten bahsedeni görmedim. Hala arz ve lodos un teaser ı gösteriliyordu. Açıkçası eski fuarları özletti.
Geçen seneki fuar bence harikaydı. Bu seneki fuarı beğenmedim genel olarak. Abi dansçı kızlar yoktu bi kere yaa :twisted:
IKV standında 3-5 kişi vardı geri kalan Görevlilerdi. Bu sene yapıştırmalı yaka kartları yoktu olaydı eyiydi. ayrıca etkinlikler çok az oldu, yetmedi.
Ben de fuara bugün gittim tabi diğer oyunların standlarını gezme fırsatı buldum.Gittiğim her oyunun standında o oyunu oynuyormuş gibi izlenimde bulundum.Genel olarak diğer oyunlarda yapılan etkinliklerin çoğunda verilenlerin kullanılması için sizden bir miktar yatırımda bekleniyor.Şöyle 1000 akçe(diğer oyunlar için birimlerini düşünün) hediye veriyorlar ama 7500 akçe yüklenirken bunu kullanabilirsiniz gibi hediye mi diyelim yoksa fırsat mı diyelim çözemedim.Hatta bazılarında verilen hediyelerde ilk 500 kişiye verilecektir diyor yani aldın evine gittin 501.kişisin aldığın hediye bir kağıt parçasından ibaret ...Oyuncuların sorunlarını dinlerken o kadar resmi ve candanlıktan uzak dinliyorlardı ki bana çok yaban geldi.Oyunculara baktım hepsi ayrı ayrı idi yan yana olanlar aynı okul,mahalle arkadaşlarıydı.Geldim kendi oyunumuz olan İstanbul Kıyamet Vakti'ne daha gelir gelmez daha önce hiç görmediğim insanlar bana selam verdi, aldı.Derken diğer oyunlarda gördüğüm oyun yöneticileri ile bizimkilerini karşılaştırmak için destek masasına geldim "3 tane Meteorit 1 tılsımım kayboldu oyunda mı kayboldu çalındı mı bilmiyorum ne yapacağım."Dedim.Karşımda olan kişi bana samimi bir şekilde yaklaştı yapılabilecekleri denemek için soruları sormaya başladı daha sonra şaka olduğunu itiraf ettim yinede kötü bir muamelede bulunmadılar.Standımızın girişinde bir yönetici
mizi gördüm karşısında bir oyuncu vardı konuşmaları o kadar saçmaydı ki yine de yardımcı olmak için elinden geleni yaptı yöneticimiz.Diğer standlarda o adamı yine gördüm o oyunların standlarından birinde tiye alındı ve ellerinden gelse kovacaklardı.Bu oyundaki oyuncuların ve yöneticilerin samimiliğini başka bir yerde göremedim.Bu samimiliği başka oyunda veya yöneticide gördüm diyen net şekilde söylüyorum kendisi bile buna inanmıyordur.
Cumartesi ve Pazar günleri tekrar görüşmek dileklerimle.
Burada önemli olan yenilik değil. Burada önemli olan ödül veya ücretsiz eşyalar da değil. Türk milleti olarak istediğiniz sadece bu. Beleş şeyler ve yenilik.
Ben fuara bunun aksine sohbet için gitmiştim. Ve çokta keyifli sohbetler yaptık. İsim panosunda isim aramak için Tılsımdaki bi arkadaşla birbirimizin üstüne çıktık .
Önemli olan burada oyunun oyun olmadığını anlamanız ama sanmıyorum ki anlarsınız.
Eşya düşürme sistemlerini, oyuncunun istediğini şikayetlerini ve düşüncelerini falan tartıştık biraz gayette hoş bir konu oldu.
Ayriyetten panoları incelerken hiyoroglifler hakkında da fikirlerimizi paylaştık ve oyun geleceği hakkında konuştuk.
Neyse yarın yine gelen arkadaşlarla sohbet ederiz inşallah. Herkese iyi fuarlar hayırlı akşamlar...
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.