3 Kişi KENAN !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: 3 Kişi KENAN !

Mesaj gönderen wonka »

XxVelocitybuffxX yazdı:
wonka yazdı:
XxVelocitybuffxX yazdı:Dostum ben zaten burda , 2 kişiyle kenan kestiğimizi övmüyorum , 3 kişiyken bile madalya vermesine kızıyorum.
6 kişiyle bölgeden hiç mi boş çıkmadın? 3 kişiyle kesince item düşecek diye birşey mi var..

6 kişiyle bölgeden çok boş çıktık bizde böyle düşündük yaptık insanların fikirlerine saygı duymayı öğrenmelisin.
Boş insansın
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
scream20
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Osmanlı Devleti Aliyye

Mesaj gönderen scream20 »

XxVelocitybuffxX yazdı:Bugün kaç kere kenan attık fakat hiç birinde bir item vermedi şifacı olduğum halde. Bizde düşündük taşındık ve 3 kişi kenan atalım belki verir dedik . 1 Y2 , 1 Şifa , 1 Tank(AFK) . Yani 2 kişi kestik kenana kadar . Motor ve düşüneni atladık tabi. İşte fotoğraflar ve bir süpriz var :

Resim
Resim
Resim
Resim

Evet Arkadaşlar Bir süpriz var demiştim :) O süprizde şu , HEPİMİZE YİNE YİNE YİNE YİNE MADALYA ! Artık yeter la oyunu bırakma noktasına geldim :D
arakdaşım bu yaptıgınız biz çok kes yaptık bazen 2 büyü 1 savaş girdik bazen 2 şifa 1 büyü kombinasyonları çogaltık ve sonunda şu knaıya vardım içeriye 2+2+2 giriceksin bu şekildi girdigimde herkzamn içinbir item düşüyor junondan zırh ne kadar zor düşüyor biliyorsunuz ben bu teknikle gidiyorum zırh olmadan çıktıgı daha bilmem
Kullanıcı avatarı
veyselbaba
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği

Mesaj gönderen veyselbaba »

XxVelocitybuffxX yazdı:Bugün kaç kere kenan attık fakat hiç birinde bir item vermedi şifacı olduğum halde. Bizde düşündük taşındık ve 3 kişi kenan atalım belki verir dedik . 1 Y2 , 1 Şifa , 1 Tank(AFK) . Yani 2 kişi kestik kenana kadar . Motor ve düşüneni atladık tabi. İşte fotoğraflar ve bir süpriz var :

Evet Arkadaşlar Bir süpriz var demiştim :) O süprizde şu , HEPİMİZE YİNE YİNE YİNE YİNE MADALYA ! Artık yeter la oyunu bırakma noktasına geldim :D
Aynı sunucudayız belki görmüşsündür geçtiğimiz vumartesi günü 2 yıldır uğraşıpta düşüremediğim evo yüzük ilk junonda tankıma düştü hazır arttrıcılar var dedim zorlucam dedim ilk junonda düşünce bende şaşırdım vede senin gibi az kişiyle girince düşer diye 4 kişi bile kestim Y2 var nasılsa diye ama öyle olmuyor işte az kişiyle kesince inat eder gibi madalya harici bir şey vermiyor.

Kenandan da büyücümün nuc kolyesi vardı eksik onuda aşağı yukarı 2,5 yıldır uğraştığım halde düşüremedim 3 kişi bir çok kez kestim kimseye haber etmeden ama sonuç aynı sizinki gibi oldu ve geçen pazar nuc kolyenin düştüğünün ertesi günüde nuc kolye düştü (ard arda 13 cü kesişimde ama ara vermeden : D ) ve sonunda 2331 fizik + met1 yaptım çarı 8-)

Yani benim buradan kazandığım deneyim az kişi girmek item olasılığını azaltmıyor düşürüyor bence çünkü bu dediğim yüzük ve kolye 6 kişi iken düştü.
Hiç bir çemberli arttrıcı olmadığı haldede nuc kolyeden sonra attığım ilk x te trans ayak düştü x defterini kapattım bence çemberli arttrıcılarda pek işe yaramıyor tamamen denk gelme sistemi item sana denk gelirse bi bakıyorsun çantada ;)

İnş eksiklerini kısa zamanda tamamlarsın...
Veyselbaba ,,,VeYseLFAtHeR ,,,IIVeYseLFAtHeRII
Bıçak Kılıç^ ,,, ,Mev. Asa^,,, Kıyamet Asa^,,Trans Asa^,,
Taş Balta^,,Hidro Asa^[Gazap 1 3] ,[Yıldırım 2],[BB3],[Kons 1 2]
[Ofansif Dövüşme 2 3]
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

y2 siz , 1 tank 1 şifa 1 büyü kesmiştik anka da :) sadece biraz uzun sürmüştü
Resim
Kullanıcı avatarı
XxVelocitybuffxX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Kelime İ Şehadet

Mesaj gönderen XxVelocitybuffxX »

Bizde sadece 1 y2 ve ben tankın işi vardı tank geldiğinde kenanın canı 10 falandı zaten geldiği gibi poşetini aldı . Sizin o tankın düşünene kadar topluyor dediğinizi biz tek y2 ile yapıyoruz aynen o cehennem'in videosu gibi zaten o videoyu görüp gittik. 15 , 16 dk da falan gittik çok hızlıydı sadece kenanda şarteller uğraştırdı oda 5 dk falan aldı toplam 20 dk da bitirdik .Teşekkürler Nocomment :)
Öfkeyle Kalkan Zararla Otururmuş ya ,O Öyle Değil İşte ; Ben Öfkeyle Kalkarsam Zarar Vermeden Oturmam.

Kelime İ Şehadet & Perspektif

Velocitybuff[*]
Bakteryy[*][/color]
Kullanıcı avatarı
XxVelocitybuffxX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

wonka yazdı:
XxVelocitybuffxX yazdı:
wonka yazdı:
XxVelocitybuffxX yazdı:Dostum ben zaten burda , 2 kişiyle kenan kestiğimizi övmüyorum , 3 kişiyken bile madalya vermesine kızıyorum.
6 kişiyle bölgeden hiç mi boş çıkmadın? 3 kişiyle kesince item düşecek diye birşey mi var..

6 kişiyle bölgeden çok boş çıktık bizde böyle düşündük yaptık insanların fikirlerine saygı duymayı öğrenmelisin.
Boş insansın

Sen çok dolusun be dostum :))
Öfkeyle Kalkan Zararla Otururmuş ya ,O Öyle Değil İşte ; Ben Öfkeyle Kalkarsam Zarar Vermeden Oturmam.

Velocitybuff[*]
Bakteryy[*][/color]
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen wonka »

Egon var belli ama burası tatmin etme platformu değil ;)
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
XxVelocitybuffxX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

wonka yazdı:Egon var belli ama burası tatmin etme platformu değil ;)

Egosu olan belli oluyor yediremiyon mu 2 kişi kestik diye :) Sana kalmadık ne düşündğün umurumda bile değil :)

Velocitybuff[*]
Bakteryy[*][/color]
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen wonka »

XxVelocitybuffxX yazdı:

Egosu olan belli oluyor yediremiyon mu 2 kişi kestik diye :) Sana kalmadık ne düşündğün umurumda bile değil :)
Neyini yediremiyim görende sancak atomu parçalamışsın her 2 kişi kesen foruma konu açsaydı bana madalya düştü diye ne durumda olurduk farkındamısın?
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

XxVelocitybuffxX yazdı:

Gaffar'ı 2 kişi kesmedin :) Altı üstü bi kenan :D herkesin deneyip %99 kesebileceği bi boss :)

Sana şunu diyeyim , Y2 li büyücüm ile Kenana kadar slotları çok rahat alırım (M2.5 Maraton nadide , Maraton ayak :D ). Motorin ve Düşüneni kesmeden tabii..
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön