Boş insansınXxVelocitybuffxX yazdı:wonka yazdı:6 kişiyle bölgeden hiç mi boş çıkmadın? 3 kişiyle kesince item düşecek diye birşey mi var..XxVelocitybuffxX yazdı:Dostum ben zaten burda , 2 kişiyle kenan kestiğimizi övmüyorum , 3 kişiyken bile madalya vermesine kızıyorum.
6 kişiyle bölgeden çok boş çıktık bizde böyle düşündük yaptık insanların fikirlerine saygı duymayı öğrenmelisin.
3 Kişi KENAN !
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: 3 Kişi KENAN !
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- scream20
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Osmanlı Devleti Aliyye
arakdaşım bu yaptıgınız biz çok kes yaptık bazen 2 büyü 1 savaş girdik bazen 2 şifa 1 büyü kombinasyonları çogaltık ve sonunda şu knaıya vardım içeriye 2+2+2 giriceksin bu şekildi girdigimde herkzamn içinbir item düşüyor junondan zırh ne kadar zor düşüyor biliyorsunuz ben bu teknikle gidiyorum zırh olmadan çıktıgı daha bilmemXxVelocitybuffxX yazdı:Bugün kaç kere kenan attık fakat hiç birinde bir item vermedi şifacı olduğum halde. Bizde düşündük taşındık ve 3 kişi kenan atalım belki verir dedik . 1 Y2 , 1 Şifa , 1 Tank(AFK) . Yani 2 kişi kestik kenana kadar . Motor ve düşüneni atladık tabi. İşte fotoğraflar ve bir süpriz var :
Evet Arkadaşlar Bir süpriz var demiştimO süprizde şu , HEPİMİZE YİNE YİNE YİNE YİNE MADALYA ! Artık yeter la oyunu bırakma noktasına geldim
- veyselbaba
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği
Aynı sunucudayız belki görmüşsündür geçtiğimiz vumartesi günü 2 yıldır uğraşıpta düşüremediğim evo yüzük ilk junonda tankıma düştü hazır arttrıcılar var dedim zorlucam dedim ilk junonda düşünce bende şaşırdım vede senin gibi az kişiyle girince düşer diye 4 kişi bile kestim Y2 var nasılsa diye ama öyle olmuyor işte az kişiyle kesince inat eder gibi madalya harici bir şey vermiyor.XxVelocitybuffxX yazdı:Bugün kaç kere kenan attık fakat hiç birinde bir item vermedi şifacı olduğum halde. Bizde düşündük taşındık ve 3 kişi kenan atalım belki verir dedik . 1 Y2 , 1 Şifa , 1 Tank(AFK) . Yani 2 kişi kestik kenana kadar . Motor ve düşüneni atladık tabi. İşte fotoğraflar ve bir süpriz var :
Evet Arkadaşlar Bir süpriz var demiştimO süprizde şu , HEPİMİZE YİNE YİNE YİNE YİNE MADALYA ! Artık yeter la oyunu bırakma noktasına geldim
Kenandan da büyücümün nuc kolyesi vardı eksik onuda aşağı yukarı 2,5 yıldır uğraştığım halde düşüremedim 3 kişi bir çok kez kestim kimseye haber etmeden ama sonuç aynı sizinki gibi oldu ve geçen pazar nuc kolyenin düştüğünün ertesi günüde nuc kolye düştü (ard arda 13 cü kesişimde ama ara vermeden : D ) ve sonunda 2331 fizik + met1 yaptım çarı
Yani benim buradan kazandığım deneyim az kişi girmek item olasılığını azaltmıyor düşürüyor bence çünkü bu dediğim yüzük ve kolye 6 kişi iken düştü.
Hiç bir çemberli arttrıcı olmadığı haldede nuc kolyeden sonra attığım ilk x te trans ayak düştü x defterini kapattım bence çemberli arttrıcılarda pek işe yaramıyor tamamen denk gelme sistemi item sana denk gelirse bi bakıyorsun çantada
İnş eksiklerini kısa zamanda tamamlarsın...
Veyselbaba ,,,VeYseLFAtHeR ,,,IIVeYseLFAtHeRII
Bıçak Kılıç^ ,,, ,Mev. Asa^,,, Kıyamet Asa^,,Trans Asa^,,
Taş Balta^,,Hidro Asa^[Gazap 1 3] ,[Yıldırım 2],[BB3],[Kons 1 2]
[Ofansif Dövüşme 2 3]
Bıçak Kılıç^ ,,, ,Mev. Asa^,,, Kıyamet Asa^,,Trans Asa^,,
Taş Balta^,,Hidro Asa^[Gazap 1 3] ,[Yıldırım 2],[BB3],[Kons 1 2]
[Ofansif Dövüşme 2 3]
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- XxVelocitybuffxX
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Kelime İ Şehadet
Bizde sadece 1 y2 ve ben tankın işi vardı tank geldiğinde kenanın canı 10 falandı zaten geldiği gibi poşetini aldı . Sizin o tankın düşünene kadar topluyor dediğinizi biz tek y2 ile yapıyoruz aynen o cehennem'in videosu gibi zaten o videoyu görüp gittik. 15 , 16 dk da falan gittik çok hızlıydı sadece kenanda şarteller uğraştırdı oda 5 dk falan aldı toplam 20 dk da bitirdik .Teşekkürler Nocomment 
Öfkeyle Kalkan Zararla Otururmuş ya ,O Öyle Değil İşte ; Ben Öfkeyle Kalkarsam Zarar Vermeden Oturmam.
Kelime İ Şehadet & Perspektif
Velocitybuff[*]
Bakteryy[*][/color]
Velocitybuff[*]
Bakteryy[*][/color]
- XxVelocitybuffxX
- Salgın Koruyucusu
wonka yazdı:Boş insansınXxVelocitybuffxX yazdı:wonka yazdı:6 kişiyle bölgeden hiç mi boş çıkmadın? 3 kişiyle kesince item düşecek diye birşey mi var..XxVelocitybuffxX yazdı:Dostum ben zaten burda , 2 kişiyle kenan kestiğimizi övmüyorum , 3 kişiyken bile madalya vermesine kızıyorum.
6 kişiyle bölgeden çok boş çıktık bizde böyle düşündük yaptık insanların fikirlerine saygı duymayı öğrenmelisin.
Sen çok dolusun be dostum
Öfkeyle Kalkan Zararla Otururmuş ya ,O Öyle Değil İşte ; Ben Öfkeyle Kalkarsam Zarar Vermeden Oturmam.
Velocitybuff[*]
Bakteryy[*][/color]
Velocitybuff[*]
Bakteryy[*][/color]
- XxVelocitybuffxX
- Salgın Koruyucusu
wonka yazdı:Egon var belli ama burası tatmin etme platformu değil![]()
Egosu olan belli oluyor yediremiyon mu 2 kişi kestik diye
Velocitybuff[*]
Bakteryy[*][/color]
Velocitybuff[*]
Bakteryy[*][/color]
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Neyini yediremiyim görende sancak atomu parçalamışsın her 2 kişi kesen foruma konu açsaydı bana madalya düştü diye ne durumda olurduk farkındamısın?XxVelocitybuffxX yazdı:wonka yazdı:Egon var belli ama burası tatmin etme platformu değil![]()
Egosu olan belli oluyor yediremiyon mu 2 kişi kestik diyeSana kalmadık ne düşündğün umurumda bile değil
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Gaffar'ı 2 kişi kesmedinXxVelocitybuffxX yazdı:wonka yazdı:Egon var belli ama burası tatmin etme platformu değil![]()
Egosu olan belli oluyor yediremiyon mu 2 kişi kestik diyeSana kalmadık ne düşündğün umurumda bile değil
Sana şunu diyeyim , Y2 li büyücüm ile Kenana kadar slotları çok rahat alırım (M2.5 Maraton nadide , Maraton ayak