Bugün kaç kere kenan attık fakat hiç birinde bir item vermedi şifacı olduğum halde. Bizde düşündük taşındık ve 3 kişi kenan atalım belki verir dedik . 1 Y2 , 1 Şifa , 1 Tank(AFK) . Yani 2 kişi kestik kenana kadar . Motor ve düşüneni atladık tabi. İşte fotoğraflar ve bir süpriz var :
Evet Arkadaşlar Bir süpriz var demiştim O süprizde şu , HEPİMİZE YİNE YİNE YİNE YİNE MADALYA ! Artık yeter la oyunu bırakma noktasına geldim
Öfkeyle Kalkan Zararla Otururmuş ya ,O Öyle Değil İşte ; Ben Öfkeyle Kalkarsam Zarar Vermeden Oturmam.
Kişi sayısını azaltmanın şansınızı arttıracağını düşünmüyorum ben itmeler random düzenleniyor örnk: Kadın büyücü kolye çıktı 3 tane erkek oldumu yine madalya laır çıkarsınız 6 tane oldumu yine madalya alır çıkarsınız
Yada şöyle özetliyim çünkü şansınızı arttırmaz diyince yanlış anlaşılacağım;
Eşya düşürme şansını arttırmaz aksine azaltrı eğer daha fazla değişik classdan değişik cinsiyetten kişi olursa eşya düşme şansı okadar artar bu yöntem sadece eşyanın size düşme şansını arttırır
Ayrıca üstüne baktımda kenandan ne alacağın var niye bırakmıyorsun peşini
Johan (29) [2007-2008]Eskiteam (49)[2008-2010]Qralşifacı (49) [2009-2016]] Batuqqan (49)[2013-2016]
batugun yazdı:Kişi sayısını azaltmanın şansınızı arttıracağını düşünmüyorum ben itmeler random düzenleniyor örnk: Kadın büyücü kolye çıktı 3 tane erkek oldumu yine madalya laır çıkarsınız 6 tane oldumu yine madalya alır çıkarsınız
Yada şöyle özetliyim çünkü şansınızı arttırmaz diyince yanlış anlaşılacağım;
Eşya düşürme şansını arttırmaz aksine azaltrı eğer daha fazla değişik classdan değişik cinsiyetten kişi olursa eşya düşme şansı okadar artar bu yöntem sadece eşyanın size düşme şansını arttırır
Ayrıca üstüne baktımda kenandan ne alacağın var niye bırakmıyorsun peşini
Çok teşekkür ediyorum kaç yıllık oyuncuyum bunu hiç farketmedim yada bilmiyordum desem yeridir neyse bilmemek değil öğrenmemek ayıptır bizde bir dakine , 1 erkek büyücü , 1 kadın büyücü . 1 Erkek şifacı , 1 Kadın Şifacı , 1 Erkek tank , 1 kadın tank götürürüz sıkıyorsa vermesin Kenandan alacağım sadece fundi yüzük kenanı fullemeden ç.t girmek istemiyorum öyle bir hedefim var
Öfkeyle Kalkan Zararla Otururmuş ya ,O Öyle Değil İşte ; Ben Öfkeyle Kalkarsam Zarar Vermeden Oturmam.