Sayın [GM] Nocomment bi bakar mısın ?
Sayın [GM] Nocomment bi bakar mısın ?
Öncelikle şunu belirteyim ki gereksiz kişiler yorum yapmasın forum yöneticileri de konuyu üst düzey bir yönetici yanıt vermeden kaldırmasın . Sancak sunucusunda adıma açılan benle alakası olmayan ya da adımı kullanılarak edilen küfürler , yapılan akçe satışları gibi şeyler yüzünden sürekli karahterlerim ceza almakta . 5 gün susturulma cezası alan karahterime cezası kalkınca sadece iki tane yonca almak için girdim pazarlık yapıp yoncayı aldım sonrada karahtere girmedim . Sonrasında destek takımından mesaj geldi " 7 gün susturulma cezası aldınız" diye . Pazarlık yaparken yanlış anlaşılacak bir söz dahi söylemedim neyin cezası bu ? Haksız yere sürekli ceza alıyorum bu da artarak geliyor yakında hesabım sınırsız kapatılacak bu yüzden . Sunucumuzda destek takımında olanların arkadaşları hiç bir ceza almıyor hatta ve hatta arkadaşlarını takıma sokmaya çalışıyorlar bunu da söylemiş olayım . Ha bu arada "pkkyı destekliyorum bayrağınızı indircem" diyen birinin hiç bir ceza almaması çok garip değil mi ? Bu konu için destek formuna başvurun demeyin başvurduğum halde ceza almadı . "Türk ırkı sağ olsun" dediğim için "ırkçılık"tan hesabımı kapadınız buna hiç bir tepki yok . Sunumuzda maymun dilinde açılan karahterler var keçakurda bunlardan birine örnek ha bi de lonca var ölümünexkürdüz diye . Şikayetler sonucu gene ceza almadılar halende ceza almazlarsa bende karahterlerimin adını IRKÇIYIZ ,YaTÜRKsünYaPiç , YaşasınIRKÇILIK gibi isimler koyacağım . Lütfen bu konuya cevap olarak bir [GM] ya da [DEV] yanıt versin başka birisi yanıt verirse yeniden konu açacağım .
Re: Sayın [GM] Nocomment bi bakar mısın ?
Merhabalar
Oyuncular ile polemiğe girmek yasak ama bu söylediğiniz laflar ,yazdıklarınız yenilir yutulur değil.
Rica ediyorum böyle savsataları foruma açıp insanların kafasına gereksiz yormayın .
Kurallarımızı ihlal edenler cezadan asla kurtulamaz ve kurallarımızın başında Terör örgütleri propogandası yapanlar vardır .
Bu dili bilmiyorum , sizin özel bir yeteneğiniz var sanırım
Forum isminiz bu kural ihlaline girdiğinden , hesabınızı kapatıyorum
saygılarımla
Bu imkansız bir şey . sizin adınıza benzer hesap açıldı diye , hesabınız ceza almaz.Sancak sunucusunda adıma açılan benle alakası olmayan ya da adımı kullanılarak edilen küfürler , yapılan akçe satışları gibi şeyler yüzünden sürekli karahterlerim ceza almakta .
Yanlış anlaşılan bir durum var ise, hakkınızı arayabilirsiniz. Yok ! şifre paylaşıyorsanız ,oyunda olsanızda olmasınızda , kural ihlaline sebep olan davranışlar yüzünden hesabınız ceza alır . Ki genelde şifre paylaştığınız ve kural ihlali yapan arkadaşlarınız , sizin yokluğunuzda '' hesaba asla girmediklerini ve kural ihlali yapmadıklarını söylerler size '' .5 gün susturulma cezası alan karahterime cezası kalkınca sadece iki tane yonca almak için girdim pazarlık yapıp yoncayı aldım sonrada karahtere girmedim . Sonrasında destek takımından mesaj geldi " 7 gün susturulma cezası aldınız" diye . Pazarlık yaparken yanlış anlaşılacak bir söz dahi söylemedim neyin cezası bu ? Haksız yere sürekli ceza alıyorum bu da artarak geliyor yakında hesabım sınırsız kapatılacak bu yüzden .
Sunucunuzda oynayanların arkadaşları ceza almıyor mu ? Bu yalana sizde inandınız yani . Elinizde kanıt varsa lütfen bana bildirin gerekeni yapalım , kanıt yok ise çamur at izi kalsın felsefesi etik değilSunucumuzda destek takımında olanların arkadaşları hiç bir ceza almıyor hatta ve hatta arkadaşlarını takıma sokmaya çalışıyorlar bunu da söylemiş olayım .
sadece PKK mı ? Türkiye Cumhuriyetini içerden ve dışarıdan yıkmaya çalışan ne kadar terör örgütü var ise biz Sobee olarak hiç birini desteklemiyoruz. Bunu daha öğrenemediniz mi ?Ha bu arada "pkkyı destekliyorum bayrağınızı indircem" diyen birinin hiç bir ceza almaması çok garip değil mi ? Bu konu için destek formuna başvurun demeyin başvurduğum halde ceza almadı .
Oyuncular ile polemiğe girmek yasak ama bu söylediğiniz laflar ,yazdıklarınız yenilir yutulur değil.
Rica ediyorum böyle savsataları foruma açıp insanların kafasına gereksiz yormayın .
Kurallarımızı ihlal edenler cezadan asla kurtulamaz ve kurallarımızın başında Terör örgütleri propogandası yapanlar vardır .
Oyun içinde her türlü ırkçılık ve ötekileştirmeye karşıyız. Durduk yere bu cümleyi kullanmadığınız, birilerini aşşağılama adına kullandığınız aşikar , BKZ: Forum adınız . Bu kurali ihal edenler gerekli cezayı alır ."Türk ırkı sağ olsun" dediğim için "ırkçılık"tan hesabımı kapadınız buna hiç bir tepki yok .
Maymun diliSunumuzda maymun dilinde açılan karahterler var keçakurda bunlardan birine örnek ha bi de lonca var ölümünexkürdüz diye .
Oyun içinde kural ihlaline giren isimler var ise '' Şikayet Et'' butonu ile bize bildirin lütfen . Kural ihlali yapanlara kural ihalli yaparak cevap verirseniz sizde yaptırımlara maruz kalırsınız .Şikayetler sonucu gene ceza almadılar halende ceza almazlarsa bende karahterlerimin adını IRKÇIYIZ ,YaTÜRKsünYaPiç , YaşasınIRKÇILIK gibi isimler koyacağım . Lütfen bu konuya cevap olarak bir [GM] ya da [DEV] yanıt versin başka birisi yanıt verirse yeniden konu açacağım .
Forum isminiz bu kural ihlaline girdiğinden , hesabınızı kapatıyorum
saygılarımla