Sayın [GM] Nocomment bi bakar mısın ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
IRKCIYIZ1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Sayın [GM] Nocomment bi bakar mısın ?

Mesaj gönderen IRKCIYIZ1 »

Öncelikle şunu belirteyim ki gereksiz kişiler yorum yapmasın forum yöneticileri de konuyu üst düzey bir yönetici yanıt vermeden kaldırmasın . Sancak sunucusunda adıma açılan benle alakası olmayan ya da adımı kullanılarak edilen küfürler , yapılan akçe satışları gibi şeyler yüzünden sürekli karahterlerim ceza almakta . 5 gün susturulma cezası alan karahterime cezası kalkınca sadece iki tane yonca almak için girdim pazarlık yapıp yoncayı aldım sonrada karahtere girmedim . Sonrasında destek takımından mesaj geldi " 7 gün susturulma cezası aldınız" diye . Pazarlık yaparken yanlış anlaşılacak bir söz dahi söylemedim neyin cezası bu ? Haksız yere sürekli ceza alıyorum bu da artarak geliyor yakında hesabım sınırsız kapatılacak bu yüzden . Sunucumuzda destek takımında olanların arkadaşları hiç bir ceza almıyor hatta ve hatta arkadaşlarını takıma sokmaya çalışıyorlar bunu da söylemiş olayım . Ha bu arada "pkkyı destekliyorum bayrağınızı indircem" diyen birinin hiç bir ceza almaması çok garip değil mi ? Bu konu için destek formuna başvurun demeyin başvurduğum halde ceza almadı . "Türk ırkı sağ olsun" dediğim için "ırkçılık"tan hesabımı kapadınız buna hiç bir tepki yok . Sunumuzda maymun dilinde açılan karahterler var keçakurda bunlardan birine örnek ha bi de lonca var ölümünexkürdüz diye . Şikayetler sonucu gene ceza almadılar halende ceza almazlarsa bende karahterlerimin adını IRKÇIYIZ ,YaTÜRKsünYaPiç , YaşasınIRKÇILIK gibi isimler koyacağım . Lütfen bu konuya cevap olarak bir [GM] ya da [DEV] yanıt versin başka birisi yanıt verirse yeniden konu açacağım .
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Sayın [GM] Nocomment bi bakar mısın ?

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar
Sancak sunucusunda adıma açılan benle alakası olmayan ya da adımı kullanılarak edilen küfürler , yapılan akçe satışları gibi şeyler yüzünden sürekli karahterlerim ceza almakta .
Bu imkansız bir şey . sizin adınıza benzer hesap açıldı diye , hesabınız ceza almaz.
5 gün susturulma cezası alan karahterime cezası kalkınca sadece iki tane yonca almak için girdim pazarlık yapıp yoncayı aldım sonrada karahtere girmedim . Sonrasında destek takımından mesaj geldi " 7 gün susturulma cezası aldınız" diye . Pazarlık yaparken yanlış anlaşılacak bir söz dahi söylemedim neyin cezası bu ? Haksız yere sürekli ceza alıyorum bu da artarak geliyor yakında hesabım sınırsız kapatılacak bu yüzden .
Yanlış anlaşılan bir durum var ise, hakkınızı arayabilirsiniz. Yok ! şifre paylaşıyorsanız ,oyunda olsanızda olmasınızda , kural ihlaline sebep olan davranışlar yüzünden hesabınız ceza alır . Ki genelde şifre paylaştığınız ve kural ihlali yapan arkadaşlarınız , sizin yokluğunuzda '' hesaba asla girmediklerini ve kural ihlali yapmadıklarını söylerler size '' .
Sunucumuzda destek takımında olanların arkadaşları hiç bir ceza almıyor hatta ve hatta arkadaşlarını takıma sokmaya çalışıyorlar bunu da söylemiş olayım .
Sunucunuzda oynayanların arkadaşları ceza almıyor mu ? Bu yalana sizde inandınız yani . Elinizde kanıt varsa lütfen bana bildirin gerekeni yapalım , kanıt yok ise çamur at izi kalsın felsefesi etik değil
Ha bu arada "pkkyı destekliyorum bayrağınızı indircem" diyen birinin hiç bir ceza almaması çok garip değil mi ? Bu konu için destek formuna başvurun demeyin başvurduğum halde ceza almadı .
sadece PKK mı ? Türkiye Cumhuriyetini içerden ve dışarıdan yıkmaya çalışan ne kadar terör örgütü var ise biz Sobee olarak hiç birini desteklemiyoruz. Bunu daha öğrenemediniz mi ?
Oyuncular ile polemiğe girmek yasak ama bu söylediğiniz laflar ,yazdıklarınız yenilir yutulur değil.
Rica ediyorum böyle savsataları foruma açıp insanların kafasına gereksiz yormayın .

Kurallarımızı ihlal edenler cezadan asla kurtulamaz ve kurallarımızın başında Terör örgütleri propogandası yapanlar vardır .

"Türk ırkı sağ olsun" dediğim için "ırkçılık"tan hesabımı kapadınız buna hiç bir tepki yok .
Oyun içinde her türlü ırkçılık ve ötekileştirmeye karşıyız. Durduk yere bu cümleyi kullanmadığınız, birilerini aşşağılama adına kullandığınız aşikar , BKZ: Forum adınız . Bu kurali ihal edenler gerekli cezayı alır .
Sunumuzda maymun dilinde açılan karahterler var keçakurda bunlardan birine örnek ha bi de lonca var ölümünexkürdüz diye .
Maymun dili :) Bu dili bilmiyorum , sizin özel bir yeteneğiniz var sanırım
Şikayetler sonucu gene ceza almadılar halende ceza almazlarsa bende karahterlerimin adını IRKÇIYIZ ,YaTÜRKsünYaPiç , YaşasınIRKÇILIK gibi isimler koyacağım . Lütfen bu konuya cevap olarak bir [GM] ya da [DEV] yanıt versin başka birisi yanıt verirse yeniden konu açacağım .
Oyun içinde kural ihlaline giren isimler var ise '' Şikayet Et'' butonu ile bize bildirin lütfen . Kural ihlali yapanlara kural ihalli yaparak cevap verirseniz sizde yaptırımlara maruz kalırsınız .

Forum isminiz bu kural ihlaline girdiğinden , hesabınızı kapatıyorum

saygılarımla

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön