380 kp :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
antinKUNTIN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: 380 kp :)

Mesaj gönderen antinKUNTIN »

SeRRuh yazdı:Ben bir kere Respecdet i kesmistim mevcut klan param eksilmişti :shock:
Ya oha ama artık :D Ulan az destekli sallayın sövdüreceniz yeminle. Ceza almamam lazım zorlamayın.
İyi miyim? Bu tamamen benim problemim.
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Respected »

antinKUNTIN yazdı:
SeRRuh yazdı:Ben bir kere Respecdet i kesmistim mevcut klan param eksilmişti :shock:
Ya oha ama artık :D Ulan az destekli sallayın sövdüreceniz yeminle. Ceza almamam lazım zorlamayın.
Bu konuyu ciddiye aldığın için kendine sövebilirsin. Üstelik ceza alacagını da sanmıyorum. ;)

Arkadaşım bana 2 kelam edelim diye laf atmış, selamlar gönderiyorum Murat'ıma... :)
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

antinKUNTIN yazdı:
Cyprinidae familyasına adını veren tatlı su balığıdır Göl ve yavaş akan derelerde bulunur. Uzun gövdeli, solucan, böcek larvaları ve bitkilerle beslenen bir dip balığıdır.

Bildin mi bu balığı? 5 harfli S ile başlayıp N ile bitiyor.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Respected yazdı:
antinKUNTIN yazdı:
Bu konuyu ciddiye aldığın için kendine sövebilirsin. Üstelik ceza alacagını da sanmıyorum. ;)

Arkadaşım bana 2 kelam edelim diye laf atmış, selamlar gönderiyorum Murat'ıma... :)
Bırak uğraşma kimseyle baksınlar dalgalarına :) aleyküm selam ünal'ım görünce dayanamadım bi laf atayım didim :) sahi nerede benim klan paralarım? seni kestikten sonra daha hiç gelmediler göremedim onları ben artık gelmeyecekler mi? tamamen mi gittiler :(

“Genel Etkileşim” sayfasına dön