Ya oha ama artıkSeRRuh yazdı:Ben bir kere Respecdet i kesmistim mevcut klan param eksilmişti :shock:
380 kp :)
- antinKUNTIN
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: 380 kp :)
İyi miyim? Bu tamamen benim problemim.
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Klan: Arzın Çocukları
Bu konuyu ciddiye aldığın için kendine sövebilirsin. Üstelik ceza alacagını da sanmıyorum.antinKUNTIN yazdı:Ya oha ama artıkSeRRuh yazdı:Ben bir kere Respecdet i kesmistim mevcut klan param eksilmişti :shock:Ulan az destekli sallayın sövdüreceniz yeminle. Ceza almamam lazım zorlamayın.
Arkadaşım bana 2 kelam edelim diye laf atmış, selamlar gönderiyorum Murat'ıma...

- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini

- Lonca: Donquixote Family
Cyprinidae familyasına adını veren tatlı su balığıdır Göl ve yavaş akan derelerde bulunur. Uzun gövdeli, solucan, böcek larvaları ve bitkilerle beslenen bir dip balığıdır.antinKUNTIN yazdı:Ya oha ama artıkSeRRuh yazdı:Ben bir kere Respecdet i kesmistim mevcut klan param eksilmişti :shock:Ulan az destekli sallayın sövdüreceniz yeminle. Ceza almamam lazım zorlamayın.
Bildin mi bu balığı? 5 harfli S ile başlayıp N ile bitiyor.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Bırak uğraşma kimseyle baksınlar dalgalarınaRespected yazdı:Bu konuyu ciddiye aldığın için kendine sövebilirsin. Üstelik ceza alacagını da sanmıyorum.antinKUNTIN yazdı:Ya oha ama artıkSeRRuh yazdı:Ben bir kere Respecdet i kesmistim mevcut klan param eksilmişti :shock:Ulan az destekli sallayın sövdüreceniz yeminle. Ceza almamam lazım zorlamayın.
![]()
Arkadaşım bana 2 kelam edelim diye laf atmış, selamlar gönderiyorum Murat'ıma...![]()