kişi telefon etmedi. Ben etmek istedim . Kişi yakın arkadaşım olduğu için orhabn abinin numarasını istedim o da arıyom falan dedi uydurdu, bulamadım dedi. Sonra Büyüsanatı (Hatemabi)numarayı verdi ben aradım. Yani onun aradığı falan yok. Ayrıca çaldıktan bir gün sonra çaldıgı carın sahibine geçmiş olsun ziyaretine gidecek kadar yüzsüz biriymiş. Yazıklar olsun cagatay yazıklar olsun.DehrayN yazdı:Çalan kişi 3.5 3.5 3.5![]()
Polen adlı şahısı ben sultanorhan ın çalındıgı gün yanında gördüm çarın çalındıgını anlayınca orhan abiye telefon etti ama ulasamadı neden çalan kısı orhan abıyı arasın anlamadım çok feci kafam karıştı :? :? :? :? :?
DADŞORHAN sultanorhan ÇALINDI İletişime Geçmeyiniz
Re: DADŞORHAN sultanorhan ÇALINDI İletişime Geçmeyiniz

sultanorhan yazdı:DehrayN yazdı:Çalan kişi 3.5 3.5 3.5![]()
Polen adlı şahısı ben sultanorhan ın çalındıgı gün yanında gördüm çarın çalındıgını anlayınca orhan abiye telefon etti ama ulasamadı neden çalan kısı orhan abıyı arasın anlamadım çok feci kafam karıştı :? :? :? :? :?
O an Çalan kendisiydi Olay açığa Çıkmaması için Tabiki öyle Söyledi Orda. İtemelrin hepsini polenden aldım şu an çarlarımın Blogunun açılamsını bekliyorum. Hiç bir zman hak yerde kalmaz hakkınızı arayın arkadaşlar. Ve böyle Kişileri Aranızda barındırmayın..
sultanorhan
Hmm... Anladım. Peki Orhan abi şikayetci olacakmısın ?
Ve bu Çağatay dediğiniz kişi Dunqenlordmuydu ne Oydu sanırım değil mi ?
İŞTE çalan kişi bu mesajı yazmış.DunqeonLords yazdı:Arkadaşlar Orhan abi oyunu bıraktırsa bende bırakırım bunu herkes Duysun .. İi oyunlar size .. Dikkali olun Dejavu ya Fazla muhabbet etmeyin..

- sultanorhan
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kişi Savcılığa verilmiş Bulunmakta bundan sonraki gelişmeler savcılık takip edcek bilginzie...

- FreedommakeR
- FareAdam Düşmanı
Eline sağlık hiç bir ceza almasa bile savcılıktan çağrılması bile yeticektir böyle şerefsizlere....sultanorhan yazdı:Kişi Savcılığa verilmiş Bulunmakta bundan sonraki gelişmeler savcılık takip edcek bilginzie...
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Ben baştan sona YIKARIM....
- flash
- Cin Avcısı
- Lonca: Illturkeyllı
Çok acı gerçekten ama iyi olmuş çalan her kimse

Mayıs 2007'den beri...
☜☠☞flash☜☠☞