Malesef DADŞORHAN sultanorhan ÇALINDI İletişime Geçmeyiniz. Messenger dahil ,İletişime geçmeyin ;çarınızı
kaptırırsınız. Hepimize geçmiş olsun. Çalanlara Allah cezasını verecektir.Büyük ihtimalle Dejavu olduğuna inanıyoruz.
Hak yerini bulur inşallah.
DADŞORHAN sultanorhan ÇALINDI İletişime Geçmeyiniz
Re: DADŞORHAN sultanorhan ÇALINDI İletişime Geçmeyiniz
geçmiş olsun abicim..ne diyeyim calan cezasını bulcaktır elbet
[b][list][/li[Vimeo][/Vimeo]st][/b]mete[c[color=#FF0000][/color]ode][/code][u][/u][Dailymotion][/Dailymotion]
- DunqeonLords
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Arkadaşlar Orhan abi oyunu bıraktırsa bende bırakırım bunu herkes Duysun .. İi oyunlar size .. Dikkali olun Dejavu ya Fazla muhabbet etmeyin..
[CS] [ZM server] [genckafe.net] [Yönetim] [<Syn-X> # DunqeonLords*.#]
Eminönü
Dungeonlords saYqıLarımla ..!!
Eminönü
Dungeonlords saYqıLarımla ..!!
gecmış olsun kardeş ..çalınan emekler sahıbıne gerı doner bırgun ya ya fani hayatta yada ebedi hayatta

Siyahgece
yeter bence bu adam herkezin çarını soymaktan bıkmadımı insan biraz delikanlı olur be .. bu zamana kadar harama elimi uzatmadım hele hele 1 oyun için 1 kişinin çarınıda soymam ezik olurum ezigim derim ama milletin item ve çarlarına göz dikmem bu Dejavu vb sahısların yapmıs oldugu hırsızlıkları KINIYORUM..
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
bu arada pardon orhan kardesim geçmiş olsun gereken tüm yardımı yaparım1 pmn yeter bana..
Eminönü
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Bilişim suçlarını burdan bilişim suçları şube müdürlüğüne bildirebilirsiniz...
http://bilisimsuclari.iem.gov.tr/iletisim.html
http://bilisimsuclari.iem.gov.tr/iletisim.html

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- sultanorhan
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Orhan abi özür dilerim
Kimden: �(d------_---_@hotmail.com)
Gönderme tarihi: 20 Şubat 2010 Cumartesi 22:55:45
Kime: orhan ... (orhandemir@hotmail.com)
Merhaba orhan abi Sana bi itirafta bulunucaktım senin hesabını ben çaldım abi kusura bakma üyelik adın qene aynı abi şifren ise denizdeniz.1 abi çok özür dilerim senin için yarattıqım sıkıntı bakımından eşyalarını en kıza zamanda vericeğim abi.. bundan emin ola bilirsin uydum bi şeytana kusura bakma abi bu arada savcılığa şikayet etme abi babamla başım derde qirer sonra ben naparım abi senden defalarca özür dilerim kusura bakmadın inş. verdiğim zararı en kısa zamanda telafi edeceğim msnnide vericeğim msn şifren denizdeniz abi gizli yanıtın sanane laN kusura bakma abi Bu olay burda kapansın gozume uyku qirmior abi yha korkudan ben dersimi aldım abi bundan sonra pcde böğle işler yapmıcağıma şerefim ve namusum üzerine yemin ederim x/
Arkadaşlar Hesabım geri aldım msn adresimde kişi kendisi itiraf ederk bana bunları iletmiş okuyun ibret olsun..
Merhaba orhan abi Sana bi itirafta bulunucaktım senin hesabını ben çaldım abi kusura bakma üyelik adın qene aynı abi şifren ise denizdeniz.1 abi çok özür dilerim senin için yarattıqım sıkıntı bakımından eşyalarını en kıza zamanda vericeğim abi.. bundan emin ola bilirsin uydum bi şeytana kusura bakma abi bu arada savcılığa şikayet etme abi babamla başım derde qirer sonra ben naparım abi senden defalarca özür dilerim kusura bakmadın inş. verdiğim zararı en kısa zamanda telafi edeceğim msnnide vericeğim msn şifren denizdeniz abi gizli yanıtın sanane laN kusura bakma abi Bu olay burda kapansın gozume uyku qirmior abi yha korkudan ben dersimi aldım abi bundan sonra pcde böğle işler yapmıcağıma şerefim ve namusum üzerine yemin ederim x/
Arkadaşlar Hesabım geri aldım msn adresimde kişi kendisi itiraf ederk bana bunları iletmiş okuyun ibret olsun..

sultanorhan yazdı:Orhan abi özür dilerim
YUH diyorum başka birşey demiyorummmm.

-
- Acemi Savaşçı
Helal olsun orhan abı dersını ıyı vermıssın ınsallah dedıgı gıbı bundan sonra kımsenın carına el surmez
xXxUsTaŞiFaCıxXx.....Xxxustabüyücüxxx.....Ölümustası