FRANSA SARAYI AKLIMA GELDİ TILSIMLARI GÖRÜNCE

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
withoutlove
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

FRANSA SARAYI AKLIMA GELDİ TILSIMLARI GÖRÜNCE

Mesaj gönderen withoutlove »

ARKADAŞLAR KUSURUNA BAKMAYIN YÖNETİMİN KENDİLERİNİN HERHANGİ BİR İTEM YADA MATERYAL YADA PARA KLANPARASI SIKINTISI OLMADIĞI İÇİN BU İŞLERİN NASIL YAPILDIĞINI BİLMEDİKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM FRANSIZ SARAYINA GELİNCE KRAL 14 üncü LUİ YE EFENDİM HALK AÇ EKEMEK BULAMIYOR DEDİKLERİNDE MARİA ANTONET DENİLEN KRALIN KARISI EKMEK BULAMIYORLARSA PASTA YESİNLER DEMİŞ O MİSAL SANIRIM YÖNETİMİN PARA KASMAK YADA KP KASMAK GİBİ BİR SIKINTI İÇİNDE OLMAMASI FİYATLARIN BU JADAR FAİŞ SEVİYEYE ÇIKMASINA SEBEB OLMUŞ

OLAY TAMAMEN DRAM KOMEDİ
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
Kullanıcı avatarı
masivaa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: FRANSA SARAYI AKLIMA GELDİ TILSIMLARI GÖRÜNCE

Mesaj gönderen masivaa »

yp sadece oyundaki dibe vurmuş bagımlıları oyalamak bunlar o parayı kasana kadar biz yolumuzu buluruz mantığıdır.. oyunu geliştirecek adamları kalmadı artık bir yenilik yapamazlar.. arıyorlar takip ediyorum ama yok sanmıyorum bu işler yavaş işler.. hele telekom gibi para muslugunu sadece kendine açan bir şirket ise söz konusu hiç sanmıyorum oyun öldü bunu anlayın yoksa sizlere yazık.
Resim

Niceler sultandı, kraldı, şahtı,
Benimle değişti talihi, bahtı,
Yerle bir eyledim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...

2006 - 2011
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

biraz pahalı ama bir de şu yandan bakmak lazım bunlar herkeste olabilecek şeyler olmamalı yani biraz zor üretilmeli
ha şöyle bir şey var 900m sadece bir reçeteye verilmez az normal bi fiyat biçmek lazım
...
Kullanıcı avatarı
weissmann
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen weissmann »

gayet mantıklı yaptıkları adamların her itemin herkeste olmaması gayet doğal, yabancı oyunlarda ses çıkarmıyonuz burdamı çıkıyo adamın bi bildiği varki getirmiş bundan öncekilerde olduğu gibi inşş bu tılsımlara bağımlı bölgelerde gelir.
Kullanıcı avatarı
withoutlove
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen withoutlove »

weissmann yazdı:gayet mantıklı yaptıkları adamların her itemin herkeste olmaması gayet doğal, yabancı oyunlarda ses çıkarmıyonuz burdamı çıkıyo adamın bi bildiği varki getirmiş bundan öncekilerde olduğu gibi inşş bu tılsımlara bağımlı bölgelerde gelir.

Güzel diyon hoş diyonda ben kendi şahsıma konuşmadım orada elbette her ştemin herkeste olması anormal fakat bir reçeteye oyun parası ile 900 000 000 vereceksin üstüne vereceksinde vereceksin bunun doğuracağı negatif sonuçlar ı düşündünmü 1 i yer 1 i bakar kıyamet ondan kopafr hırsızlık arkadaş satmak güvensizlik düşümnsene benim için bişe değişmez ben birine bir eşya yada materyal veriyorsam o kişinin onu almasında yada kullanmasında sakınca görmediğim içindir veya veya veya Bana dediğim gibi fark yapmıyor bana her yol paris bana her yer ankara ama oyun için kötü bir açılım işin gerçeği bu işin makulü vardı oyun içi ticareti canlı tutma adına
örnek

kp tılsımlar 100 000 kp reçeteler 25 000 kp 50 000 kp bunlar makul ve oyunun oynanma seviyesini yükseltecek miktarlar para ile satılan tılsımlar 300 000 000 lira reçeteler 50 000 000 lira 100 000 000 lira olsaydı
daha verim li bir oyun oynama avantajı olurdu
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
Kullanıcı avatarı
halo903
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen halo903 »

withoutlove yazdı:
weissmann yazdı:gayet mantıklı yaptıkları adamların her itemin herkeste olmaması gayet doğal, yabancı oyunlarda ses çıkarmıyonuz burdamı çıkıyo adamın bi bildiği varki getirmiş bundan öncekilerde olduğu gibi inşş bu tılsımlara bağımlı bölgelerde gelir.

Güzel diyon hoş diyonda ben kendi şahsıma konuşmadım orada elbette her ştemin herkeste olması anormal fakat bir reçeteye oyun parası ile 900 000 000 vereceksin üstüne vereceksinde vereceksin bunun doğuracağı negatif sonuçlar ı düşündünmü 1 i yer 1 i bakar kıyamet ondan kopafr hırsızlık arkadaş satmak güvensizlik düşümnsene benim için bişe değişmez ben birine bir eşya yada materyal veriyorsam o kişinin onu almasında yada kullanmasında sakınca görmediğim içindir veya veya veya Bana dediğim gibi fark yapmıyor bana her yol paris bana her yer ankara ama oyun için kötü bir açılım işin gerçeği bu işin makulü vardı oyun içi ticareti canlı tutma adına
örnek

kp tılsımlar 100 000 kp reçeteler 25 000 kp 50 000 kp bunlar makul ve oyunun oynanma seviyesini yükseltecek miktarlar para ile satılan tılsımlar 300 000 000 lira reçeteler 50 000 000 lira 100 000 000 lira olsaydı
daha verim li bir oyun oynama avantajı olurdu
Anlamadım ama katılıyorum bencede
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Neresi mantıklı ? Maksimumum 999m paran olabiliecekken sen buun 900m sini reçeteye verince mantıklı mı olacak ? Allah aşkına biraz mantık biraz insanlığa dönün.BU yapılan işlerden sonra oyunun açığını araştırarak kolay yoldan bunları elde etmek için harekete geçilmiştir bile.O hile çıksa onuda kapatamazlar 1 ay sunucuların fişini çekerler gerçi
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
azade
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen azade »

Dediğin doğru baya ilginç oldu bu gameX hediyesi :)
Yenikayra->AnyOneStopMe
Kullanıcı avatarı
oLmazSaoLmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: We Are The Best

Mesaj gönderen oLmazSaoLmaz »

Karısmayın yönetime iclerınden gelen bı sesı dınlıyorlar :-D
• xSinyoR #

Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Alcatraz24
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Lonca: ^^Bloody Touch^^

Mesaj gönderen Alcatraz24 »

withoutlove yazdı:ARKADAŞLAR KUSURUNA BAKMAYIN YÖNETİMİN KENDİLERİNİN HERHANGİ BİR İTEM YADA MATERYAL YADA PARA KLANPARASI SIKINTISI OLMADIĞI İÇİN BU İŞLERİN NASIL YAPILDIĞINI BİLMEDİKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM FRANSIZ SARAYINA GELİNCE KRAL 14 üncü LUİ YE EFENDİM HALK AÇ EKEMEK BULAMIYOR DEDİKLERİNDE MARİA ANTONET DENİLEN KRALIN KARISI EKMEK BULAMIYORLARSA PASTA YESİNLER DEMİŞ O MİSAL SANIRIM YÖNETİMİN PARA KASMAK YADA KP KASMAK GİBİ BİR SIKINTI İÇİNDE OLMAMASI FİYATLARIN BU JADAR FAİŞ SEVİYEYE ÇIKMASINA SEBEB OLMUŞ

OLAY TAMAMEN DRAM KOMEDİ

Herşeye katılıyorum ancak pasta olayını şöyle açıklayabilirim o zamanlar pasta "bizim şuan ki erişte" olarak geçiyor. bildiğimiz pasta değil haa :D
" ^^Bloody Touch^^ "
Kanlı Dokunuş

ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr

Gördüğün hiçbir şeyden korkmazsın bu doğru, ama heybetini gizli tut, yürüyüşün ölümü korkutuyor !!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön