ARKADAŞLAR KUSURUNA BAKMAYIN YÖNETİMİN KENDİLERİNİN HERHANGİ BİR İTEM YADA MATERYAL YADA PARA KLANPARASI SIKINTISI OLMADIĞI İÇİN BU İŞLERİN NASIL YAPILDIĞINI BİLMEDİKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM FRANSIZ SARAYINA GELİNCE KRAL 14 üncü LUİ YE EFENDİM HALK AÇ EKEMEK BULAMIYOR DEDİKLERİNDE MARİA ANTONET DENİLEN KRALIN KARISI EKMEK BULAMIYORLARSA PASTA YESİNLER DEMİŞ O MİSAL SANIRIM YÖNETİMİN PARA KASMAK YADA KP KASMAK GİBİ BİR SIKINTI İÇİNDE OLMAMASI FİYATLARIN BU JADAR FAİŞ SEVİYEYE ÇIKMASINA SEBEB OLMUŞ
OLAY TAMAMEN DRAM KOMEDİ
FRANSA SARAYI AKLIMA GELDİ TILSIMLARI GÖRÜNCE
- withoutlove
- Cin Avcısı

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
FRANSA SARAYI AKLIMA GELDİ TILSIMLARI GÖRÜNCE
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
Re: FRANSA SARAYI AKLIMA GELDİ TILSIMLARI GÖRÜNCE
yp sadece oyundaki dibe vurmuş bagımlıları oyalamak bunlar o parayı kasana kadar biz yolumuzu buluruz mantığıdır.. oyunu geliştirecek adamları kalmadı artık bir yenilik yapamazlar.. arıyorlar takip ediyorum ama yok sanmıyorum bu işler yavaş işler.. hele telekom gibi para muslugunu sadece kendine açan bir şirket ise söz konusu hiç sanmıyorum oyun öldü bunu anlayın yoksa sizlere yazık.

Niceler sultandı, kraldı, şahtı,
Benimle değişti talihi, bahtı,
Yerle bir eyledim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...
2006 - 2011
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
biraz pahalı ama bir de şu yandan bakmak lazım bunlar herkeste olabilecek şeyler olmamalı yani biraz zor üretilmeli
ha şöyle bir şey var 900m sadece bir reçeteye verilmez az normal bi fiyat biçmek lazım
ha şöyle bir şey var 900m sadece bir reçeteye verilmez az normal bi fiyat biçmek lazım
...
gayet mantıklı yaptıkları adamların her itemin herkeste olmaması gayet doğal, yabancı oyunlarda ses çıkarmıyonuz burdamı çıkıyo adamın bi bildiği varki getirmiş bundan öncekilerde olduğu gibi inşş bu tılsımlara bağımlı bölgelerde gelir.
- withoutlove
- Cin Avcısı

- Sunucu: Anka
weissmann yazdı:gayet mantıklı yaptıkları adamların her itemin herkeste olmaması gayet doğal, yabancı oyunlarda ses çıkarmıyonuz burdamı çıkıyo adamın bi bildiği varki getirmiş bundan öncekilerde olduğu gibi inşş bu tılsımlara bağımlı bölgelerde gelir.
Güzel diyon hoş diyonda ben kendi şahsıma konuşmadım orada elbette her ştemin herkeste olması anormal fakat bir reçeteye oyun parası ile 900 000 000 vereceksin üstüne vereceksinde vereceksin bunun doğuracağı negatif sonuçlar ı düşündünmü 1 i yer 1 i bakar kıyamet ondan kopafr hırsızlık arkadaş satmak güvensizlik düşümnsene benim için bişe değişmez ben birine bir eşya yada materyal veriyorsam o kişinin onu almasında yada kullanmasında sakınca görmediğim içindir veya veya veya Bana dediğim gibi fark yapmıyor bana her yol paris bana her yer ankara ama oyun için kötü bir açılım işin gerçeği bu işin makulü vardı oyun içi ticareti canlı tutma adına
örnek
kp tılsımlar 100 000 kp reçeteler 25 000 kp 50 000 kp bunlar makul ve oyunun oynanma seviyesini yükseltecek miktarlar para ile satılan tılsımlar 300 000 000 lira reçeteler 50 000 000 lira 100 000 000 lira olsaydı
daha verim li bir oyun oynama avantajı olurdu
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
Anlamadım ama katılıyorum bencedewithoutlove yazdı:weissmann yazdı:gayet mantıklı yaptıkları adamların her itemin herkeste olmaması gayet doğal, yabancı oyunlarda ses çıkarmıyonuz burdamı çıkıyo adamın bi bildiği varki getirmiş bundan öncekilerde olduğu gibi inşş bu tılsımlara bağımlı bölgelerde gelir.
Güzel diyon hoş diyonda ben kendi şahsıma konuşmadım orada elbette her ştemin herkeste olması anormal fakat bir reçeteye oyun parası ile 900 000 000 vereceksin üstüne vereceksinde vereceksin bunun doğuracağı negatif sonuçlar ı düşündünmü 1 i yer 1 i bakar kıyamet ondan kopafr hırsızlık arkadaş satmak güvensizlik düşümnsene benim için bişe değişmez ben birine bir eşya yada materyal veriyorsam o kişinin onu almasında yada kullanmasında sakınca görmediğim içindir veya veya veya Bana dediğim gibi fark yapmıyor bana her yol paris bana her yer ankara ama oyun için kötü bir açılım işin gerçeği bu işin makulü vardı oyun içi ticareti canlı tutma adına
örnek
kp tılsımlar 100 000 kp reçeteler 25 000 kp 50 000 kp bunlar makul ve oyunun oynanma seviyesini yükseltecek miktarlar para ile satılan tılsımlar 300 000 000 lira reçeteler 50 000 000 lira 100 000 000 lira olsaydı
daha verim li bir oyun oynama avantajı olurdu
Neresi mantıklı ? Maksimumum 999m paran olabiliecekken sen buun 900m sini reçeteye verince mantıklı mı olacak ? Allah aşkına biraz mantık biraz insanlığa dönün.BU yapılan işlerden sonra oyunun açığını araştırarak kolay yoldan bunları elde etmek için harekete geçilmiştir bile.O hile çıksa onuda kapatamazlar 1 ay sunucuların fişini çekerler gerçiweissmann yazdı:gayet mantıklı yaptıkları adamların her itemin herkeste olmaması gayet doğal, yabancı oyunlarda ses çıkarmıyonuz burdamı çıkıyo adamın bi bildiği varki getirmiş bundan öncekilerde olduğu gibi inşş bu tılsımlara bağımlı bölgelerde gelir.
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- azade
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Dediğin doğru baya ilginç oldu bu gameX hediyesi 
Yenikayra->AnyOneStopMe
- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: We Are The Best
Karısmayın yönetime iclerınden gelen bı sesı dınlıyorlar 
- Alcatraz24
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: ^^Bloody Touch^^
withoutlove yazdı:ARKADAŞLAR KUSURUNA BAKMAYIN YÖNETİMİN KENDİLERİNİN HERHANGİ BİR İTEM YADA MATERYAL YADA PARA KLANPARASI SIKINTISI OLMADIĞI İÇİN BU İŞLERİN NASIL YAPILDIĞINI BİLMEDİKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM FRANSIZ SARAYINA GELİNCE KRAL 14 üncü LUİ YE EFENDİM HALK AÇ EKEMEK BULAMIYOR DEDİKLERİNDE MARİA ANTONET DENİLEN KRALIN KARISI EKMEK BULAMIYORLARSA PASTA YESİNLER DEMİŞ O MİSAL SANIRIM YÖNETİMİN PARA KASMAK YADA KP KASMAK GİBİ BİR SIKINTI İÇİNDE OLMAMASI FİYATLARIN BU JADAR FAİŞ SEVİYEYE ÇIKMASINA SEBEB OLMUŞ
OLAY TAMAMEN DRAM KOMEDİ
Herşeye katılıyorum ancak pasta olayını şöyle açıklayabilirim o zamanlar pasta "bizim şuan ki erişte" olarak geçiyor. bildiğimiz pasta değil haa
" ^^Bloody Touch^^ "
Kanlı Dokunuş
ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr
Gördüğün hiçbir şeyden korkmazsın bu doğru, ama heybetini gizli tut, yürüyüşün ölümü korkutuyor !!
Kanlı Dokunuş
ıIRamazaNIı
ıIKaaNIı
Alcatraztr
Gördüğün hiçbir şeyden korkmazsın bu doğru, ama heybetini gizli tut, yürüyüşün ölümü korkutuyor !!