LONCA PAKETİ İLE GELEN KP İLE SATILAN TILSIM EKLENTİSİ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ferruh
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

LONCA PAKETİ İLE GELEN KP İLE SATILAN TILSIM EKLENTİSİ...

Mesaj gönderen Ferruh »

Yönetimdeki Sayın olmayan yönetici kardeşim... Biliyorum dün gece biraz fazla içtin ve bunun üzerine yeter ulaaaaaan alın size Tılsıadsklşdhasdjasbnlkasdnas güncellemesi derken fiyatları SADECE REÇETESİNİ 500m 900m , 300 Bin KLAN PARASI ve 900 BİN KLAN PARASI yaptın tebrik ediyorum seni eline sağlık eli ö.... adamsın ( desem de inanma). Amacınız ne oğlum sizin o kadar kp yi parayı kim kaybetmişte kim bulmuş HIRSIZLIKLAR artsın mı istiyorsunuz lan bu ne lavbalilik nasıl bir oyun geliştirme sistemi .
ALIN ŞU TILSIMLARI VE REÇETELERİ GÖTÜRÜN SADECE HOLDEKİ SANDIKLARA KLAN PARASI YERİNE LONCA PARA İLE ALINSIN Kİ O MİKTARLARI ARTTIRIN LP KASMAK KP KASMAKTAN KOLAY DESEMDE İNANMAYIN NAYLON KPCİLER ARTACAK BÖYLE GİDERSE , 500m PARAYI SADECE 1 TILSIM ÜRETMEK İÇİN ZAR ZOR BİR ARAYA GETİRİYORUZ Kİ O DA BAYAAAAA BİR ZAMAN İSTİYOR Kİ BU SADECE II.SEVİYE TILSIMIN REÇETESİ Mİ OLUR ? III.SEVİYE 900M TABİ SADECE REÇETESİ KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN 1.4 T PARA 600M DE MALZEME DE 2 T PARAYI NEREDEN SIÇACAZ :twisted:
BÖYLE GİDERSE 50 ÇARIDA SİLER SATAR BIRAKIR GİDERİM ARKADAŞ TEKRAR GÜNCELLEYİN ŞUNU
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]

Ve bir çok karekter...
Kullanıcı avatarı
Bleyd
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Re: LONCA PAKETİ İLE GELEN KP İLE SATILAN TILSIM EKLENTİSİ..

Mesaj gönderen Bleyd »

Hakkaten daha m1 y2 üretemeyen arkadaşlarımız var siz oyunun içine ettiniz şimdi, daha önce hep savunuyodum böyle olursa 1 hafta içinde oyunda sadece gm ve tanıdıkları kalacak... Çeketi alıp gidelim...
Resim
BLEYD ERAGON

Eroin gibisin ; varlığın ölüm, yokluğun kriz .!

...Bir tek dileğim var,Mutlu ol yeter...
Kullanıcı avatarı
TomRiddLe
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen TomRiddLe »

Nereye SıcacakLar ??? :D
Resim

Ne Mutlu Türk'üm Diyene . . . !
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen batugun »

Gm ve akrabaları oynarlar artık :D
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv
Kullanıcı avatarı
muhammet1361
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen muhammet1361 »

Beyler şaka maka bir yana babalardayız awesome ya :) oyun iyice b.ka sarıyor :)

Not : Soygunlar başlasın ..
Resim

SpannungxTHELOST
aLbus
SpannungxMeridyen
KABİL
Kullanıcı avatarı
Bleyd
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Bleyd »

TomRiddLe yazdı:Nereye SıcacakLar ??? :D
şaka bi yanada güldük şimdi ne olacak ya alt f4 cekib bidaha oynamıyacaz yada buna bi düzenleme gelmesi icin uğraşacaz bilmiyorum bendemi bıraksam ii tadını kaçırıyolar...
Resim
BLEYD ERAGON

Eroin gibisin ; varlığın ölüm, yokluğun kriz .!

...Bir tek dileğim var,Mutlu ol yeter...
Kullanıcı avatarı
Xainnn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Symbol Of Justice

Mesaj gönderen Xainnn »

Atiya - Bu gece soygun var ;)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Ferruh yazdı:Yönetimdeki Sayın olmayan yönetici kardeşim... Biliyorum dün gece biraz fazla içtin ve bunun üzerine yeter ulaaaaaan alın size Tılsıadsklşdhasdjasbnlkasdnas güncellemesi derken fiyatları SADECE REÇETESİNİ 500m 900m , 300 Bin KLAN PARASI ve 900 BİN KLAN PARASI yaptın tebrik ediyorum seni eline sağlık eli ö.... adamsın ( desem de inanma). Amacınız ne oğlum sizin o kadar kp yi parayı kim kaybetmişte kim bulmuş HIRSIZLIKLAR artsın mı istiyorsunuz lan bu ne lavbalilik nasıl bir oyun geliştirme sistemi .
ALIN ŞU TILSIMLARI VE REÇETELERİ GÖTÜRÜN SADECE HOLDEKİ SANDIKLARA KLAN PARASI YERİNE LONCA PARA İLE ALINSIN Kİ O MİKTARLARI ARTTIRIN LP KASMAK KP KASMAKTAN KOLAY DESEMDE İNANMAYIN NAYLON KPCİLER ARTACAK BÖYLE GİDERSE , 500m PARAYI SADECE 1 TILSIM ÜRETMEK İÇİN ZAR ZOR BİR ARAYA GETİRİYORUZ Kİ O DA BAYAAAAA BİR ZAMAN İSTİYOR Kİ BU SADECE II.SEVİYE TILSIMIN REÇETESİ Mİ OLUR ? III.SEVİYE 900M TABİ SADECE REÇETESİ KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN 1.4 T PARA 600M DE MALZEME DE 2 T PARAYI NEREDEN SIÇACAZ :twisted:
BÖYLE GİDERSE 50 ÇARIDA SİLER SATAR BIRAKIR GİDERİM ARKADAŞ TEKRAR GÜNCELLEYİN ŞUNU

50 çara müsil içirip, 7/24 helaya oturtsan, yine de o kadar parayı zor mıçarsın. 50 çar demişken sendemi nayloncusun
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
Ferruh
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen Ferruh »

marasaldadas yazdı:
Ferruh yazdı:Yönetimdeki Sayın olmayan yönetici kardeşim... Biliyorum dün gece biraz fazla içtin ve bunun üzerine yeter ulaaaaaan alın size Tılsıadsklşdhasdjasbnlkasdnas güncellemesi derken fiyatları SADECE REÇETESİNİ 500m 900m , 300 Bin KLAN PARASI ve 900 BİN KLAN PARASI yaptın tebrik ediyorum seni eline sağlık eli ö.... adamsın ( desem de inanma). Amacınız ne oğlum sizin o kadar kp yi parayı kim kaybetmişte kim bulmuş HIRSIZLIKLAR artsın mı istiyorsunuz lan bu ne lavbalilik nasıl bir oyun geliştirme sistemi .

50 çara müsil içirip, 7/24 helaya oturtsan, yine de o kadar parayı zor mıçarsın. 50 çar demişken sendemi nayloncusun
Nayloncu değilimde 1 günde plussız bir üyeliğe 3 49 pluslıya 4 49 kasabiliyorum sunucuda parayla çar kastığımda oluyor kendime kastıklarımda kp kasarım diyordumda sunucumuzda oyunun en sağlam naylon kpcisi var o yüzden bizim yapmamız zor kadimleri vb için kasıyorum ben ilerde yeni asa gelirse kadimlerinide keser basarım satarım felan :)
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]

Ve bir çok karekter...
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

Ferruh'a aynen katılıyorum! Topkapı'nın muhasebe işleriyle ilgilenen şahsın, matematik ile bir problemi var onu da çözemiyor duruma bakılırsa. Muhtemelen küçükken abaküsün üstüne oturtmuşlar öyle kalmış orada.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön