Yönetimdeki Sayın olmayan yönetici kardeşim... Biliyorum dün gece biraz fazla içtin ve bunun üzerine yeter ulaaaaaan alın size Tılsıadsklşdhasdjasbnlkasdnas güncellemesi derken fiyatları SADECE REÇETESİNİ 500m 900m , 300 Bin KLAN PARASI ve 900 BİN KLAN PARASI yaptın tebrik ediyorum seni eline sağlık eli ö.... adamsın ( desem de inanma). Amacınız ne oğlum sizin o kadar kp yi parayı kim kaybetmişte kim bulmuş HIRSIZLIKLAR artsın mı istiyorsunuz lan bu ne lavbalilik nasıl bir oyun geliştirme sistemi .
ALIN ŞU TILSIMLARI VE REÇETELERİ GÖTÜRÜN SADECE HOLDEKİ SANDIKLARA KLAN PARASI YERİNE LONCA PARA İLE ALINSIN Kİ O MİKTARLARI ARTTIRIN LP KASMAK KP KASMAKTAN KOLAY DESEMDE İNANMAYIN NAYLON KPCİLER ARTACAK BÖYLE GİDERSE , 500m PARAYI SADECE 1 TILSIM ÜRETMEK İÇİN ZAR ZOR BİR ARAYA GETİRİYORUZ Kİ O DA BAYAAAAA BİR ZAMAN İSTİYOR Kİ BU SADECE II.SEVİYE TILSIMIN REÇETESİ Mİ OLUR ? III.SEVİYE 900M TABİ SADECE REÇETESİ KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN 1.4 T PARA 600M DE MALZEME DE 2 T PARAYI NEREDEN SIÇACAZ :twisted:
BÖYLE GİDERSE 50 ÇARIDA SİLER SATAR BIRAKIR GİDERİM ARKADAŞ TEKRAR GÜNCELLEYİN ŞUNU
LONCA PAKETİ İLE GELEN KP İLE SATILAN TILSIM EKLENTİSİ...
- Ferruh
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
LONCA PAKETİ İLE GELEN KP İLE SATILAN TILSIM EKLENTİSİ...
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
- Bleyd
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: LONCA PAKETİ İLE GELEN KP İLE SATILAN TILSIM EKLENTİSİ..
Hakkaten daha m1 y2 üretemeyen arkadaşlarımız var siz oyunun içine ettiniz şimdi, daha önce hep savunuyodum böyle olursa 1 hafta içinde oyunda sadece gm ve tanıdıkları kalacak... Çeketi alıp gidelim...
Nereye SıcacakLar ???

Ne Mutlu Türk'üm Diyene . . . !
Gm ve akrabaları oynarlar artık 
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]
Elveda İkv
Elveda İkv
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Lotus
Beyler şaka maka bir yana babalardayız awesome ya
oyun iyice b.ka sarıyor 
Not : Soygunlar başlasın ..
Not : Soygunlar başlasın ..
- Bleyd
- Cin Avcısı

- Lonca: Vuslatt
şaka bi yanada güldük şimdi ne olacak ya alt f4 cekib bidaha oynamıyacaz yada buna bi düzenleme gelmesi icin uğraşacaz bilmiyorum bendemi bıraksam ii tadını kaçırıyolar...TomRiddLe yazdı:Nereye SıcacakLar ???![]()
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Hasta La Vista
Ferruh yazdı:Yönetimdeki Sayın olmayan yönetici kardeşim... Biliyorum dün gece biraz fazla içtin ve bunun üzerine yeter ulaaaaaan alın size Tılsıadsklşdhasdjasbnlkasdnas güncellemesi derken fiyatları SADECE REÇETESİNİ 500m 900m , 300 Bin KLAN PARASI ve 900 BİN KLAN PARASI yaptın tebrik ediyorum seni eline sağlık eli ö.... adamsın ( desem de inanma). Amacınız ne oğlum sizin o kadar kp yi parayı kim kaybetmişte kim bulmuş HIRSIZLIKLAR artsın mı istiyorsunuz lan bu ne lavbalilik nasıl bir oyun geliştirme sistemi .
ALIN ŞU TILSIMLARI VE REÇETELERİ GÖTÜRÜN SADECE HOLDEKİ SANDIKLARA KLAN PARASI YERİNE LONCA PARA İLE ALINSIN Kİ O MİKTARLARI ARTTIRIN LP KASMAK KP KASMAKTAN KOLAY DESEMDE İNANMAYIN NAYLON KPCİLER ARTACAK BÖYLE GİDERSE , 500m PARAYI SADECE 1 TILSIM ÜRETMEK İÇİN ZAR ZOR BİR ARAYA GETİRİYORUZ Kİ O DA BAYAAAAA BİR ZAMAN İSTİYOR Kİ BU SADECE II.SEVİYE TILSIMIN REÇETESİ Mİ OLUR ? III.SEVİYE 900M TABİ SADECE REÇETESİ KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN 1.4 T PARA 600M DE MALZEME DE 2 T PARAYI NEREDEN SIÇACAZ :twisted:
BÖYLE GİDERSE 50 ÇARIDA SİLER SATAR BIRAKIR GİDERİM ARKADAŞ TEKRAR GÜNCELLEYİN ŞUNU
50 çara müsil içirip, 7/24 helaya oturtsan, yine de o kadar parayı zor mıçarsın. 50 çar demişken sendemi nayloncusun
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
- Ferruh
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Nayloncu değilimde 1 günde plussız bir üyeliğe 3 49 pluslıya 4 49 kasabiliyorum sunucuda parayla çar kastığımda oluyor kendime kastıklarımda kp kasarım diyordumda sunucumuzda oyunun en sağlam naylon kpcisi var o yüzden bizim yapmamız zor kadimleri vb için kasıyorum ben ilerde yeni asa gelirse kadimlerinide keser basarım satarım felanmarasaldadas yazdı:Ferruh yazdı:Yönetimdeki Sayın olmayan yönetici kardeşim... Biliyorum dün gece biraz fazla içtin ve bunun üzerine yeter ulaaaaaan alın size Tılsıadsklşdhasdjasbnlkasdnas güncellemesi derken fiyatları SADECE REÇETESİNİ 500m 900m , 300 Bin KLAN PARASI ve 900 BİN KLAN PARASI yaptın tebrik ediyorum seni eline sağlık eli ö.... adamsın ( desem de inanma). Amacınız ne oğlum sizin o kadar kp yi parayı kim kaybetmişte kim bulmuş HIRSIZLIKLAR artsın mı istiyorsunuz lan bu ne lavbalilik nasıl bir oyun geliştirme sistemi .
50 çara müsil içirip, 7/24 helaya oturtsan, yine de o kadar parayı zor mıçarsın. 50 çar demişken sendemi nayloncusun
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
Ferruh'a aynen katılıyorum! Topkapı'nın muhasebe işleriyle ilgilenen şahsın, matematik ile bir problemi var onu da çözemiyor duruma bakılırsa. Muhtemelen küçükken abaküsün üstüne oturtmuşlar öyle kalmış orada.