Gençlik Ne Bekliyordunuz ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
cihankaraca
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KYK

Re: Gençlik Ne Bekliyordunuz ?

Mesaj gönderen cihankaraca »

sshinobi yazdı:Şans sisteminin olumsuzluğu tılsımla kapatılamaz. Üstünde doğru düzgün eşya olmayan biri hangi tılsımı üretip diğerleriyle farkı kapatacak? Tılsımlarla kullanılabilecek bir taktik yok. Kullanılan eşyalar yine aynı sadece hasarları yükseldi. İstenilen yenilik kesinlikle böyle bir yenilik değildi. Oyuncuları tek düzelikten kurtaracak bir yenilik gerek. Para kasmak için verdiğin önerilerin üçü akçe kullanımı gerektiriyor. Oyuna para vermek istemeyen kişiler napsınlar? Durumu olmasına rağmen insan keriz yerine konmak istemediği için para yatırmaz artık oyuna.

Ek: Kanca takma olayıyla ilgili yeniliği unutmuşum onu düşünmeleri çok iyi olmuş. Kanca takamadığı için oyunu bırakan yüzlerce oyuncu geri dönecektir.
"Şans sisteminin olumsuzluğu tılsımla kapatılamaz. Üstünde doğru düzgün eşya olmayan biri hangi tılsımı üretip diğerleriyle farkı kapatacak? "

Hasarı 1200 Olan Büyücüler Artık Gruplara Alınıyor Sebebi M1 Olması
Hole Para Kasmak ve Xenotim Düşürmek İçin Y2 Aranıyor Hasar Aranmıyor

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oyuncuları tek düzelikten kurtaracak bir yenilik gerek

Tılsımla Sayısız Değişik Taktik Yapabilirsin (Örnek Olarak Keloğlan Defans 2 (III) Maks Artırıcı Tılsım Tank Olarak Dünyanın Oyuncusunu Kesmiştir)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Para kasmak için verdiğin önerilerin üçü akçe kullanımı gerektiriyor. Oyuna para vermek istemeyen kişiler napsınlar?

Oyunun Yazılımcıları Bu Oyundan Gelen Akçe Paraları İle Sunucuların Masraflarını ve Geçim İçin Olan Parayı Kazanıyorlar Paraya İhtiyaçları var Onlarında Aileleri Var Para Kazanmıyorlar ise Neden Bu Oyun ile Uğraşıp Ailelerini Yoksul Bıraksınlar Haksızlık Etmeyin Oyunun Dönmesi İçin Para Lazım.

Son Olarak Arkadaşlar Bu Oyunda Sonuç İtibari İle Geçim Kapısıdır.

Siz Bu Oyunu Oynamadan Dışarı Çıksanız Bowling Bilardo Kahve hane ve Eğlence Olarak Tabir Ettiğiniz Herşeyde Para Harcarsınız Bu Dünyanın Kuralıdır. İnsanlar Geçimlerini Sağlıyorlar
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
Kullanıcı avatarı
cihankaraca
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

xBeLaReNGix yazdı:
sshinobi yazdı:Şans sisteminin olumsuzluğu tılsımla kapatılamaz. Üstünde doğru düzgün eşya olmayan biri hangi tılsımı üretip diğerleriyle farkı kapatacak? Tılsımlarla kullanılabilecek bir taktik yok. Kullanılan eşyalar yine aynı sadece hasarları yükseldi. İstenilen yenilik kesinlikle böyle bir yenilik değildi. Oyuncuları tek düzelikten kurtaracak bir yenilik gerek. Para kasmak için verdiğin önerilerin üçü akçe kullanımı gerektiriyor. Oyuna para vermek istemeyen kişiler napsınlar? Durumu olmasına rağmen insan keriz yerine konmak istemediği için para yatırmaz artık oyuna.

Ek: Kanca takma olayıyla ilgili yeniliği unutmuşum onu düşünmeleri çok iyi olmuş. Kanca takamadığı için oyunu bırakan yüzlerce oyuncu geri dönecektir.
+9999999999999999999999999999999999999999999999999999999
Bu bir Yorum Biçimi Değildir. Kendini İfade Edebilmeni Umuyorum
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
Kullanıcı avatarı
cihankaraca
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

mobilsorun yazdı:Bırakın şu yönetim yalakasını.

Kimse bir tılsıma hadi tılsım 900m reçetesine 900m vermez/veremez.
Yönetim Yalakası mı ?

viewtopic.php?f=46&t=114701

Bu Konumu Oku Terbiyesizlik Yapma !

Ben Doğruyu ve Yanlışı Her Yerde Her Zaman Savunabilirim.
Kullanıcı avatarı
cihankaraca
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

xBeLaReNGix yazdı:

sana da + 999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
Durumun Kötü Biraz Kitap Okumayı Denemelisin
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

cihankaraca yazdı:

Yönetim Yalakası mı ?

900 m'luk reçeteler senin için doğru bir şey o zaman.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen batugun »

Benim fikrim tamam kötü bir güncelleme değil ama kurtarmaz

Uzun süredir güncelleme gelmiyor ve insanlar çok daha büüyk birşey bekliyor 900m lik tılsım reçeteleri değil...
lagg sorunu düzelecek demisşin evet 3 yıldır düzelecek zaten bekliyoruz artık biraz hız kazansınlar diğer oyunlarda bir hata oldumu 1-2 güne düzeltiliyor dimi sunucu problemi kaç gündür var ? lagg sorunu kaç yıldır var ?

sanırım bu yavaşlık ttnetin sponsorluğundan kaynaklanıyor malum ttnetin internet hızı :)
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv
Kullanıcı avatarı
cihankaraca
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

mobilsorun yazdı:
cihankaraca yazdı:

Yönetim Yalakası mı ?

İlk Başta Tepki Vermiştim Ama Nerull'a Bunlar Pahalı Değil mi? Dediğimde Oda Bana Özel Tılsımlar Ucuz Olamazdı Dedi Banada Mantıklı Geldi. Ucuz Olsa Herkes Üretecek Anlamı Kalmayacaktı.
Kullanıcı avatarı
cihankaraca
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

batugun yazdı:Benim fikrim tamam kötü bir güncelleme değil ama kurtarmaz

Uzun süredir güncelleme gelmiyor ve insanlar çok daha büüyk birşey bekliyor 900m lik tılsım reçeteleri değil...
lagg sorunu düzelecek demisşin evet 3 yıldır düzelecek zaten bekliyoruz artık biraz hız kazansınlar diğer oyunlarda bir hata oldumu 1-2 güne düzeltiliyor dimi sunucu problemi kaç gündür var ? lagg sorunu kaç yıldır var ?

sanırım bu yavaşlık ttnetin sponsorluğundan kaynaklanıyor malum ttnetin internet hızı :)

Bu Oyunu kurtarır Kurtarmaz Onu Tartışmıyorum Kişisel Fikirlere Saygı Duyarım Senin Beklentin Olmamış Olabilir.
Lag Problemi İçinde Doğru Bir Tespit Sponsor İşler Tamamen Sıkıntılıdır. Prosedürler Prosedürler ....

Büyük Bir Para Kaynağı Olsa Bu Kadar Lag Olmaz Emin Olun ama Bu Durum Düzeliyor Artık Yönetim Baştan Aşağı Düzeliyor. Diye Tahmin Ediyorum
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

cihankaraca yazdı:
mobilsorun yazdı:
cihankaraca yazdı:

Yönetim Yalakası mı ?

İlk Başta Tepki Vermiştim Ama Nerull'a Bunlar Pahalı Değil mi? Dediğimde Oda Bana Özel Tılsımlar Ucuz Olamazdı Dedi Banada Mantıklı Geldi. Ucuz Olsa Herkes Üretecek Anlamı Kalmayacaktı.
Onun demek istediği ;

Belli bir kesim üretecek,diğerleri aval aval bakacak ;)
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen batugun »

İnşallah dediğin gibi olur bu arada verdiğin mantıklı cevaplarla çok iyi bir tartışma ortamı hazırlamışsın foruma bölye konular lazım (forum için) böyle ortamlar lazım ama birkaç cümle haric (hakarete gidebilecke birkaç cümle var onlar hariç)

lakin ben senin kadar ümitli değilim ne lag sorunu çözülür nede sunucu kötüye gidiyo ikv bi dur denmezse artık ertelenirse sürekli oyun bitebilir bile
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv

“Genel Etkileşim” sayfasına dön