Gençlik Ne Bekliyordunuz ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
cihankaraca
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KYK

Gençlik Ne Bekliyordunuz ?

Mesaj gönderen cihankaraca »

Merhaba

Şu Saçma Sapan Gereksiz Konu açan Arkadaşlara Soruyorum Lütfen Ciddi ve Terbiyeli Olun Biraz

Tılsımlar Özel Eşyalardır Herkeste Hepsinin Bulunması Kolay Olmamalı amacını Aşmamalı Çantanızda Bile Kısıtlama Var 4 Göz Var 2 Mavi 2 Kırmızı Hepsini Üretip Sahip Olup Kullanamazsınız Zaten.

Kaldı ki Tılsımlar Çok Kolay Üretiliyor Olsaydı Buda 3 Ay Sonra Güncelleme İstiyoruz Diye İsyanlara Sebebiyet Verecekti.

Siz Değil miydiniz ? 39 Lvl Gibi Savaşlar Tekrar Başlasın Düzelsin Oyun Diye Bence Doğru Yolda İlerliyor

Tılsımlar zor ve Çok Önemli Herkes Değil Gerçekten Sayılı Kişiler Üretebilecek ve Oyuncular Arasında Fark Açılacak Herkeste Kıyamet Set Olabilir ama Kim Sağlam Tılsım Üretip Taktik Geliştirirse o Kazanacak Savaşları ve Farklı Olacak
Herkes Aynı Olmasın diyorsunuz Sonra ŞİKAYET Ediyorsunuz Bir İtem Bir Eşya Zor Olmalı ki Herkeste Olmasın

Şikayetlerin En Çok Olanları
1- Şans Sistemi Berbat İtem Düşmüyor
Cevap : Tılsımlar Üretime Bağlı Yani Şansınız Kötüysede Üretebilirsiniz.
2- Herkeste Aynı İtemler Oyunun Anlamı Kalmadı
Cevap : Tılsımlar ile Sayısı Farklı Taktik Kullanabilirsiniz.
3- Yenilik İstiyoruz Diyordunuz
Cevap : Bu Güncelleme Bir Yeniliktir.

Oyunda Para Kasmak Artık Eskisi Kadar Zor Değil

1- Artırıcı Alıp Maden Çekip Satabilirsiniz Eskisi Gibi Kimse Başında Oturmuyor
2- Hole İnip Yaratık Kesip Çöp İtem / Mateyal Satabilirsiniz.
3- Kp Artırıcı Alıp Kp Kasıp Satabilirsiniz.
4- Grup Atıp Düşen Materyalleri Satabilirsiniz.
5- Ot Toplayıp İksir Üretip Satabilirsiniz.

Daha Sayısız Nice İmkan Var

Çok Basit Bir Örnek

2 Arkadaş Lokman Artırıcı aldık 20 Günde Transformatör Asa ve Y2 Tılsım Üretecek Para Topladık Sadece Yonca ve Ganoderma Çekerek

Kolay Hiç Bir Şey Yok

Nerede Öyle Armut PİŞ Ağzıma DÜŞ
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Gençlik Ne Bekliyordunuz ?

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Arkadaşa sadece şunu söylemek istiyorum. Önceden oyuncu sayısı ne kadardı şimdi ne kadar ? Gençliğin ne beklediği yeterince açık değil mi ?
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen batugun »

Genç olanlar kadar senden büyük olanlarda var herkeze gençlik diyemezsin neyse bu problem değil gelelim değerlendirmeye

Tamam eklendi tılsımlar pahalı isyan var yorumunda mantıklı ama millet daha büyük bir beklenti içinde 2-3 tılsımlık bişiy istemiyoruz bide pahalı olunca iyice isyan havası oluştu Yeni görevler bölgeler gibi büyük beklentiler var ki bundan önce Var olan hataların düzeltimesi lazım burda sana 2 sayfa hata listesi oluştuurrum ama uraşmaya gerek yok en basitinden

Sunucular bile gelmyio lag sorunu var bunlar düzeltilmesini bekliyoduk en azından yönetimin yaptığı aşırı pahalı tılsımlar ve hiçbi düzeltme gelmemesi haliyle insanları kızdırdı bunuda senin anlaman lazım.

Şurda şu yapılan tılsımların yanında sunucuya girememe ve ikv nin yıllardır problemi lagg sorunu çözülse kimse bişi demezdi büyük ihtimal ypaılan düzeltmelere bak tungusten asa düzeltildi v.b dalga geçiyoalr sanki
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv
Kullanıcı avatarı
xBeLaReNGix
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Bela World

Mesaj gönderen xBeLaReNGix »

Şunların da cevaplarını verebilir misin?

1- 2 haftadır sunucu listesi gelmiyor? (Dua mı okutmalıyız?)
2- Lagdan dolayı adım atamıyoruz?
3- Sence tılsım üretimini insanlar şans sisteminden yakındıklerı için mi getirdiler? Eğer öyleyse sevgili geliştiricilerimiz şans sistemini kaldırmayı akıl edememişler mi? (Yazıkkk)
4- Acaba yenilik saydığın bu güncellemeyi oyunda kaç kişi kullanabilecek?
5- Hee birde bu kafayı nerden buluyorsun? Kullandığın madde neyse bana da öneriri misin?
Kullanıcı avatarı
cihankaraca
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

WHiTexDeWiL yazdı:Arkadaşa sadece şunu söylemek istiyorum. Önceden oyuncu sayısı ne kadardı şimdi ne kadar ? Gençliğin ne beklediği yeterince açık değil mi ?

Yanılıyorsun Oyunda Senin Sandığın Kadar Büyük Eksilme Yok Yeni Başlayan Binlerce Oyuncu Var Az Meteordan ve Holden Çıkınca Eminönü ve Mısırda Gezenlere Bakınız.
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
Kullanıcı avatarı
cihankaraca
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

batugun yazdı:Genç olanlar kadar senden büyük olanlarda var herkeze gençlik diyemezsin neyse bu problem değil gelelim değerlendirmeye

Tamam eklendi tılsımlar pahalı isyan var yorumunda mantıklı ama millet daha büyük bir beklenti içinde 2-3 tılsımlık bişiy istemiyoruz bide pahalı olunca iyice isyan havası oluştu Yeni görevler bölgeler gibi büyük beklentiler var ki bundan önce Var olan hataların düzeltimesi lazım burda sana 2 sayfa hata listesi oluştuurrum ama uraşmaya gerek yok en basitinden

Sunucular bile gelmyio lag sorunu var bunlar düzeltilmesini bekliyoduk en azından yönetimin yaptığı aşırı pahalı tılsımlar ve hiçbi düzeltme gelmemesi haliyle insanları kızdırdı bunuda senin anlaman lazım.

Şurda şu yapılan tılsımların yanında sunucuya girememe ve ikv nin yıllardır problemi lagg sorunu çözülse kimse bişi demezdi büyük ihtimal ypaılan düzeltmelere bak tungusten asa düzeltildi v.b dalga geçiyoalr sanki
Genç Dedim Çocuk Demedim Belirtmek İsterim
Yeni Bölge İçin Güç ve İtem Lazım Çemberlitaş'tan Düşen İtemler Holdeki Yeni Bölgeler İçin Bu Oyunculara Yetmeyecek Dolayısı ile Tılsımlar İle Güçlendirilmeli Şuan Onu Yapıyorlar Kademe Kademe

Sunucu Problemi İçin TTNET İstanbul Verimerkezinde Şuan Mevcut Sunuculardan Daha İyileri Kuruluyor Oraya Taşınacak Çok Kısa Süre İçinde Lag Sunucu Listesi Gibi Problemler Giderilmiş Olacak Hataları Düzeltmek İçin Çalıştıklarınıda Tahmin Ediyorum

İyi Forumlar
Kullanıcı avatarı
cihankaraca
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

xBeLaReNGix yazdı:Şunların da cevaplarını verebilir misin?

3- Sence tılsım üretimini insanlar şans sisteminden yakındıklerı için mi getirdiler? Eğer öyleyse sevgili geliştiricilerimiz şans sistemini kaldırmayı akıl edememişler mi? (Yazıkkk)
5- Hee birde bu kafayı nerden buluyorsun? Kullandığın madde neyse bana da öneriri misin?

1- İstanbuldaki Veri Merkezinde Sunucular Kuruluyor Bu Sorun ve Lag Sorunu İçin Çok Yakında Düzeltilecek
2- 1. Madde Olduğunda Düzelecek
3- Tüm İtemler İçin Üretimler Mevcut Kullanabilirsiniz. - Takılar Zaten 2 Seferdir Satılıyor Artırıcı Yerine Onu Alabilirsiniz.
4- Çok Az ve Oyuna Emek Verip Para Kasabilenler Kullanabilecek
5- 27 Yaşında Sağlık Düşünebilen Bir İnsanım Ondan Olmasın
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

cihankaraca yazdı:
WHiTexDeWiL yazdı:Arkadaşa sadece şunu söylemek istiyorum. Önceden oyuncu sayısı ne kadardı şimdi ne kadar ? Gençliğin ne beklediği yeterince açık değil mi ?

Yanılıyorsun Oyunda Senin Sandığın Kadar Büyük Eksilme Yok Yeni Başlayan Binlerce Oyuncu Var Az Meteordan ve Holden Çıkınca Eminönü ve Mısırda Gezenlere Bakınız.
Valla hacı oyuna girmeden önce ne içip giriyorsan bende ondan istiyorum..
Kullanıcı avatarı
batugun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen batugun »

Oyundaki büyük eksilmeyi görmezden gelemezsin tabikide var düşüncelerin tamam ama bu tarz güncellemelerle yeni oyuncu kazanılmaz varolanı ellerinde tutmak istiyolarsa iyi bir adım sayılabilr ama lag ve sunucu sorunu çözülmezse elindeki onucularıda kaçırır ikv
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]

Elveda İkv
Kullanıcı avatarı
xBeLaReNGix
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Bela World

Mesaj gönderen xBeLaReNGix »

cihankaraca yazdı:
xBeLaReNGix yazdı:Şunların da cevaplarını verebilir misin?

1- İstanbuldaki Veri Merkezinde Sunucular Kuruluyor Bu Sorun ve Lag Sorunu İçin Çok Yakında Düzeltilecek
2- 1. Madde Olduğunda Düzelecek
3- Tüm İtemler İçin Üretimler Mevcut Kullanabilirsiniz. - Takılar Zaten 2 Seferdir Satılıyor Artırıcı Yerine Onu Alabilirsiniz.
4- Çok Az ve Oyuna Emek Verip Para Kasabilenler Kullanabilecek
5- 27 Yaşında Sağlık Düşünebilen Bir İnsanım Ondan Olmasın
Bunlar sorularımın cevapları değil...

1- Ben sunucu listesinin neden 2 haftadır gelmediğini sordum? Sana sunucuların veri merkezine taşınıp taşınmayacağını sormadım. Eğer taşıma nedeniyleyse bunu bana belirtmeleri gerekir. 2 haftadır oyuna giriş yapamıyorum. Plus paket aldım ve 2 haftası boşa gitti bile...
2- Daha düzelecek öyle mi :D Gülümsettin... Umarım önümüzdeki 2-3 yıl içinde bahsettiğin sunuculara kurulum yapılır...
3- Tüm itemler için üretimler mevcut demişsin. Ben sana mevcut olup olmadığını sormadım. Sence tılsım sisteminin üretilmesini oyuncular şans sisteminden şikayetçi olduğu için mi getirdiler diye sordum. Sen bana üretimler mevcut diyorsun...
4- 5.5 yıldır bu oyunu oynuyorum. Çarımın kasasında o tılsımların 1/10 alacak para yok. Ve bir çok kişi 500m verip m1,y2, gazap3 ve ofans 2-3 üretememişken o uyduruk tılsımlara 900m verebileceğini hiç sanmıyorum...
5- Sağlı düşünüyorum demişsin. Sen daha benim sorularımı anlayamamışsın bile... Okuduğunu anlamıyorsun. Çok sağlıklısın. Ben sana tılsım üretimini oyuncular istemedikleri için mi getirdiler diyorum. Sen bana itemlerin üretimi yapılabiliyor diyorsun...

Bir soru daha ekleyeyim. Senin gibi bir oyuncu bu sorulara kaçamak cevap verirken yönetim bunu bile yapmıyor. Bu konu hakkında ne diyeceksin.

Sorumun özünü anlayıp cevap verirsen sevinirim...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön