Çık Gir Yöntemi ile Kesmeye Son. ÇÖZÜM

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
helsingiius
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: İhtiyarlar Çetesi

Re: Çık Gir Yöntemi ile Kesmeye Son. ÇÖZÜM

Mesaj gönderen helsingiius »

mesutcankurt yazdı:Güzel arkadaşım uzaklaş ordan demek kaçmak demek...Bizim Kitabımızda kaçmak yok...Savaşırız ölürsek ölürüz kalırsak kalırız....Ne demek yani uzaklaş ordan...bana ters geldi....
Birde saçma bence diyer arkadaşımın işine gelmiyor sanırım..yoksa sendemi çık gir yapıyorsun...Arkadaşlar oyun dediğin çık gir yapılınca kesinlikle enerjiyi ve Sikilleri KLAN Savaşlarında sıfırlamaması gerekiyor...çanavar ,yaratık keserken sıfırlanmasın zaten...Yapılır böyle bi sistem neden yapılmasın ki , ayrıca yapan nasıl yapıyor ..çok basit bence....iyi oyunlar
sanki vatan için çarpışıyor da ölme cepheni terket demişler :) oyunu oyun olduğu için eğlenerek oynamaya devam :geek:
mesutcankurt
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: SonCakaL

Mesaj gönderen mesutcankurt »

helsingiius yazdı: sanki vatan için çarpışıyor da ölme cepheni terket demişler :) oyunu oyun olduğu için eğlenerek oynamaya devam :geek:
Olaya ne kadarda eksik bakıyorsunuz...oyunun bozuk olan bir sistemini dile getirmeye çalıştım. sen ne diyorsun...oyun düzgün bi sistemde oynanırsa oyundur...saçma sapan bi sistemde oynamak ,sağlıklı değildir...her şeyi burakıp çık gir mi yapalım bizlerde...anlaşılan sen ve senin gibi düşünenler demekki hep çık gir yapıyor ve oyunun içine ediyorsunuz...çık gir le adammı kesilirmiş. böyle düzen düzenmi Allah aşkına...doğruyu konuşalım lütfen, işimize geleni konuşmayalım...
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

:mrgreen: :mrgreen:
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
Skayto
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Skayto »

gururuna yediremeyip çık gir yöntemi ile kesmeye çalışanları büyük bir şiddetle kınıyorum...
Bunu huy edinen ve alışkanlık haline getirenleride , YÖNEDİMİN boşluğu sayesinde olduklarınıda söylemek istiyorum.

Hangi oyunda böyle bi bozuk sistem var ...çık gir çık gir ne bu arkadaşlar...
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

GENJORI yazdı:s.a arkadaşlar Bildiğiniz gibi oyuna çık gir yaparak adam kesen oyuncular bir hayli oyunda çoğaldı ...çık gir sistemindeki bu ENERJİ nin FULL enmesi bence çok yanlış ve bozuk bi sistemdir...adam çık gir yaparak enerjisinin fullenmesine güvenerek o hırsla devamlı çık gir yapıyor ve karşı rakibini kesiyor...bu sistemin neresinde bi hakkaniyet var yada neresi doğru......Adam çıkıyor 1 canla, giriyor 100 canla, sonra rakibini kesiyor . Bu ADALETLİ mi... Yani oyunu çık gir yaparakmı oyanalım...Bu mu olsun...Zaten çık gir aldı başını gidiyor...Buna Kesin bi çözüm getirilmesi lazım yoksa gidiş hat kötü....Arkadaşlar bu sistemi düzelttirelim. herkes güzel bir oyun için EL ELE vererek DESTEK takımına bu konu hakkında mesaj yollasın lütfen...iyi oyunlar herkese....saygılar

AYRICA bu 1 seviye charlarda yapılan Küfürlerede kesin çözüm olarak şunu söylemek istiyorum....1 seviye charla /f sistemini 15 seviyede kulllanabilsin 1 seviyede /k /g /s /b ile kullanmaya devam etsin...Daha önce dediğim gibi Diğer seviyedeki charlar için ise...kesinlikle ve kesinlikle AKÇE CEZASI UYGULANSIN yoksa bunun önüne geçilmez...saygılar

Çok Guzel Demıssınde kardes Bu cık gır yontemı HOLden gecerken olsun veya yaratık keserken Olsun cık gır yöntemı hayat Kurtarıyor :D:D onuda Dusunmek gerek Senın dedıgın yontem geldıgınde Enfazla Sure olarak 2 gun verıyorum BUYuk bır elestırı olacaktır Bune qq 2 de bır öluyoruz YONETIM ISTIFa lafları Duyulacaktır..
Sadece Savaslarda cık gır Yöntemınden Kurtulmanın yontemı OYUndan cıktık Mısal Gırecegımde 10 15 sn Zaman dılımı olması gerek dırekcık gır olmaması Daha mantıklı yanı Suresını uzatabılırler ve karsı klandakı oturarak can doldurabılır 10 15 sn zamanda...
benım Gorusum bu dostum

Tılsım: IISaMeDSeDİRII ...........
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Arkadaşın önerisi gayet mantıklı ve yerinde canı yüz degilde 30 canla doğar ve belli bir süre zarfında mesela
12:05 de oyuna girdi canı 100
12:06da cıktı ve girdi canı yüzde 30

Aradan 2 yada 3 dakika sorna girerse 100 canla doğsun
A R Z L O D O S
Skayto
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Skayto »

ARZLODOS yazdı:Arkadaşın önerisi gayet mantıklı ve yerinde canı yüz degilde 30 canla doğar ve belli bir süre zarfında mesela

güzel düşünmüşsün görüşünüze katılıyorum, FAKAT AŞAĞIDA YAZDIKLARIMI Bi Kontrol edermisin.

12:06 da cıktı ve girdi CAN ve Yetenekleri kacta kaldıysa devam etsin..

Aradan 25 dakika sorna girerse 100 canla doğsun. Böyle bence güzel olur. Sizce ADALETLİ DEĞİLMİ...
En Doğrusu bu olsa gerek ,niyemi.Maden toplayanlarada haksızlık edilmemiş olur. Her türlü sorun çözülmüş görünüyor.
Kullanıcı avatarı
aslanovic
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen aslanovic »

Buda Yeni Moda Oldu arkadaş :D
Yanlış kişiye "senden elektrik aldım" dersen, Nasıl biri olduğunu sana faturayı kestikten sonra anlarsın..!
Kullanıcı avatarı
GENJORI
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar

Mesaj gönderen GENJORI »

Skayto yazdı:
ARZLODOS yazdı:Arkadaşın önerisi gayet mantıklı ve yerinde canı yüz degilde 30 canla doğar ve belli bir süre zarfında mesela

güzel düşünmüşsün görüşünüze katılıyorum, FAKAT AŞAĞIDA YAZDIKLARIMI Bi Kontrol edermisin.

12:06 da cıktı ve girdi CAN ve Yetenekleri kacta kaldıysa devam etsin..

Aradan 25 dakika sorna girerse 100 canla doğsun. Böyle bence güzel olur. Sizce ADALETLİ DEĞİLMİ...
En Doğrusu bu olsa gerek ,niyemi.Maden toplayanlarada haksızlık edilmemiş olur. Her türlü sorun çözülmüş görünüyor.

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim güzel şeyler bulmuşsunuz .
İnşallah değerlendirmeye alınır....İyi oyunlar SAYGILAR
Kullanıcı avatarı
CRACK26
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen CRACK26 »

GENJORI yazdı:s.a arkadaşlar Bildiğiniz gibi oyuna çık gir yaparak adam kesen oyuncular bir hayli oyunda çoğaldı ...çık gir sistemindeki bu ENERJİ nin FULL enmesi bence çok yanlış ve bozuk bi sistemdir...adam çık gir yaparak enerjisinin fullenmesine güvenerek o hırsla devamlı çık gir yapıyor ve karşı rakibini kesiyor...bu sistemin neresinde bi hakkaniyet var yada neresi doğru......Adam çıkıyor 1 canla, giriyor 100 canla, sonra rakibini kesiyor . Bu ADALETLİ mi... Yani oyunu çık gir yaparakmı oyanalım...Bu mu olsun...Zaten çık gir aldı başını gidiyor...Buna Kesin bi çözüm getirilmesi lazım yoksa gidiş hat kötü....Arkadaşlar bu sistemi düzelttirelim. herkes güzel bir oyun için EL ELE vererek DESTEK takımına bu konu hakkında mesaj yollasın lütfen...iyi oyunlar herkese....saygılar

AYRICA bu 1 seviye charlarda yapılan Küfürlerede kesin çözüm olarak şunu söylemek istiyorum....1 seviye charla /f sistemini 15 seviyede kulllanabilsin 1 seviyede /k /g /s /b ile kullanmaya devam etsin...Daha önce dediğim gibi Diğer seviyedeki charlar için ise...kesinlikle ve kesinlikle AKÇE CEZASI UYGULANSIN yoksa bunun önüne geçilmez...saygılar

bu ikv yatsın kalksın bu kadar duyarlı sadık ve gözlemci oyuncuları olduğu için şükretsin. bu gir çık sorunu herkesi rahatsız eden bir sorundu şükür bir arkadaş buraya taşımış sorunu. önerilerin çok iyi bence destekteki arkadaşlar bu önerilere bir göz atıp geliştirerek bu sorunların önüne geçebilirler. umarım bu konu yetkili arkadaşların dikkatini cezbeder bir ucundan tutarlar.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?

“Genel Sohbet” sayfasına dön